Gość suteq Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Gdyby coś takiego stało się faktem, to czuł bym się ostro wydymany Wydać na konsole 1,7k i za kilka miechów sprzedać ją za bezcen, bo jest nowy mocniejszy model - nojapier.dole Jeżeli mieliby wydać naprawdę mocniejszą konsolę to albo wymiana sprzętu za darmo albo ludzie by ich ku.rwa zjedli żywcem. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 jeśli zrobili by nowe modele z mocniejszym hardware, a raczej byłby to spory skok, a nie przesiadka o powiedzmy model cpu czy gpu wyższy to cena sprzętu też by wynosił odpowiednio więcej mam na myśli, że cena dotychczasowa konsola pozostała by taka sama, a nowsze powiedzmy tysiak więcej czyli jakieś 2500zł w takim przypadku masz do wyboru czy chcesz wydać mniej czy więcej, ceny oczywiście podałem z głowy mi akurat nie przeszkadza takie zgranie, bo chętnie bym wymienił na mocniejszy sprzęt skoro ta generacja potrwa jeszcze ze 3-4 lata 1 Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 microsoft nie wymieniał xboxow, bez portu hdmi, wiec sony tez tego nie zrobi. jestem ciekaw, co z tego wyjdzie. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 O ile Nintendo już tak robiło z GameBoyem Color a ostatnio N3DS, to nie wyobrażam sobie że SONY i M$ od(pipi)ą taki numer graczą, wtedy co? 10 mln X1 i 20 PS4 na śmietnik? Toż to by był strzał w kolano. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 mi akurat nie przeszkadza takie zgranie, bo chętnie bym wymienił na mocniejszy sprzęt skoro ta generacja potrwa jeszcze ze 3-4 lata Widać, żeś z blachy przesiadł się Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Nie przejdzie coś takiego nawet jeśli stałoby się faktem. A plota z dupy. Cytuj
adi 189 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Rozbestwiłem się nieco przy wersjach cyfrowych i od premiery PS4 nie grałem w żadną wersję pudelkową.Czy są duże różnice w czasie doczytywania poziomów i głośności pracy konsoli między cyfrówkami a wersjami płytowymi?W grach z otwartym światem zdarzają się częściej przycinki na doczytywanie? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Gry na płytach i tak w całości instalują się na dysk, więc działają tak samo jak cyfrówki. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 To że sony wypuści odświeżony model PS4 nie świadczy o tym że każdy posiadacz obecnej konsoli od razu przesiądzie się na nowy model. To będzie raczej akcja skierowana do jeszcze nie posiadających PS4. A gracze którzy zechcą mieć nowszą konsolę i tak się przesiądą. Nie każdy musi. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Czy wy się (pipi)a czytacie , wypuszczenie nowego PS4/XO z mocniejszymi bebechami okej ? ja (pipi)e widzę że tok myślenia blacharzy was dopadł :facepalmz: 2 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Założę się, że nic takiego się nie stanie. Będą wychodzić zwyczajnie wersje slim z większymi dyskami twardymi i tyle. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Czy wy się (pipi) czytacie , wypuszczenie nowego PS4/XO z mocniejszymi bebechami okej ? ja (pipi)e widzę że tok myślenia blacharzy was dopadł :facepalmz: Nintendo tak zrobiło i jakoś żyje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 maja 2015 Autor Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Nintendo tak zrobiło i jakoś żyje. ale był to chujowy krok i dymanie gracze, jesli to sie spopularyzuje i trzeba bedzie kupowac konsole co 2 lata to bedzie tragedia rynku konsolowego, wtedy serio lepiej bedzie przejść na PC (o zgrozo) Edytowane 25 maja 2015 przez Yano Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 To chyba jakiś żart z tym mocniejszym PS4/XO. Natura konsol jest taka, że mają wystarczyć graczom co najmniej na 5 lat. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 To chyba jakiś żart z tym mocniejszym PS4/XO. Natura konsol jest taka, że mają wystarczyć graczom co najmniej na 5 lat. I oby dłużej nie trwała niż to 5 lat Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 maja 2015 Autor Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) mam pytanie - nie bawiłem sie jeszcze opcją nagrywania filmikow na konsoli, czy to działa tak że jak nacisne shere i save video to moge zapisać nagranie ostatnich kilku minut? czy można decydować ile czasu? i czy można do tego dołożyć głos np przez headset nagrać komentarz? (zakładając że we fragmencie o ktory chodził HS nie był używany) Edytowane 25 maja 2015 przez Yano Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Długość nagrania ustawiasz w opcjach Share (max 15 minut). Ja mam tak, że przytrzymuje Share, wybieram Zapisz Wideo i w tym momencie nagrywa od nowa, a ostatnie 15 minut ląduje na dysku. Można jeszcze dwa razy kliknąć Share i będzie nagrywać od tego momentu. Sprawdź opcje. Komentarze, przejścia itd. można dodać w Share Factory. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Square - dwukrotne klikniecie nagrywa od danego wtedy momentu a stopuje sie nagranie tak samo? Edytowane 25 maja 2015 przez Koleś88 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Nie używałem jeszcze tego więc nie wiem, ale można łatwo sprawdzić Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Square - dwukrotne klikniecie nagrywa od danego wtedy momentu a stopuje sie nagranie tak samo? dokładnie tak jak piszesz Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Ale ten DS4 jest przekombinowany. Stroboskop mrugający mi na różne kolory tęczy podczas gry, touchpad (nawet przydatne jako dodatkowa nawigacja), głośniczek w padzie, share zamiast selecta, options zamiast start, ponadto chyba brak poziomu nacisku poza triggerami no i bateria na max 8h. Przez tyle generacji ten sam sprawdzony kontroler, a tu takie buty Poza tym wersja glacier white jest niesamowicie ładna, ale muszę sobie jeszcze pod spód jakieś filce dokleić (tak jak jest w PS3), bo przy przesuwaniu po biurku się może lakier rysować. Pozytywne jest, że dashboard chodzi dużo szybciej, w tym PSN - to tak na pierwszy rzut oka.To tak z pierwszych paru godzin styczności z nowym sprzętem <3 O grach będę mógł się wypowiadać za parę tygodni, bo póki co tylko Wiesław 3. Cytuj
nowakips 0 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Witam ostatnio znalazłem na sieci taki patent: http://steelsolid.pl/produkt/uchwyt-playstation-4-wall-mount/ Powiem, że to rozwiązanie zdałoby u mnie egzamin gdyż mam bardzo mało miejsca na konsolę. Korzysta ktoś już może z takiego rozwiązania?? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 maja 2015 Autor Opublikowano 26 maja 2015 - nowy użytkownik - zero postów - pytanie o gadżet z linkiem do sklepu czemu mam nieodparte wrażenie że to nie jest żadne pytanie tylko bot reklamowy, który podstępem reklamuje sklep? Cytuj
Piggyman 3 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Zawsze gdy zdecyduję się zostawić konsolę w trybie uśpienia, musi wy*ebać prąd w okolicy. Już chyba z 10 raz jej tak odcięło zasilanie, zdarzyło się wam coś podobnego, czy jest to w jakiś sposób szkodliwe dla sprzętu? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Mi przez odcięcie prądu zrobił się loop safe mode i musialem formatować dysk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi