darkos 4 317 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Czy nie macie wrażenia że czasami trofea pojawiają się zbyt szybko a czasami wręcz wcale? A potem na liście trofeum jest ale możecie dać sobie rękę uciąć że nie było tego komunikatu w lewym górnym rogu ekranu. Ja mam tak często, bo albo nie zauważam że komunikat jest albo komunikatu nie ma. A trofeum później jak sprawdzam na liście to jest odblokowane. Czy tylko ja tak mam? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Zdarzyło mi się parę razy nie widzieć notyfikacji. Ale mam wrażenie, że w niektórych grachjest tak, że czasem po prostu wpadają w momencie realizacji wymagania do niego, na co jeszcze nie zwracasz uwagi. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 A jest jakiś sposób na szybki podgląd listy trofeów? Na Xie gdy naciskało się Xbox button przy wyskoczeniu Achievementa to dawało ich listę od razu by zobaczyć świeżo zdobytego. Tutaj co, trzeba wejść w Trofea i dwuklikiem w PS Button się przełączać między grą? Multitasking nie zabija wtedy podglądu trofeów w tle i nie wychodzi do dashboardu? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 ja miałem takie wrażenie kilka razy w Metrze, siedze w teatrze czekam aż przedstawienie sie skończy, mija 10min, 15, 20 myśle sobie wtf schodze do dasha patrze powiadomienia, a tam trofka wbita 10min temu albo szybko przeleciało albo nie zauważyłem bo nie chciało mi sie słuchać tego pierdzielenia Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 ja miałem takie wrażenie kilka razy w Metrze, siedze w teatrze czekam aż przedstawienie sie skończy, mija 10min, 15, 20 myśle sobie wtf schodze do dasha patrze powiadomienia, a tam trofka wbita 10min temu albo szybko przeleciało albo nie zauważyłem bo nie chciało mi sie słuchać tego pierdzielenia No właśnie dokładnie oto mi chodzi. Też mi się wydaje że czasami albo przegapiam ten moment albo zwyczajnie nie wpada i jest dopiero na liście. Cytuj
ghort 45 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Jest opcja aby korzystać z Twitcha w normalny sposób tak jak na PC lub X1? Głownie chodzi mi o podział na kategorie gier itd. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Przez stronę próbowałeś, odtwarzacz powinienem działać po HTML5. 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Dziwna sprawa panowie, kupiłem wczoraj wieczorem z konta USA preoerder na NBA 2k15 - premiera dzisiaj o 6 rano naszego czasu. Przez noc pobrałem te całe 53GB I co ? licznik mi odlicza do europejskiej premiery na moim głównym koncie które nie jest na USA. Wcześniej kupowałem tak gry i wszystko było ok, Sony coś zmieniło czy mam jakiegoś pecha? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 maja jakas lipe z DC, NBA i Destiny https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2185/ Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Od 3-4 dni nie dzialaja mi trofea, nie widze znajomkow, do tego nie moge grac w zadna gre online np fufa czy resogun po offline smiga jak ta lala ale juz nie potrafi sie polaczyc z tryben online.Plus kupiony na rok, waznosc do lutego 2015, konsola ma polaczenie z netem bo rynek itp w w FUT, aktualki do fify czy sciaganie gier z psn dziala.Nie dziala online w grach, help me ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Serwery nie dają rady bo była premiera DC w następnym tyg powinno wszystko wrócić do normy #4players Cytuj
Martyn 2 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Mam zarejestrowane konto na Belgię i w opcjach apki pojawia się jedynie 6 do pobrania. Brakuje mi takich aplikacji jak np. dailymotion i youtube na konsoli. Nie ma takich odpowiedników na PS4? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Od 3-4 dni nie dzialaja mi trofea, nie widze znajomkow, do tego nie moge grac w zadna gre online np fufa czy resogun po offline smiga jak ta lala ale juz nie potrafi sie polaczyc z tryben online. Plus kupiony na rok, waznosc do lutego 2015, konsola ma polaczenie z netem bo rynek itp w w FUT, aktualki do fify czy sciaganie gier z psn dziala. Nie dziala online w grach, help me ? sprawdz w opcjach SIEC i przetestuj, moze problem z Natem u mnie smiga od poniedziałku wsio, oprócz DC multi Edytowane 10 października 2014 przez Fanek Cytuj
Tycior 0 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Wiadomo może kiedy dodadzą obsługe DLNA ? PS3 robiło mi za kino domowe i tak teraz dziwnie bez tego. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Mam pytanko, otóż ostatnio robilismy sobie wieczorek przy piwku z kumplami i kumpel wziął ps4, a ja przyniosłem swojego pada żeby można była grać między sobą i rano po mocnej dezorientacji nie miałem za bardzo pojęcia, który pad jest który ;p Można to jakoś sprawdzić przez konsole? Wiem ze pod spodem są przypisane nr, ale ogarnąłem to po fakcie i nie wiem czy mam teraz swojego pada czy kumpla... Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 A czy to aż taka różnica? Jeśli żaden z padów nie miał znaków szczególnych to raczej nie rozpoznasz który to który Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 http://allegro.pl/obcy-izolacja-alien-isolation-horror-ps4-psn-i4689443491.html Zastanawiam się, czy za takie coś można wyłapać bana? Bo to chyba polega na udostępnianiu czyjegoś konta i ściągnięciu gry. Czy kupujecie też w takiej formie gierki? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 A czy to aż taka różnica? Jeśli żaden z padów nie miał znaków szczególnych to raczej nie rozpoznasz który to który Niby nie, ale dzis wyczytałem ze konsole z data code: 4A miają gorsze gumy na grzybkach niż 4B, gdzie ja mam tą pierwszą produkcje a kolega 4B, więc teoretycznie on ma lepszego pada, chyba że teraz ja go posiadam;p Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Wyjdzie na jaw kiedy któremuś z Was pęknie guma 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 http://allegro.pl/obcy-izolacja-alien-isolation-horror-ps4-psn-i4689443491.html Zastanawiam się, czy za takie coś można wyłapać bana? Bo to chyba polega na udostępnianiu czyjegoś konta i ściągnięciu gry. Czy kupujecie też w takiej formie gierki? Nie szkoda Ci pieniędzy. Kup używaną za 190, sprzedaj za 160zł i zaoszczędź 100zł. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 A czy to aż taka różnica? Jeśli żaden z padów nie miał znaków szczególnych to raczej nie rozpoznasz który to który Niby nie, ale dzis wyczytałem ze konsole z data code: 4A miają gorsze gumy na grzybkach niż 4B, gdzie ja mam tą pierwszą produkcje a kolega 4B, więc teoretycznie on ma lepszego pada, chyba że teraz ja go posiadam;p jak macie 4A i 4B to ta guma z 4B bedzie ciemniejsza i bardziej chropowata 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 przypadkiem trafiłem na coś takiego PROFESJONALNY ZESTAW PRZECIWPYŁOWY PS4 ANTY KURZhttp://allegro.pl/profesjonalny-zestaw-przeciwpylowy-ps4-anty-kurz-i4682595984.html o co tu chodzi, jak to ma działać ogarnia to ktoś? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Mam konsolę od lutego i choć wszystko śmiga po bożemu, z padem włącznie, to kilka razy - średnio co miesiąc - w jakiejś grze ni stąd, ni zowąd system zamyka grę, wrzucając komunikat "błąd aplikacji... numerki...". Mieliście coś podobnego? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Nigdy nie miałem podobnej sytuacji. Jedyne problemy z grami na PS4, jakie doświadczyłem dotychczas, to z(pipi)any matchmaking w TLOU. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 przypadkiem trafiłem na coś takiegoPROFESJONALNY ZESTAW PRZECIWPYŁOWY PS4 ANTY KURZhttp://allegro.pl/profesjonalny-zestaw-przeciwpylowy-ps4-anty-kurz-i4682595984.html o co tu chodzi, jak to ma działać ogarnia to ktoś? Dostajesz zatyczki na usb i inne wejścia, do tego dostajesz kawałki jakiegoś materiału który przykładasz do otworów wentylacyjnych po boku konsoli i do tego masz te kratownice by przytrzymało to. Od zwykła ochrona anty kurzowa by nie zakurzyło się wnętrze konsoli. Ja do takich spraw mam zwykłą pompkę do wody od akwarium i sprawa załatwiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi