Dobos 83 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Nie ma powodu do obniżki ceny w Europie, chyba że za modele 500GB żeby się ich pozbyć. W Japonii to Nintendo króluje więc Sony musi reagować,w USA jest wyrównana walka z MS, u nas PS4 jest poza zasięgiem konkurencji już przy obecnej cenie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) Obniżka będzie i w Europie, pewnie na PGW, dostaniemy najpóźniej, bo i tendencje zakupowe trochę się różnią u nas, poza tym październik to Halo 5, więc ogłoszenie pod koniec miesiąca nie wchodziło w grę. W krajach EU Halo nie ma tak silnej pozycji (plus zakupy nabierają rozpędu później niż NA) i kilka tygodni nie zrobi różnicy.Zresztą realnie obniżkę odczujemy w nowym roku, kiedy sprzedawcy zaczną konkurencje cenową z nowym RPP. Za to święta upłyną pod znakiem budle z SW:BF za 1500 zł. Szykuje się też pewnie sporo innych, bo w EU prawie zawsze jest największy wybór zestawów. Edytowane 9 października 2015 przez Hendrix Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Chyba mi się coś z konsolą popsuło, bo ważący 17GB patch do Wiedźmina ściągnął się w 30 minut. Wcześniej pliki 2GB potrafiły się ściągać cały dzień Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Po tym patchu 3.0 wszystko szybciej się ściąga. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 To tylko nowa jakość PSN po sofcie 3.0 chmure zwiększyli do 10gb więc pewnie serwerów dostawili, Sony takie dobre Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) Załączyłem konsolę z myślą, że może za jakieś 2-3 dni się to ściągnie, a tu taka niespodzianka, hehe Wreszcie to działa jak należy. Oby tak dalej Edytowane 9 października 2015 przez Michał102 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 No psn działa w końcu konkretnie, u mnie też śmiga bardzo szybko Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Panowie gdzie najtaniej teraz kupie PS+ 365dni ? na allegro widze najtaniej 178zł, wcześniej były po ok 160zł Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Zapomnij, że taniej dostaniesz na ten moment, wiem bo sam szukałem. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Też jestem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem PSN, patch do Wiedźmina ściągał się z pełną prędkością mojego łącza, szedł jak burza. W zasadzie po aktualizacji 3.0 internet w PS4 chodzi o wiele, wiele lepiej. Oby tak dalej Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 A po kilku miesiącach posiadania tego dziadostwa wracam do PS3. Ech, nie moge juz zdzierżyć oceanu bzdur wsadzonych do tego pudła. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Tzn? Zapodaj jakieś szczegóły. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Posiada ktoś nowy model konsoli z całą matową obudową? Jak się prezentuje? Cytuj
K_J 4 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Wygląda trochę gorzej niż konsola z błyszczącymi elementami ale nie ma problemu z odciskami palców i kurzem. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Konsola wygląda gorzej i widać cięcia w kosztach produkcji, ale za to mniej się grzeje i chodzi dużo ciszej. Kto ma zamiar teraz kupować konsolę, to brać tylko te nowe modele. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Tzn? Zapodaj jakieś szczegóły. 1 Pad odpustowy, błyszczy się, świeci, gada. Niby taki nowoczesny, a bateryjka w nim słabiutka, oj słabiutka. DS3 bije go na głowę. 2 Trofea można sobie zobaczyć TYLKO, gdy sie jest online. Nie synchronizują sie w tle. PS3 mogę jeszcze wybaczyć, bo zostały dodane po wypuszczeniu konsoli. Tutaj czegos takiego nie ma prawa być! 3 Na ustrojstwie nie mogę sobie zmienić awatara, tzn. moge na kilka badziewi, które dają za free każdemu. Tych, które kiedys miałem zakupione nie ma:( 4 Czemu wyłącza mi dźwięk zdobywanego trofeum, gdy mam wyłączone te plumkania w menu głównym. Nie chcę plumkania w menu głównym, chcę mieć dźwięk wpadającego trofeum. PS3 mogło, tu nie można:( 5 Brak folderów. To już jakieś upośledzenie jest. Mamy 1000 społęcznościowych pierdół, ale folderów nie ma:( Tyle już ludzi o to prosi, ale gdzie tam. Za trudne dla nich. 6 W Bibliotece przechowuje jakies info o grach, demach, w które kiedyś grałem, ale juz dawno tego nie mam. Oczywiście usunąć tego nie ma jak. 7 Nie interesują mnie społecznościowe pierdoły, nie używam spotify, YT, nie oglądam relacji z grania innych, etc. 8 Aha, wsadzili jeszcze ten bzdet (podobnie jak Singstara na PS3) z jakimiś ludzikami, którego oczywiście usunąć nie ma jak. Grać w to nie chcę, trzymać na dysku też nie. Niestety, wywalić nie mogę 9 Wolałem online passy od konieczności posiadania PS Plusa, żeby multi odpalić. Generalnie nie gram w multi, naprawdę rzadko. Kupowałem sobie więc passa za parę groszy i grałem w co chciałem. Teraz nie ma passów i wystarczy "tylko" PS Plus, by grać online. Sęk w ty, ze mnie gry z Plusa w ogóle nie interesują, więc za każdym razem musze kombinować z darmowym PS Plusem na 2 tyg. żeby sobie w multi czasami zagrać. Coś by sie jeszcze znalazło, ale na razie wystaczy:( 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 W sumie to mi to nie wadzi ale co do Biblioteki to zauważyłem że jeden tytuł którego już nie mam na dysku zniknął z niej, za to inny tak samo skasowany dalej tam się wyświetla i nie da się na nim uaktywnić przyciskiem okienka z opcjami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Oprócz baterii w dual shocku to strasznie koleś wymyślasz xD Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) 1,2,5, to jest maly bol, ale za to psn przyspieszyl. Edytowane 13 października 2015 przez MEVEK Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 9 argumentów przeciw, tylko jeden jakiś w miarę konkretny - reszta to czepianie się na siłę i szukanie dziury w całym. Szczególnie ta biblioteka xD Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Rupieć, niestety:( Grać jednak na tym trzeba będzie, bo nie ma wyboru:( Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Jeszcze "lepszy":) Cytuj
dApo 313 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 graj na taborecie albo znajdz inne zajecie 1 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 No faktycznie, po 20 latach z PlayStation bedę grac na taborecie:) Ty za to pewnie gra na taborecie bębniłeś do tej pory sądząc po "porażającej" ilości gier w sygnaturce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi