Opublikowano 10 sierpnia 201410 l pogłoski o nowym UI dla PS4, album w linku http://imgur.com/a/hwcPD#0 edit: na lekkiej bani dziś, ale gdy przyjrzeć sie bliżej widać na 3 screenie, że logo Killzone ma niusunięte RP w rogu, jednak FAKE ale brakuje czegoś takiego, aby można było poukładać gry, bo lista przewijania coraz dłuższa sie robi Edytowane 10 sierpnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Zayebiste,ale czuje,ze to fake. Chociaz byla jakas plota,ze sony planuje wydac duzy update kolo gamescomu.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Swietnie to wyglada ale niestety smierdzi fakem na kilometr. Zwlaszcza pucharki w "snapie".
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Wyszły nowe. Ja mam konsole z bundle Watch_Dogs, datacode - 4B, a więc konsola z kwietnia lub maja 2014. Liczba oznacza rok produkcji, np. 4B, czyli 2014, 3A - 2013, 5D - 2015 itp. A litera to kwartał: A (styczeń, luty, marzec), B (kwiecień, maj, czerwiec), C (lipiec, sierpień, wrzesień), D (październik, listopad, grudzień). Niestety nie wiem czy da się rozszyfrować dokładną datę produkcji. Premiera bundla z Watch_Dogs była 27.05, więc konsola musi być z kwietnia lub maja, bo czerwca jeszcze nie było Ktoś kupił bundle z TLOU? Jaką wer. konsolki tam znajde?
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l w temacie TLOU ktoś podawał zdjęcie bundla TLOU i to okazało sie 4A
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Bylo juz ze najlepiej wychodzil bundle z watch dogs jak chodzi o wersje konsol i duali
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l w dziale TLOU kilka osób pisało o głośnych i ciepłych konsolach, także wkleje tu patent marekjw z forum, który rzucił pomysł, prosty sposób na lekkie schłodzenie PS4 generalnie nie mam z tym problemu, ale nagrzewała mi sie szafka, a po tym dodatkowo konsola jest chłodniejsza http://i.imgur.com/BEDJ05W.jpg?1 http://i.imgur.com/ZALq8QD.jpg?1 http://i.imgur.com/l9HbXrP.jpg?1 http://i.imgur.com/EtI9wL8.jpg?1 tak to u mnie wygląda, sorry za jakość zdjęć, z tel po szybkiemu nóżki są zrobione z takich podkładek z twardego plastyku, na które przykleiłem wycięte z podkładki pod myszke plastry są miekkie, lekko poziomują i pochłaniają wszelkie wibracje
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Ja również mam swoją na standzie z pierwszego rzutu na Polskę i chodzi bez zarzutu przy wszystkich grach. Trzyma ciągle taka sama temperaturę jak i poziom głośności. EDIT Oczywiście nie poziom pieca hutniczego oraz startującego Harriera.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Z tego co widzę, pojawiła się pierwsza aplikacja w polskim PSN z grupy Telewizja i wideo. Jest to WWE Network. Czekam na NBA Game Time, bo już czas najwyższy. Crunchyroll też nie byłoby głupie.
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Tylko gdzie ten YT, czy tak ciężko zaprezentować Googlowi stacje deweloperska?
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l Z tego co widzę, pojawiła się pierwsza aplikacja w polskim PSN z grupy Telewizja i wideo. Jest to WWE Network. Czekam na NBA Game Time, bo już czas najwyższy. Crunchyroll też nie byłoby głupie. właśnie zainstalowałem tą aplikacje i o co w tym chodzi? aby mieć tv trzeba wykupić subscripe za 9.99$ miesiecznie od WWE jeśli dobrze rozumiem? i to jest ta całą tv póki co?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l PS4 można już kupić w całkiem przystępnych cenach, często pojawiają się oferty za 1400 zł z groszami. Nie mam ciśnienia na razie na konsolę, przynajmniej do DriveClub nic interesującego mnie nie wychodzi, ale pograłoby się w Ground Zeros czy inFamous. Te aktualnie sprzedawane konsole to pewnie zeszłoroczne modele premierowe. Jest sens kupować te wersje, które być może wciąż są awaryjne i mają problemy wieku dziecięcego, czy poczekać na jakieś świeższe wypusty koło DriveClub, produkowane w 2014, może z jakimiś poprawionymi wadami konstrukcyjnymi, albo poprawionymi padami (lepsze gumki, zacinające się bumpery, dłuższa żywotność na baterii)? W tym roku chyba nie ma co liczyć na wersję Slim, skoro na GamesComie była cisza, pewnie najwcześniej na E3 by coś takiego pokazali, co nie?
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l jak kupować teraz to rewizje 4B, ta z bundle Watch Dogs to 4B cichsza, mniej sie grzeje, poprawione analogi albo czekać na białą z Destiny, mi sie nie chciało czekać i kupiłem z WD
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Z tym 4B to jakieś bujdy, kumpel ma i działa tak samo jak moja, czy konsola będzie głośniejsza, zależy od innych czynników, np. jak i gdzie leży konsola.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l pomijam aspekt umieszczenia PS4 w regale z książkami/szafce z tylną zabudową/inne na pewno ma mark 4B z tyłu konsoli? był też wersje PS4 z WD ale nie jako bundle tylko dokładane pudełko spotkałem sie z wieloma komentarzami o 4A w grach, w które grałem i u mnie na 4B nie zauważyłem zjawiska odkurzacza, hałasu inne poprawili coś w tej rewizji Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l 1. Czy na PS4 działają już wszystkie headsety z BlueTooth, tak jak to było na PS3? 2. Czy działają płyty Audio CD? 3. Czy działają słuchawki z mikrofonem firm trzecich, np. te dodawane do iPhone i czy są lepsze niż te sznurówki z zestawu? 4. Czy pad od PS4 działa podłączony do PC/Mac z grami Steamowymi, tak jak pad od PS3 działał bezproblemowo?
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l 1) NIE2) NIE/ chyba że był patch ostatnio3) Cześć działa, nie każde.4) Oficjalnie nie, ale jest dostępny program+sterowniki który to umożliwia i wtedy DS wykrywany jest jako pad od xboxa.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l pomijam aspekt umieszczenia PS4 w regale z książkami/szafce z tylną zabudową/inne na pewno ma mark 4B z tyłu konsoli? był też wersje PS4 z WD ale nie jako bundle tylko dokładane pudełko spotkałem sie z wieloma komentarzami o 4A w grach, w które grałem i u mnie na 4B nie zauważyłem zjawiska odkurzacza, hałasu inne poprawili coś w tej rewizji Moja premierowa PS4 też jest głośna, ale po podłączeniu jej tych magicznych głośniczków, i podkręcenia obrotów na ćwierć gwizdka problem znika. A w nocy i tak nic nie słyszę bo żeby nie denerwować sąsiadów używam słuchawek. Jak mi się skończy gwarancja czyli 30 listopada (chyba już tego roku, 1 rok czy 2??) to sprzedaje za tysiaka i kupuje REV-B skoro tak chwalisz.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Na pudle od konsoli jest gdzieś oznaczenie rewizji? Edit: Dzięki wielkie za pełne wyjaśnienie
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l nie ma na pudełku, to jest oznaczone na spodzie konsoli, tu fotka jednej osoby z forum wdg tego bundle z kwiecień-czerwiec powinny mieć 4B, ale nie do końca tak jest po TLOU ma 4A http://www.psdevwiki.com/ps4/Datecode na pewno WD ma 4B, nie wiem jakie jeszcze, pudełko takie imo lepiej dołożyć troche i kupić bundle WD, jeśli gra kogoś nie interesuje po prostu sprzedać, tak jak ja zrobiłem, nawet jej nie otwierałem z folii lub poczekać do września, przy Destiny może pojawić sie rewizja 4C
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Mam takie pytanie czy orientuje się ktoś o której godzinie będzie można u nas zacząć ściągać powiedzmy że Diablo 3 UEE skoro jutro jest premiera o której godzinie mniej więcej mogę się spodziewać możliwosci kupienia jej w wersji cyfrowej?
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Witam kolegów i koleżanki. Zdaje sobie sprawę, że nitk nie posiada szklanej kuli ale może będziecie w stanie odpowiedzieć na podstawie posiadanego doświadczenia. Jaka jest szansa, kupując gołą konsole pod koniec września, na trafienie rewizji 4B (ciekawe tez czy z Destiny będzie już 4C)? Pozdrawiam
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Kup białą i na 100% trafisz nowszą niż 4A na pewno to już będzie 4B a może i jeszcze nowszą.