Opublikowano 28 lutego 201510 l Nie włączałem ps4 od jakichś 3 tygodni i dziś zauważyłem dość sporą warstwę kurzu ale boję się przecierać szmatką bo słyszałem, że mogą się pojawić od tego mikro ryski. Czym wycieracie swoje?
Opublikowano 28 lutego 201510 l Na czarnej osiada sporo kurzu. Na białej osiada chyba mniej. Wokół szarej Limited Edition unosi się specjalna aura która chroni te boską edycję przed wszelakimi nieczystościami Edytowane 28 lutego 201510 l przez ussr
Opublikowano 1 marca 201510 l Hmm taka ruchoma tapetka, w sumie dnpy toto nie urywa. Zobaczymy co przyniesie nowy update. Podobno ma być spory.
Opublikowano 2 marca 201510 l Witam. Mam pytanko - posiadam 2 konta na PS4. Jedno jest główne i ma wykupione Plusa, drugie jest brata. Czy na tym drugim (bez plusa) może grać online w gry? Coś trzeba ustawić w ustawieniach tych kont?
Opublikowano 2 marca 201510 l Może grać na swoim. Tylko jeśli mnie pamięć nie myli, główne konto z plusem musi być w tym czasie zalogowane.
Opublikowano 2 marca 201510 l Może grać na swoim. Tylko jeśli mnie pamięć nie myli, główne konto z plusem musi być w tym czasie zalogowane. Trochę myli. Konto z plusem nie musi być zalogowane. Musi mieć za to ustawioną Waszą konsolę jako 'primary' dla tego konta.
Opublikowano 7 marca 201510 l Pytanie z innej beczki .POTRZEBUJE WIĘKSZEGO DYSKU DLA CZARNULKI. Jaki preferujecie ???
Opublikowano 7 marca 201510 l musiałem tu znajdziesz odp. na pytanie http://www.psxextreme.info/topic/104568-dysk-twardy/
Opublikowano 7 marca 201510 l ma ktoś info nt. bundle PS4 Battlefield Hardline ? będzie czy nie będzie?
Opublikowano 10 marca 201510 l Korzystał ktoś z tych wszystkich kont z grami na necie, allegro i innych? Za czasów 7gen krążyły web legendy o tym, że banują za takie konta, że SONY cię dojedzie etc. Jak sprawa ma się w obecnych czasach?
Opublikowano 10 marca 201510 l Ile trzeba zabulić za telewizor (nie 4K - bo to niepotrzebne) do PS4 taki żeby nie miał problemu z pokazaniem detali jakie oferuje konsola? Może jakiś przykład? ;D
Opublikowano 11 marca 201510 l Ile trzeba zabulić za telewizor (nie 4K - bo to niepotrzebne) do PS4 taki żeby nie miał problemu z pokazaniem detali jakie oferuje konsola? Może jakiś przykład? ;D Tu jest odpowiedni temat... http://www.psxextreme.info/topic/108902-noob-kupuje-telewizor-b%C4%85d%C5%BA-monitor-pod-ps4xone/ Ja wybrałem Sony KDL42W653A - imo najlepszy w swojej cenie(500e). B.ładny, świetne kolory, czerń i kąty widzenia, a do tego tylko 5ms input-lag'a(opóźnienia). Dla mnie Rewelacja.
Opublikowano 11 marca 201510 l W sklepiku po dzisiejszej aktualizacji PSS pojawiła się aplikacja do oglądania serialu POWERS, tylko w języku angielskim.
Opublikowano 14 marca 201510 l myśle, że przyszedł już czas przeczyścić konsole, po 9msc na pewno uzbierało sie troche kurzu w środku - co radzicie, co stosujecie? sprężonym powietrzem (takim do czysczenia PC) w te kratki po bokach dmuchnąć może być? wszelki kurz powinien wyjść tyłem
Opublikowano 14 marca 201510 l Jak nie chcesz stracic gwarancji czyszczac rozkreconą, to tylko sprezone powietrze wchodzi w gre.
Opublikowano 14 marca 201510 l Jak nie chcesz stracic gwarancji czyszczac rozkreconą, to tylko sprezone powietrze wchodzi w gre. Tyle razy juz było w temacie, ze sprężone powietrze jest na powierzchnie otwarte, a nie konsole. Na konsole zalecam odkurzacz, który wysysa wszelakiej maści śmieci i kurze, a nie wpycha je jeszcze głębiej w układ :facepalmz: Edytowane 14 marca 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 16 marca 201510 l Nie wiem jak jest w PS4, ale w PS3 robie co kilka miesiecy Fan Test - konsola przedmuchoje konketnie wnetrze i wypluwa zalegajacy kurz.
Opublikowano 16 marca 201510 l PS4 nie ma takiej opcji, jedyne co robię to co dwa tyg zbieram odkurzaczem kurz z rowków bo tam lubi się zbierać zwłaszcza z prawej strony.