Opublikowano 5 listopada 201410 l To nie jest F2P?Edit: Ktoś mnie ubiegł Edytowane 5 listopada 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 5 listopada 201410 l W dodatku gra mega gówniana i nastawiona na mikrotransakcje. Bez tego trzeba czekać po kilka godzin na regenerację zasobów.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Zawsze tam jakiś tytuł więcej Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 listopada 201410 l Pany pytanie laika. Jaka jest różnica pomiędzy Sony wireless stereo headset 7.1 a Gold 2.0? Docelowo do PS4 i Vity bym brał.
Opublikowano 8 listopada 201410 l 1GB, ja już dawno mam całą za$e&aną Edytowane 8 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 8 listopada 201410 l Nie mogę odpalić żadnej gry z psplus na ps4. Nie może nawiązać połączenia w celu potwierdzenia licencji. Psstore działa, wiec konsola się z siecią łączy. Na psvita gry z plusa działają. Ktoś tez tak ma/miał?
Opublikowano 9 listopada 201410 l Wejdź w ustawienia > PSN > Przywrócić licencje dzięki. Zdążyło się samo naprawić, ale zapamiętam na zas.
Opublikowano 9 listopada 201410 l pytanie odnośnie Far cry 4 na ps4. Czy to prawda ze gra została wykastowana i tylko wersja na pc z nvidia na pokladzie będzie miała wszystkie efekty jakie zostały zaprezentowane na pokazach ?????????????? http://www.gamersyde.com/news_far_cry_4_nvidia_gameworks_trailer-16033_en.html Edytowane 9 listopada 201410 l przez CELL7777
Opublikowano 9 listopada 201410 l Najlepsze efekty tylko na PC. Sterowniki od NVidii robią swoje. Tutaj masz nawet newsa xd Materiał wideo prezentuje zaawansowane efekty graficzne, jakie wprowadzono w produkcji dzięki współpracy z firmą Nvidia - producentem kart graficznych. Wśród wymienianych opcji jest między innymi technika PCSS (Percentage Closer Soft Shadows), gwarantująca realistycznie cienie, rozmywające się wraz z odległością od źródła światła. Ta metoda pozwala też wygładzić krawędzie rzucanych cieni. Kolejny efekt wspomagający to HBAO+ (Horizon-Based Ambient Occlusion), dzięki któremu oświetlenie jest bardziej wiarygodne i uwzględnia odbijanie i pochłanianie promieni światła w zależności od powierzchni. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-07-zaawansowane-efekty-graficzne-nvidii-w-nowym-zwiastunie-far-cry-4 Jeszcze masz zwiastun:
Opublikowano 9 listopada 201410 l niektóre efekty? zdaje sie bedą też na konsole? niektóre gry na PS4 już wcześniej dostawały future Nvidi
Opublikowano 15 listopada 201410 l Jest nowa skórka z motywem przewodnim ludzików z playroomu. Chyba najlepszy jaki sie pojawił dotychczas. Edytowane 15 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 15 listopada 201410 l ten skin jest już jakiś tydzień, czasami dodają wcześniej przez store www, generalnie liczyłem że więcej tego dodadzą, może z czasem
Opublikowano 15 listopada 201410 l A no to ja go wcześniej nie widziałem mi w sumie motywy nie są potrzebne, wystarczy zmiana tła na własne.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Widze, ze temat przewija sie co chwilke. Szkoda mi kasy, zeby np kupic calego PESa (tzn cyfrowke albo boxa) Slot wydaje mi sie dobrym rowziazaniem, za np 90 zl. Problem jest w tym, ze... sa z tym problemy ?Nie zniknie mi po 1 dniu czy cos ?Kiedys czytalem, ze konsola co godzine cos sprawdza i niby moze wywalic z gry czy cos. Moze ktos cos pwoiedziec w tym temacie ? BO chcialbym sprawdzic tego PESA ;p
Opublikowano 16 listopada 201410 l Sony Computer Entertainment Polska przygotowało niespodziankę dla wszystkich wielbicieli PlayStation z okazji pierwszych urodzin PS4. Już 21 listopada w trasę ruszy 80-cio metrowa strefa PlayStation 4, która odwiedzi kolejno: Kraków, Katowice, Gdańsk, Warszawę i Poznań.W każdej z nich, przez 3 dni, gracze będą mieli szansę poznać możliwości PlayStation 4, zagrać m.in. w: Bloodborne The Last of Us DriveClub LittleBigPlanet 3 SingStar: Mistrzowska Impreza Far Cry 4 Call of Duty: Advanced Warfare Dragon Age: Inkwizycja FIFA 15 NBA 2K15 Pro Evolution Soccer 2015 Minecraft Destiny Lords of the Fallen Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition Rabbids [gra]LEGO Batman 3: Beyond Gotham[/gra Wszyscy goście którzy są subskrybentami usługi PlayStation Plus będą mieli dostęp do gier bez kolejek oraz będą mogli odebrać w strefie specjalne gadżety. Każdy gracz będzie będzie miał możliwość wzięcia udziału w konkursach z atrakcyjnymi nagrodami od PlayStation, a także spotkania z Kingą i wzięcia udziału w nagraniu do PlayStation Polska EXTRA. Za mikrofony w grze SingStar Mistrzowska Impreza posłużą smartfony Sony Xperia Z3 i Xperia Z3 Compact. Pierwszorzędne wrażenia wizualne zapewnią telewizory Sony serii W8, które charakteryzują się wyjątkową jakością obrazu. Ciekawa akcja promocyjna. Ja na pewno przejdę się w przyszły weekend do galerii krakowskiej, obczaić Bloodborne i kilka premierowych gierek, do tego plusowicze grają bez kolejek
Opublikowano 16 listopada 201410 l Szkoda że nie ma we wrocku bo mam 1,5h autostradą. . Edytowane 16 listopada 201410 l przez KIELiCH