mr_pepeush 96 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 co do białego pada - przerobiłem na ps3 pada czerwonego, niebieskiego przeźroczystego z infamous, białego... powiem krótko - raczej kolejny raz nie zaryzykuję kolorków; w porównaniu z czarnymi padami ps3 te kolorowe szybko wycierały się naokoło analoga, kruszyły, obawiam się, że przy ps4 może być powtórka. dodatkowo w ps3 kolorowe miały akumulatory o mniejszej pojemności - gdyby tym tropem poszli w ps4 to juz w ogole trzeba by grac na kablu non stop Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 The Vanishing of Ethan Carter - zapowiada sie miodna giera, szkoda tylko, ze wpierw zostaje napisana na pc, a potem konsole http://www.ppe.pl/news-30879-konsolowcy_poczekaja_sobie_na_ethana_cartera.html Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Często jak wyłaczam PS4 (poprzez przytrzymanie PS Button i Wyłącz PS4) to zanim konsola uśnie to 3 razy pika. Coś to oznacza? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) możesz sprawdzić w logach błedów co to za bład czasami pika jak chce zapisać savy do chmury i wychodzić problem gdy nie zapisze nie ma sie czym przejmować ale logi możesz sobie sprawdzić - ustawienia - błędy u mnie czasami też piknie, ale może 1-2 razy na 2 tygodnie Edytowane 12 września 2014 przez Fanek Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Mam PS4 podłączoną kablem do routera tplink. Przetestowałem połączenie sieciowe i wyszło, że mam NAT Type 2 . Poczytałem, że tak jest gdy konsola jest podłączona do routera i że nie powinno to niby przeszkadzać. To prawda, zostawić tak? Jeżeli lepiej jednak miec NAT Type 1 to proszę koledzy jeżeli macie jakies poradniki o podrzucenie jak to zrobic, dzięki. EDIT: ZANALAZŁEM tutaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/79524-ps4-a-sie%C4%87/. Czyli wsio łokej jeśli jest NAT 2 Edytowane 13 września 2014 przez k0ntra Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 też mam kablem do routera tplink i jest Nat2 czemu w ogóle zwróciłeś na to uwage? od początku tak mam i nigdy nie miałem problemów z siecią czy psn no chyba, że konserwacja Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 A bo taki już jestem... NAT2 jak masz do routera jest WSIO HARASZO. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 The Vanishing of Ethan Carter - zapowiada sie miodna giera, szkoda tylko, ze wpierw zostaje napisana na pc, a potem konsole http://www.ppe.pl/news-30879-konsolowcy_poczekaja_sobie_na_ethana_cartera.html Nie wiem czy wiesz ale wszystkie gry sa pisane najpierw na pc, a zresztą astronauci to małe studio więc pewnie nie wyrobią na obie platformy na premiere. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) The Vanishing of Ethan Carter - zapowiada sie miodna giera, szkoda tylko, ze wpierw zostaje napisana na pc, a potem konsole http://www.ppe.pl/news-30879-konsolowcy_poczekaja_sobie_na_ethana_cartera.html Nie wiem czy wiesz ale wszystkie gry sa pisane najpierw na pc, a zresztą astronauci to małe studio więc pewnie nie wyrobią na obie platformy na premiere. to ze sa pisane(jak wszystkie), nie znaczy, ze od razu wyjdą na ta platforme. Edytowane 15 września 2014 przez MEVEK Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 http://allegro.pl/psn-100-zl-playstation-network-karta-prepaid-ps4-i4591422598.html Jak to możliwe ze za 100zł płacę 87? To legalne? Polecacie? Cytuj
Iras 24 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Normalne sklepy sprzedają po stówie i na pewno coś na tym zarabiają. Ten ma niską marżę i/lub wałuje na podatkach. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 da sie jakos segregowac gry w jakies foldery albo przynajmniej w jakiejs kolejnosci czy przy ich duzej ilosci jestesmy skazani na gigantyczny pasek w menu bez ladu i skladu? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) póki co niet może z łatką 2.0 dadzą łaskawie taką możliwość Edytowane 16 września 2014 przez figus87 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Ziomy, co kupic by moc podlaczyc plejaka do starszego tv crt ?Jade za 2 tyg na "miesiac miodowy" i zostawiam szwagrowi plejaka z fifka15. Jemu sie lcd zdupcyl i zostal jakis grat, da rade ? Cytuj
Iras 24 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) da sie jakos segregowac gry w jakies foldery albo przynajmniej w jakiejs kolejnosci czy przy ich duzej ilosci jestesmy skazani na gigantyczny pasek w menu bez ladu i skladu? Ład i skład jest zachowany, bo ostatnio uruchamiane są na początku. Jemu sie lcd zdupcyl i zostal jakis grat, da rade ? Raczej nie, a jeśli jednak, to na pewno nie byłoby to tanie rozwiązanie. Edytowane 16 września 2014 przez Iras 1 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Chyba tylko przez zewnętrzne urządzenia typu amplituner który również przepuszcza obraz razem z dźwiękiem po wejściu HDMI. Musi mieć też wyjście analogowe takie jak występuje w tym tv. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 pożycz mu z telewizorem ii po kłopocie. Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Hm, a ja mam dylemat. Udało mi się kupić PS4 w promocji RDM, dzisiaj przyszła i... wstawiłem na sprzedaż jeżeli się uda to pieniądze zachowam i kupię jakiś bundle po nowym roku, a jeżeli nie będzie chętnych to zostaje, ale... Gdzie są te mrożące mózg exy? 3/4 gier ogrywam na PieCu z padem od X'a i nie widzę zbyt wielu tytułów w które zagram tylko na PS4. Może po prostu nie ma co być sentymentalnym i trzeba olać tą generację ciepłym moczem. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jest jakaś szansa, na kody do PS+ w grach ekskluzywnych na PS4? Chcę całkowicie przejść na PC, ale PS4 zostawić dla kilku eksów, ale jak konsola będzie dla eksów to nie mam po co opłacać PS+, a konsola bez multi to dla mnie ozdoba, nic więcej. Z takim kodem na 14 dni mógłbym ograć singla i wypróbować multi, a nóż by mi się spodobało i wykupiłbym na 3 miesiące plusa. A eksa dla samego singla nie mam zamiaru kupować. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 W destiny jest kod na miesiąc Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Jest jakaś szansa, na kody do PS+ w grach ekskluzywnych na PS4? Chcę całkowicie przejść na PC, ale PS4 zostawić dla kilku eksów, ale jak konsola będzie dla eksów to nie mam po co opłacać PS+, a konsola bez multi to dla mnie ozdoba, nic więcej. Z takim kodem na 14 dni mógłbym ograć singla i wypróbować multi, a nóż by mi się spodobało i wykupiłbym na 3 miesiące plusa. A eksa dla samego singla nie mam zamiaru kupować. Ja mam na odwrót kupiłem ps 4 i zastanawiam się czy z PC się nie przesiąść ale na pewno nie na wszystkie gry. Głównie mowie o grach UBI, EA bo uPlaya i Origina nie mogę znies. Kiedys uwazalem za fajne, teraz te drmy i slama stabilnosc aplikacji mnie denerwuje. Aktywuje grę gram offline a po miesięcznej przerwie gdy akurat nie miałem neta chciałem zająć a tutaj pisze piłka się z internetem w celu aktywacji... Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 jak wyglada sprawa z trybem czuwania? by mozna bylo z poziomu pc dodac jakas gre do download list i by ps4 automatycznie ja od razu pobralo bym jak wrocil do domu gierka juz na mnie czekala wystarczy konsole ustawic w tryb dostepu do internetu w trybie czuwania czy dodatkowo jeszcze w tryb uruchamiania ps4 przez internet? zawiedziony jestem troche remote play - niby to dziala w natywnej rozdzielczosci ale od razu widze, ze obraz jest ciut zablurowany i nie stoi obok natywnych rozdzielczosci i ostrosci niektorych gier czy menu dedykowanym vicie, druga sprawa to input lag - czuc go, po prostu czuc. Tak sony ptomuje te grania w gry na ps4 na vicie to spodziewalem sie super dopracowania Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Ustaw w konsoli opcję pobierania w trybie czuwania i możesz dodawać stuff przez pc do kolejki pobierania. Dodatkowo w momencie wchodzenia w stan czuwania ps4 wysyła sejvy do chmury. Co do vity to grałem w bete destiny w remote i wyglądała oblednie na oledzie. Ale dla mnie to raczej ciekawostka ta funkcja. Input lag jest wyczuwalny jak piszesz. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 ooo to nie wiedzialem - a jak sprawdzic czy save jest juz w chmurze i ewentualnie go stamtad sciagnac?w ps3 czy vicie po uruchomieniu konsoli od razu jest info co przenioslo do chmurki Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 W ustawieniach masz opcje do zarządzania save'ami. Tam zobaczysz, co masz zarówno w chmurze jak i na dysku. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi