piotros 220 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Ja użyłem naklejanych podkładek pod meble, kupiłem zestaw 4 czarnych gumowych, w jednym z marketów budowlanych, o wysokości około 3-4 mm i średnicy około 2 cm i podłożyłem w 4 kątach. Mam tak od początku posiadania PS4 i wszystko działa bez problemu. Oczywiście nie przyklejałem ich do konsoli, a jedynie postawiłem na nich. PS3 również stoi na takich samych podkładkach. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 Mam tak samo jak piotros tylko ze swoja ps3. Zestaw kilkunastu takich podkladek kupilem w Pepco za 3.99 zl Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Mam ponad 50gb wolnego miejsca, a nie mogę zainstalować czy to gry czy patcha do w3. O co chodzi? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 A masz komunikat o małej ilości miejsca czy co? Może zrób odbudowę bazy i sprawdź wtedy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Mam ponad 50gb wolnego miejsca, a nie mogę zainstalować czy to gry czy patcha do w3. O co chodzi? Spróbuj jeszcze raz jeśli dalej nic to masz ten sam problem z paru znajomych otóż Mimo tego że patch zajmuje przypuśćmy kilkanaście GB konsola sumuje wszystkie patche i sądzi że potrzebuje dużo więcej miejsca .Jak coś skasujesz to pójdzie Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 To wiem, "że jak coś skasuje to pójdzie", problem w tym, że na tych 50gb zmieściła by się spokojnie jeszcze jedna duża gra ;x Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Sorki za news tutaj ale nie wiedziałem gdzie wstawić. Producent Monster Hunter Online jest zainteresowany serią uwaga uwaga Dino Crisis (!) It’s not often we get to mention Dino Crisis in a news post. The series has been dormant for far too long. Now it’s part of the conversation again. Monster Hunter Online has been recently launched in China through the partnership between Capcom and Tencent Games (the company that bought League of Legends). The game’s producer has expressed interest in working on other Capcom series, citing Dino Crisis. It would certainly be nice to get a Dino Crisis revival. And Capcom could potentially start by remastering the original game, which would fall in line nicely with their current strategy when it comes to remasters. http://www.relyonhorror.com/latest-news/monster-hunter-online-producer-is-eyeing-dino-crisis/ Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Zainteresowany a co z tego wyjdzie? Pewnie lipa bo o serii dawno nie było słychać. Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Moze lepiej zeby nie ruszali Dino Crisis zeby nie rozgrzebywac kolejnej kiedys dobrej marki Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Trójka na X'a to chyba był crap, więc jeżeli jest szansa na poprawę to niech próbują. Dwójeczka to jeden z najlepszych tytułów. A ten tytuł z dinozaurami i żołnierzami w multi to kiedy ma wyjść? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Roczny plus za 159zł http://allegro.pl/playstation-plus-1-rok-12-miesiecy-365-dni-i5941986583.html Pewniak, przed chwilą kupiłem i wszystko cacy 4 Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Da się w jakiś sposób odpalić stream meczu na ps4? Jestem już tak leniwy że skoro yt sprawdzam tylko na konsoli, to z meczów tez bym kompa odciążył Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Jakiego meczu? W fife? Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Jakiego meczu? W fife? nie, przykładowo z rojadirecta Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Odpalalem z poziomu przeglądarki w konsoli ostatnie ksw i działało Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 czyli playery działają wybiórczo, bo mi już liga hiszpańska odpalać się nie chciała. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Na fabryce kluczy pojawił się roczny plus za 177.90 http://www.fabrykakluczy.pl/game/playstation-network-27/365-dni-plus-playstation-network-plus-card-psn-154.html Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Czy te konserwacje sieci są planowane? można zobaczyć gdzieś kiedy będą przerwy? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Cebuli ktoś konto do plusa oraz gier i mógłbym mi pomóc?? na swojej konsoli mam ustawione konto(A) kolegi jako podstawowe natomiast kolega na swojej konsoli ma ustawione moje konto(B). Gry oraz plus działaja bez zastrzeżeń...problem pojawia się w przypadku zakupu gry z konta B wraz z karnetem sezonowy (BF4 i CoD BO3). Sama gra oczywiście działa w przypadku BF4 otrzymuje także zrzuty paczek za Premiuma natomiast w obu przypadkach nie mam dostępu do zakupionych mapek...Ktoś coś??;-) Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Odnośnie aukcji na allegro, których przedmiotem są dobowe dostępy do konta, celem ściągnięcia gier za niedużą kasę - jaki jest Wasz stosunek do tego? Zazwyczaj w bibliotece siedzi kilkanaście tytułów i jest przyzwolenie na ściąganie co tam Ci się podoba za niedużą sumę pieniędzy. Kumpel wziął na próbę za 3 dyszki i poza The Crew miał też dostęp do Wiedźmina z Sercami, Metro, Destiny i kilku innych tytułów. Jaka jest polityka Sony w tej kwestii? Sam nie decydowałem się na takie coś, boję się jakiegoś bana na konto dostać, przypomina to trochę bardziej zaawansowane piracenie, ma swoje wady, bo w razie utraty danych wydana kasa idzie w błoto. Ceny mimo wszystko kuszą. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Cebuli ktoś konto do plusa oraz gier i mógłbym mi pomóc?? na swojej konsoli mam ustawione konto(A) kolegi jako podstawowe natomiast kolega na swojej konsoli ma ustawione moje konto(B). Gry oraz plus działaja bez zastrzeżeń...problem pojawia się w przypadku zakupu gry z konta B wraz z karnetem sezonowy (BF4 i CoD BO3). Sama gra oczywiście działa w przypadku BF4 otrzymuje także zrzuty paczek za Premiuma natomiast w obu przypadkach nie mam dostępu do zakupionych mapek...Ktoś coś??;-) Kara za cebulenie. Odnośnie aukcji na allegro, których przedmiotem są dobowe dostępy do konta, celem ściągnięcia gier za niedużą kasę - jaki jest Wasz stosunek do tego? Zazwyczaj w bibliotece siedzi kilkanaście tytułów i jest przyzwolenie na ściąganie co tam Ci się podoba za niedużą sumę pieniędzy. Kumpel wziął na próbę za 3 dyszki i poza The Crew miał też dostęp do Wiedźmina z Sercami, Metro, Destiny i kilku innych tytułów. Jaka jest polityka Sony w tej kwestii? Sam nie decydowałem się na takie coś, boję się jakiegoś bana na konto dostać, przypomina to trochę bardziej zaawansowane piracenie, ma swoje wady, bo w razie utraty danych wydana kasa idzie w błoto. Ceny mimo wszystko kuszą. Bana nie dostaniesz, ale napychasz portfel jakiemuś januszowi, który łamie regulamin. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 (edytowane) ok..ta kara dotyczy tylko zakupu gry z karnetem sezonowym czy rowniez przy samym karnecie?? np DLC do wiedzmina Serca z Kamienia dziala normalnie wiec zakladam ze kazde dlc kupione osobno(poza karnetem) bedzie dzialac. Edytowane 3 lutego 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 (edytowane) Niektore zakupy dzialaja tylko na 1koncie. Dotyczy to kluczy odblokowujacych dodatkowa zawartosc(przewaznie online), zwykle dodatki beda smigac normalnie. BF, DC, TS ma klucz do pobrania jezeli dodatek wazy mniej jak 1mb to jest to klucz. Edytowane 3 lutego 2016 przez Zdunek Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 czyli na przyszlosc wiem zeby w zadne sezon passy sie nie bawic a dlc kupowac pojedynczo kiedy bedzie mialo premiere na pss i bedzie git;) dzieki wielkie PAny za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi