Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz ma byc to pewnie bliżej świąt - jako ostatnia z tych okazji, które sa co 48h. Chociaz kto ich tam wie...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Oglądałem streamy z tych gierek na PS2 i podbite do 1080p wyglądają nieźle. Wszystkie części GTA prezentują się sporo lepiej niż na PS2 dzięki temu. Ale cierpią na inne niedoskonałości. W San Andreas jest dramat z pop-upem, z ilością przechodniów, pojazdów, doczytywaniem obiektów. Tekstur i grafiki jako takiej się nie czepiam.

Tak czy siak dostosowane to jest do PS4 całkiem ok, trofea zaaplikowane. Gdyby te gierki nie kosztowały po 60 zł, a np. po symbolicznym dychu, to bym się pewno skusił na całą trylogię GTA i ograł raz jeszcze.

Z PS2 to ja jednego tylko mini-remastera zakupie Tekken Tag Tournament jezeli bedzie w 1080p i 60 klatkach to olaboga!! Najlepszy i ostatni moim zdaniem Tekken

Opublikowano

Panowie gdy ma sie savy z wersji polskiej i chciałoby zaimportować te savy do wersji z ps store USA to nie zadziałają pewnie?

Opublikowano

w Polsce sprzedawcy różnicę w cenie promocyjnej i zwykłej pozostawią dla siebie. Proste. Już w tej chwili widać marketach szaleństwo przedświąteczne.

Opublikowano

Coś dziwnego zaczęło mi się z Ps4 dziać. Mam wersję premierowa że stycznia. Ostatnio po włożeniu battlefront lub FIFA 16 mielil, mielil aż musiałam wyjąć płytkę, przetrzeć ja, cd rom przedmuchalem go i poszło. Potem wyłączał się z 2 min i na koniec 2x szybko piknal. Dodatkowo co jakiś czas wywala mi neta w konsoli z takim komunikatem 79a59d061c2943c3dd9f02a179e8a7d9.jpg

Internet jest, bo laptop po wi fi śmiga. Może kabel jest uszkodzony? Jakieś pomysły?

Opublikowano (edytowane)

Z tym kablem to też tak wcześniej miałem dość często, wkurzylem się, dałem neta przez wifi i od tamtej pory jest ok.

Co do mielenia płyty to nie wiem co może być. Może z napędem coś się chrzani?

Spróbuj może pierdyknąć konsoli z poziomu recovery menu jakieś porządkowanie plików systemu? Nie pamiętam jak się ta opcja nazywała dokładnie. Zobacz porady w internecie, będzie gdzieś o tym pisało.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Zobacz na innym kablu czy będzie tak samo, z tym pikniecie i 2min wyłączanie sie nie przejmuj (chce wysłać coś na chmure i nie może, czasami za duży save i trzeba ręcznie) te pikniecie jest jak nie wyśle.

To sie nazywa chyba odbuduj baze, ale na razie może nie rób. Z płytą nie wiem, jak pojedynczy przypadek nie przejmuj sie.

Opublikowano

Cześć, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem PS4, dotychczas grałem na xboxie 360 ale po rozważeniu wszystkich za i przeciw mój wybór padł na konsolę od Sony. Chciałbym kupić  najnowszy model 1216B najlepiej z kilkoma grami na początek w związku z tym mam pytanie, czy zestaw:

http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-1tb-uncharted-kolekcja-nathana-drake-a-god-of-war-iii-remastered-the-last-of-us-remastered.bhtml

jest wart swojej ceny, czy może w tej cenie znajdę lepszy zestaw, jeśli tak to proszę o linki.

Z góry dzięki z apomoc i mam nadzieję, ze niebawem dołączę do grona zadowolonych użytkowników PS4

Opublikowano (edytowane)

@mwisiorek W biedronce chyba lepszy zestaw można dostać, ale nie wiem czy jeszcze jest. W sumie ten co wstawiles cenowo też nie jest zły, ale same kotlety. A mi się wydaje że jak kupujesz ps4 to fajnie by było na początku zagrać w coś na te generację. Jeśli masz gotówkę to kup konsole oddzielnie i gry oddzielnie(np używane) A jeśli chcesz coś na raty to na alledrogo można znaleźć fajne zestawy i mają raty 0% (przynajmniej do niedawna były) .

Wysłane z mojego MI 3W

Edytowane przez BullsBlood
Opublikowano

SIema

Mam pytanie o PS Plus.

Czy jak wklepie kod na rok to przepada mi ten 14 dniowy darmowy okres próbny?

Ewentualnie jak odpalę 14 dniowy i później wpisze kod na rok to będzie rok + 14 dni czy może 14 dni się kasuje?

W sumie problem małego kalibru ale chciałbym wiedzieć.

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Gdybyś wpisał jeden kod na rok, a chwilę później drugi też na rok to będziesz mieć 730 dni na koncie.

Więc jeśli wpiszesz kod na 14 dni a potem na rok to powinno być 365 + 14, ale ręki za to uciąć nie dam. 

Edytowane przez ussr
Opublikowano (edytowane)

Ktoś miał problem z błędem WS-37397-9? PSN działał normalnie, grałem przed chwilą w CoDa, poszedłem coś zjeść, wracam i nie łączy z serwerami Call Of Duty. Pomyślałem, że coś im się zyebało, ale znajomi normalnie grali, rozmawiałem z jednym i wszystko śmigało jak złoto, do PSN też się normalnie logowałem. Zresetowałem router i było po temacie, teraz nawet PSN nie działa, wywala w/w błąd i dupa. :/

W necie jak wpisuje kod tego błędu, sporo ludzi coś takiego ma, ale żadnego rozwiązania.

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano

Siema. Czy kupował ktoś z Was doładowanie portfela PSN na kwotę 100 zł w żabce ? Własnie miałem kupić, Pani miała te kody w opcjach za 59 zł i za 100zł. Prawie płaciłem, ale poprosiłem żeby mi pokazała to co skanuje do sprzedaży i było tam napisane Playstation Network PLUS, coś takiego. I zrezygnowałem, bo plusa nie potrzebuje, ale teraz się zastanawiam, bo nie ma abonamentu PS Plus w cenie 100zł z tego co wiem, to co miała za 59 to pewnie było na 3 miesiące, ale za 100 zł ? Dlatego się zastanawiam, czy to nie był po prostu kod na doładowanie portfela. Wypowie się ktoś, kto kupował te kody w żabce ?