Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Kupowal ktos na alledrogo wersje "cyfrowe" ?
Jak to z nimi jest ?
Nie znikna po 2 dniach ? Bo kosztuja z 50% ceny wiec mimo wszystko szkoda keszu na 2 dni gry :F

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 727 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

lewe konta, jednokrotna mozliwosc sciagniecia, jak w wyniku bledu/ustarki ps4 bedziesz musial drugi raz sciagnac to juz tego nie robisz bo nie bedzie takiej mozliwosci - dziwie sie ze allegro na to pozwala ale do nich od dawna liczy sie tylko kasa z prowizji

Opublikowano

lewe konta, jednokrotna mozliwosc sciagniecia, jak w wyniku bledu/ustarki ps4 bedziesz musial drugi raz sciagnac to juz tego nie robisz bo nie bedzie takiej mozliwosci - dziwie sie ze allegro na to pozwala ale do nich od dawna liczy sie tylko kasa z prowizji

to nie są "lewe konta" . Gra jest kupowana legalnie z US Store, robią dezaktywację przez www i sprzedają dalej.

Opublikowano

kupowaliscie cos w ten sposob ?
Bo za 90 to ym sobie sprawdzil pesa albo dragon age, ewentualnie tlou

Opublikowano

gra Ci będzie działać na 100% do momentu za nim jej nie usuniesz z dysku

to nie jest żaden nielegalny proceder

Opublikowano

ale na innym forum rzucaja mi jakies pojecia, martwe sloty, wykupione konta i nie wiem co sie w ogole dzieje :F

Masz jakiegos sprawdzonego?

Opublikowano

Witam, mam szybkie pytanko, czy podstawka (stand) pod PS4 jest dodawana do każdej konsoli ? Pytam ponieważ w moim zestawie jej nie było.

Opublikowano

Tej, jakie w końcu te gadżety dawali na tym evencie Sony?

Opublikowano

Super, już pędze szukać.

Jak ktoś napisze wprost to będę zobowiązany.

Opublikowano

Smycz i koszulka za bycie Plusowcem i koszulka LBP3 za zdobycie iluś tam pieczątek. Pieczątki za granie w gry na standach i za odpowiedź na pytanie.

Opublikowano

Panowie , na jesien miał być model z dyskiem 1TB, może już nawet jest a ja to przespałem.Moje pytanie czy kupując takowa konsole mam gwarancje ze będzie to jeden z najnowszych modeli?

Opublikowano

Panowie , na jesien miał być model z dyskiem 1TB, może już nawet jest a ja to przespałem.Moje pytanie czy kupując takowa konsole mam gwarancje ze będzie to jeden z najnowszych modeli?

nie ma jeszcze modeli z dyskiem 1TB i nie wiadomo kiedy beda

PS4 z 1TB na allegro to takie, w których sam sklep wymienił dysk

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Widzieliście krapa Motorcycle Club w sklepie? 250 zł za takie ówno

Opublikowano

Witam , poszukuje kodu do aktywacji dema Far Cry 4 , jesli ktoś posiada i użyczyłby , byłbym wdzięczny

Opublikowano

Witam , poszukuje kodu do aktywacji dema Far Cry 4 , jesli ktoś posiada i użyczyłby , byłbym wdzięczny

By taki uzyskać musisz mieć kogoś w znajomych bo tylko tak może ci go przesłać 

Opublikowano

Pojawiała się gierka MOBA Invokes Tournament

EDIT

Trzeba przyznać ze to straszna ujnia.

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Te wymienne panele daja rade. Czekam na wersje z tekkenem, mgsem, czy silent hillsem i biore w ciemno :)

Prawda jest taka, ze za szybko sie rysuja.

Naklejka zda egzamin.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Widziałem przed chwilą trailer Fat Princess Adventures, które ma się pojawić na PS4. Takiej właśnie gry mi brakuje na dzień dzisiejszy! Czysty fun, siadamy w kilku typa przy jednej konsoli i cieszymy japę podchmieleni czy tam podcoinnego. Chyba, że jest już coś podobnego, a o tym nie wiem ;>