Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na powaznie tej opcji traktowac nie bede bo wiadomo ze jak sony to beda problemy z serwerami ale jako lepsza opcja demek to jest przeciez GOTY - sam czekam juz na mozliwosc zagrania chocby dwoch meczy w fulla pes2015 od jakiegos znajomka, jak wiadomo konami prawie zawsze serwuje demo, ktore rozni sie gameplayem od full wersji, teraz dzieki share play bede mogl obadac fulla i jednoznacznie ocenic czy warto inwestowac

Opublikowano

Mogli by jakoś oznakować zdobyte w ten januszowy sposób trofea.

Może będzie dopisek "zdobyte przez...". Mogli by też dać opcję, żeby przed połączeniem był wybór czy pucharki mają wpadać podczas Share czy nie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Sony wiedziało jak zdeprecjonować system trofeów na PS4.

Mogli by jakoś oznakować zdobyte w ten januszowy sposób trofea.

Może będzie dopisek "zdobyte przez...". Mogli by też dać opcję, żeby przed połączeniem był wybór czy pucharki mają wpadać podczas Share czy nie.

Nie powinny w ogóle wpadać, w końcu system ma odzwierciedlać nakład pracy danego gracza.

Opublikowano

A czy jeżeli będę grał z kumplem w co-opie na jego płycie powiedzmy w AS, czy FC4 to tylko on zdobywa trofea czy mi także wpadną?

O matko wystarczy przeczytać parę postów wcześniej.

No czytałem, ale zrozumiałem to tak, że trofea nie wpadają napewno komuś, kto przechodzic za kogoś jakis etap. W coo-opie fajnie jakby 2 osoby dostawały nagrody

Opublikowano (edytowane)

Już sam sobie u znajomych zarezerwowałem dwa tytuły w które bym pograł :), także 

Marek ale Ty piszesz pograł w sensie 15-20min czy przeszedł całą gre? :D

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Czy ktoś jest zainteresowany funkcją Remote Play np. na tabletach sony Z3? Czy faktycznie to się sprawdza? Zastanawiam się czy nie zainwestować w taki tablet plus specjalny uchwyt do DS4. Tylko nie chciałbym żeby póxniej się okazało że to działa z jedną grą I do tego w jakiejś koszmarnej jakości :)

Opublikowano

W autoryzowanym sklepie Playstation na Allegro pojawiła się PS4 z dyskiem 1TB. Jakiś nowy model był zapowiedziany?

Opublikowano (edytowane)

Witajcie! Dzisiaj zakupiłem w bundlu PS4 z CoD:AW. Dodatkowo dostałem kod na cyfrową wersję TLoU:Remastered. I tu się zaczynają schody, ponieważ przeniosłem swoje konto PSN z PS3 na PS4. Konto jest na Polskę? Czy to może powodować że mi token nie działa na TLoU bo region zakupu inny a dane regionu w konsoli inne?

Edytowane przez Winek