Square 8 604 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Kyo, pisałeś bezpośrednio na maila czy przez formularz na stronie? Masz tą rozpiskę adresów? Zawsze to wrzucałem, a teraz coś nie mogę znaleźć. Dobra mam http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/842/ Albo i nie, chyba tylko formularz został Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Telefonicznie zgłosiłem. Potem dwa razy jeszcze dzwoniłem. Na koniec dostałem emaila że zgłaszają sprawę administratorowi i że mam odpisać na tego emaila po 2 tygodniach. I się tak bujam z nimi. Email z korespondencji poniżej: pomoc@playstation-cok.pl Tutaj całość: Kontakt:Centrum Obsługi Klienta PlayStationInfolinia: 22 397 89 24 ( opłata wg. taryfy operatora )Godziny: pon.-pt. 10:00-18:00,Email: pomoc@playstation-cok.pl http://www.psxextreme.info/topic/100791-playstation-plus-faq-pierwszy-post/ Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Dostałem odpowiedź i nie uwierzycie. Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation. Jeżeli wyraża Pan chęć otrzymywania informacji reklamowych, oraz promocyjnych może Pan to zmienić zarządzając swoim kontem SEN. Proszę się zalogować na swoje konto SEN z poziomu komputera korzystając ze strony sony.com/sen – wejść w zakładkę – preferencje dotyczące zawiadomień, w której to może Pan zaznaczyć: *Chcę otrzymywać informacje na temat produktów i usług PlayStation®. *Chcę otrzymywać informacje od wybranych firm. Po czym kliknąć – aktualizuj ustawienia. Pozdrawiam, Artur Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Sprawa z analogami w padach od PS4 została jakoś rozwiązana? Grałem dziś trochę w The Last of us i te silikonowe analogi są strasznie nie trwałe i miękkie. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Gumy w analogach zostały poprawione w konsolach o re.wizji 4b i w górę. Co nie znaczy, że i w nich mogą się zdarzyć awaryjne gumy, jednak szansa jest mniejsza. Poza tym to loteria, bo niektórzy nawet w konsolach premierowych mają idealne gałki. Ja mam 4b już kilka miesięcy i jak dotychczas jest ok. O re.wizjach więcej tuta jhttp://www.ppe.pl/blog-6881-4610-wersje_i_daty_produkcji_playstation_4__sprawdz_z_jakiego_miesiaca_roku_jest_twoja_konsola__.htmlI moderatorzy nie lubią tego słowa bo po napisaniu go normalnie wychodzi "kupa". Chyba dlatego, że przesadzaliśmy z sugerowaniem się tym przy kupnie konsoli, no ale wiadomo tani sprzęt to nie jest. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Dzisiaj dostałem kolejną odpowiedź w sprawie niedochodzących maili. No nic, poczekam do końca tygodnia. Pańska sprawa zostanie zgłoszona do administratora. Prosimy o kontakt po upływie kilku dni. W razie jakichkolwiek dalszych pytań czy problemów proszę o ponowny kontakt z naszym Centrum Obsługi Klienta. Pozdrawiam, Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 mam PS4 już 7 mscy i tak myślałem o przeczyszczeniu jej, w tych kratkach w środku zebrało sie już pewnie troche kurzu ktoś ma jakiś patent na to? myślałem wstępnie o sprężonym powietrzu, psiuknąć po bokach konsoli w te kratki, ale te pojemniki przeważnie mają duże ciśnienie i nie jestem do końca przekonany Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Dostaliście jakieś maile informacyjno/promocyjne w ciągu ostatnich 5 dni? Chcę odpisać do CoK, że dalej nic nie przychodzi, a dobrze by było wiedzieć czy coś wysyłali. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Ostatni mail od sony dostałem 05.02 z oferta na aliena za 99zł 1 Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 (edytowane) jakby tak wszystko po wrzucać do konsoli to niezły potwor powstanie - Edytowane 7 lutego 2015 przez MEVEK Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Dlaczego nadal nie widać nic o Uncharted series remastered GOTY? Cytuj
Krystian03 2 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Przy jakiejś okazji ogłoszą więcej informacji bo na razie pewnie nie mają się czym pochwalić. Trzy części to jednak trochę roboty jest. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Czy ktoś ma linka do skonfigurowanego pod dualshocka 4 emulatora psxa? Jak próbuję ustawić normalnie w tym eumlatorze, to analogi mi wariują... Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Zależy co w twoim znaczeniu znaczy kolekcja?? Sprecyzuj sprzęt na sprzedaż. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Jak masz w co grać na tych sprzętach to absolutnie nie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Warto. Absolutnie warto. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Wydaje mi się, że będziesz tego pózniej żałował. Bo jednak sprzedanie kolekcji czyli ileś tam rzeczy do których masz sentyment żeby kupić jedną konsole nowej generacji? No nie wiem. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Warto, ale nie za cene kolekcji do ktorej masz sentyment, badz jakiekolwiek przywiazanie. Ja tak zrobilem ze swoja ps3 i teraz bardzo zaluje.. poszla do braciaka, co i tak nie ma znaczenia, bo pozostala po niej pustka i wspomnienia tylko Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Warto sprzedać całą kolekcję gier, konsol i zakupić ps4? Co o tym sądzicie? Warto, ale nie za cene kolekcji do ktorej masz sentyment, badz jakiekolwiek przywiazanie. Ja tak zrobilem ze swoja ps3 i teraz bardzo zaluje.. poszla do braciaka, co i tak nie ma znaczenia, bo pozostala po niej pustka i wspomnienia tylko Dokładnie o tym samym mówie, ja pozbyłem się psx, ps2 oraz dc żeby kupić chyba nowego kompa to byla zla decyzja Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Takich decyzji tez bym naliczyl troche. Chocby PS3 i DC. Loniaka nie zaluje. Edytowane 9 lutego 2015 przez KoBik Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Zależy co w twoim znaczeniu znaczy kolekcja?? Sprecyzuj sprzęt na sprzedaż. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39112493 Wystawiłem pół kolekcji, wolę coś dołożyć niż wszystko sprzedać. Edytowane 9 lutego 2015 przez KUBUŚ Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Dobra. Mija już ponad rok od PS4 na rynku i mam pytania (dla tych co już mają jakieś tam doświadczenie z grami na ps4): - Jak jest z tymi instalkami? Faktycznie krótsze? - Czy loadingi wydaja się krótsze w stosunku do PS3? - czy framerate wydaje się być mniejszym problemem? Czy znów czuć ciągle przycinki jak na PS3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi