Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Ściągnąłem aplikacje VEVO i mam taki problem po pierwsze nie załącza mi się sub,po drugie wydaje mi się że jakość tych teledysków jest słaba i jeszcze się zacinają co jakiś czas,czy u was też się tak dzieje? a VEVO mam też w telewizorze wszystko mam podpięte do tej samej sieci i jak odpalam na tv to jakość jest super nic się nie zacina no i załącza się sub.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l Ten komunikat o opcjach zasilania jest wkurzający. Po updejcie wyskoczyło kilka komunikatów, ale wystarczyło je odznaczać i koniec. A ten jest jakiś zabu(pipi)y i wyskakuje za każdym razem.
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l na reddit znalazłem długi temat o tym i nikt nie ma sposobu to jest bug softu, czekamy na łatke lol
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Ciekawe czy kiedyś dadzą tak zapewne wymagającą w implementacji funkcję jak pojawianie sie info gdy ktoś wpada online. Że 360 i PS3 miały to w 2006 to nie wspomne.
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Ja akurat tę opcję wyłączyłem czem prędzej (zaburzało mi immersję). Jeśli chodzi o wyskakujące komunikaty to preferuję tylko wiadomości i trofea
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Do wiadomości mogli by dorzucić jedną linijkę treści, tak jak to było na PS3.
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l ktoś wie jak wyłaczyć te powiadomienia na starcie po ostatniej aktualizacji? czasami nie wyskakują, ale mało kiedy, screen z netu Wydaje mi sie, ze jest taka mozliwosc w powiadomieniach. Najezdzasz i dajesz opcje, wiecej nie pokazuj. Od jakiegos czasu mam z tym spokoj, wiec chyba ten patent dziala.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l "Najezdzasz i dajesz opcje, wiecej nie pokazuj" - gdzie najezdzasz dokładnie? tam na tych ramkach nie ma menu opcje Edytowane 18 kwietnia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Pisał, że to zdjęcie z neta Mevek nie chodzi Ci o sekcje powiadomienia (druga belka od góry)?
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Jaki dysk 1TB mi polecacie ? Brak miejsca na PS4 od 3 miechów, czasami muszę usuwać gry które jeszcze nie skończyłem żeby odpalić nówkę.
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Ściągnąłem aplikacje VEVO i mam taki problem po pierwsze nie załącza mi się sub,po drugie wydaje mi się że jakość tych teledysków jest słaba i jeszcze się zacinają co jakiś czas,czy u was też się tak dzieje? a VEVO mam też w telewizorze wszystko mam podpięte do tej samej sieci i jak odpalam na tv to jakość jest super nic się nie zacina no i załącza się sub. U mnie vevo chodzi bardzo dobrze, pierwsze sekundy teledysków jest w słabej jakości, ale trwa to może z 5 sekund, później już full hd. Pewnie wszystko zależy od netu. Edytowane 18 kwietnia 201510 l przez YETI
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l W taki sposób to zrobiłem, tylko w powiadomieniach zamiast Metro, miałem samouczka.. a teraz dowód na to, ze na konsoli sa zapisywane trofea..
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mevek - to pewnie na samym początku po aktualizacji oznaczyłeś jako przeczytane? sprawdzałem teraz i nie mam już, tylko pare ostatnich powiadomień
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Mevek - to pewnie na samym początku po aktualizacji oznaczyłeś jako przeczytane? sprawdzałem teraz i nie mam już, tylko pare ostatnich powiadomień Ale w momencie, kiedy pojawiają sie nowe powinny sie również pojawić w przypomnieniach i w tedy powtarzamy czynność. Te ktore skasowaliśmy, nie powinny sie juz pojawić. Ja robilem reset konsoli i profilu przez glitch w metro i znów mi wyskakują, ale je kasuje na bieżąco. zobaczymy za jakiś czas, czy sie pojawia. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Ale to nie pojawia się w powiadomieniach, tylko w tym ostatnim Discover/Odkryj. Na nowy FW trzeba czekać.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l tak jak Square pisze, pojawiają mi sie nowe przy właczaniu konsoli, ale nie w zakładce powiadomienia czekamy na łatke FW, czytałem że właśnie 2.51 jest gotowa
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Różnie to przecież jest z tymi naszymi konsolami. Mi nic nie wyskakuje, ale za to trofea sie glitch'uja. Jeden ma tak, a drugi siak.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l A wyłączasz konsole czy dajesz w uśpienie? Bo jak się daje w uśpienie to wtedy to nie wyskakuje jak wspomniał Figuś na poprzedniej stronie.
Opublikowano 19 kwietnia 201510 l Od czwartku jadę na usypiaczu, bo dość często gram teraz (nie ma żonki z dziećmi ), wiec ładuje DS4 z HS łącznie, kiedy tylko mam przerwę od gry. Dziś na noc mam wyłączoną, by odpoczęła. Edytowane 19 kwietnia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ja zawsze swoją PS4 wyłączam, nie mam żadnych problemów. Ale zauważyłem że gdy miałem ją na uśpieniu to dwa razy mi się zwiesiła i musiałem odbudować bazę danych, dobrze ze save game mi nie wcięło więc od tamtej pory wróciłem do wyłączania. Chciałem ustawić sobie konsole żeby sama ściągnęła Driveclub podczas premiery i tak zrobiła ale przez te zawiasy wolę niczego więcej nie ryzykować. A pady i tak ładuje przy laptopie bo jest non stop włączony. Ale pora zainwestować w ładowarkę do padów. Edytowane 20 kwietnia 201510 l przez ussr