Opublikowano 8 września 201410 l Może ale ze standem jest stabilniejsza Nie może być... Po tylu poprawkach firmware'u potrzebuje jeszcze hardware'owego standu żeby uzyskać lepszą stabilność...?
Opublikowano 8 września 201410 l Może ale ze standem jest stabilniejsza sowiecka propaganda ps3 też mialo być stabilniejsze z podstawą, a moje stoi bez podstawy i nigdy nie *ebło (myslalem, że może jest to jakiś hi-tech, który wspomaga chłodzenie/obieg powietrza, bo moja żyleta furkocze jak solidny wentylator )
Opublikowano 9 września 201410 l PS4 jest cieńsza niż PS3 Slim, więc jak stoi w pionie to łatwo może (pipi)nąć na bok. Ale hej, twoja konsola i trzymaj ją jak chcesz
Opublikowano 9 września 201410 l Tak tylko żartowałem, ale jak wczoraj zacząłem swoją Konsuelę oglądać jeszcze raz z każdej strony, to zobaczyłem coś, od czego włos zjeżył mi się na głowie... Wzdłuż boków konsoli, tych, na których można ją postawić, biegną takie szczeliny, a "dno" tej szczeliny pokryte jest połyskującym plastykiem. W szczelinie po prawej stronie (patrząc od frontu urządzenia), ten błyszczący plastyk na dnie jest w jednym miejscu wypukły, tak na długości około 4-5cm - też tak macie? To naturalna krzywizna czy feler w moim urządzeniu?
Opublikowano 9 września 201410 l Mam pytanie Jak ustawić wopcjach obrazu te HDMI Ypb itd na Automatycznie zostawić czy dać te powiększone?
Opublikowano 9 września 201410 l sprawdziłem teraz u siebie: RGB auto Ybp auto Deep Colour off pewnie o to Ci chodzi
Opublikowano 9 września 201410 l Przecież nikt tych ustawień nie poda, kiedy nie wie, jak i do czego podłączona jest konsola. Najlepiej sprawdzić różne ustawienia i zostawić te, które dają najlepszy efekt.
Opublikowano 9 września 201410 l Zakres RGB ustaw na pełny, a Deep Colour na auto. JEŚLI będzie działać i wyglądać dobrze, to możesz zostawić.
Opublikowano 9 września 201410 l Pytanko jeszcze co lepiej kupować jeżeli będę chciał dokupić jakieś DLC: zdrapki na allegro czy normalnie płacić kartą kredytową? Co wychodzi taniej. Z góry dzięki za odp.
Opublikowano 9 września 201410 l Da się jakoś zmienić tą niebieską tapetę w menu? Będą ruchome motywy jak na ps3, może i tapete w końcu da się zmienić, ale to dopiero od Firmware 2.0 więc czekamy
Opublikowano 9 września 201410 l Szkoda, ze nie jest w całości biały (czarny touch pad nie pasuje moim zdaniem). BTW fajny kot, chyba zwęszył coś fajnego w tym kartonie
Opublikowano 9 września 201410 l A mi się akurat te czarne elementy podobają, ba, mało tego, jak był mock-up z jeszcze jedną czarną częścią to podobał mi się jeszcze bardziej. No ale kwestia gustu. Kot po prostu zwęszył karton, jak najbardziej wystarczy .
Opublikowano 9 września 201410 l Mi też się średnio wpasowuje ten touch. Ten od xboxa padzik fajnie się komponuje.
Opublikowano 9 września 201410 l ktoś dziś pytał o ustawienia video/ kalibracje, znalazłem coś takiego to wkleje
Opublikowano 10 września 201410 l Da się jakoś zrobić, żeby przy załączaniu PS4 automatycznie telewizor przestawiał się na złącze HDMI z konsoli? Telewizor Samsung H6400 Wpięty do portu nr 1. Xbox 360 sam się przełączał jednak na innym telewizorze. Edit: OK zmieniłem w ustawieniach PS4 "połącz urządzenie z HDMI" czy coś podobnego i działa jak trzeba Edytowane 10 września 201410 l przez k0ntra
Opublikowano 10 września 201410 l Da się jakoś zrobić, żeby przy załączaniu PS4 automatycznie telewizor przestawiał się na złącze HDMI z konsoli? Telewizor Samsung H6400 Wpięty do portu nr 1. Xbox 360 sam się przełączał jednak na innym telewizorze. Edit: OK zmieniłem w ustawieniach PS4 "połącz urządzenie z HDMI" czy coś podobnego i działa jak trzeba Gdzie ta opcja jest?
Opublikowano 10 września 201410 l Dajesz ustawienia i później prawie na samym dole "System" Ma być ptaszek na "Włącz powiązanie z urządzeniem HDMI" Edytowane 10 września 201410 l przez k0ntra