wronerro 257 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Uwaga ziomy. Teraz Was zastrzelę pytaniem. Ps4 radzi sobie z odtwarzanie DVD? No taki film z wesela itp Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) Radzi sobie poważnie Edytowane 10 lutego 2016 przez Figuś Cytuj
himus 12 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Cześć. Jestem nowy na forum. Zamierzam kupić PS4, w media-markt są raty 50 x 0 %. Czy ktoś tam kupował ? Czy jest to opłacalna wersja, wiem że będę spłacał przez 4 lata ale 30 zł nie wpłynie jako znacząco na wydatki miesięczne. Czy opłaca się nadal kupić PS 4 ?Ja kupowałem na 20 rat, niestety raty były 0% ale do całej kwoty dodali mi ok 170 zł ubezpieczenia które podobno było obowiązkowe i nie mogłem z niego zrezygnować. Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 To spoko extra, mam nadzieję, że żona za szybko tego nie odnajdzie :x 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 A co nie lubisz oglądać naj.ebanych wujaszków w tańcu :rotfl: Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Raz już widziałem, starczy xD Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Dzięki za pomoc :-) pozostaje tylko wybrać się do sklepu Cytuj
zagul 326 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Gdzie teraz najtaniej można wyrwać nową wersję konsoli i czy warto kupić czy poczekać na promocje/obniżki i pytanie odnośnie bundli, ile mogą rzygać za konsolę w wersji Uncharted? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Gdzie teraz najtaniej można wyrwać nową wersję konsoli i czy warto kupić czy poczekać na promocje/obniżki i pytanie odnośnie bundli, ile mogą rzygać za konsolę w wersji Uncharted? Prawdopodobnie 1749 - 1799 zł, tyle może wynieść cena Bundla Uncharted z grą. Pisze to na podstawie cen bundli Star Wars, Call of Duty Black ops 3 w zestawie których konsola jest pomalowana w barwy gry, czyli na PS4 Star Wars jest Vader a Call of Duty ma takie pomarańczowe linie. Bundle Batmana Arkham Knight kosztuje 1599. Więc cena Uncharted 4 powinna wynosić jak napisałem jakieś 1799 zł. O ile uda ci się w miarę szybko złożyć preorder. Goła PS4 czarna jest do kupienia za 1450 zł 1490. Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Jest jakieś prawdopodobieństwo że na święta wielkanocne będą dobre promocje na PS 4 czy raczej nie czekać i teraz kupować ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Gdzie teraz najtaniej można wyrwać nową wersję konsoli i czy warto kupić czy poczekać na promocje/obniżki i pytanie odnośnie bundli, ile mogą rzygać za konsolę w wersji Uncharted? W trakcie zapowiedzi zestawu PlayStation 4 z Uncharted 4: Kres Złodzieja (PS4) poznaliśmy amerykańską cenę, w ramach której gracze dostaną konsolę z 500GB dyskiem. Dla przypomnienia: 399 dolarów (~1568 złotych) w Stanach Zjednoczonych 499 dolarów kanadyjskich (~1437 złotych) w Kanadzie Europa jednak dostanie nowszy model PlayStation 4, gdyż z 1TB dyskiem. Oczywiście różnice odzwierciedla cena i VAT. 449,98 euro (~1984 złote) - GameStop Italy 429,99 (~1896 złotych) - Amazon France 329,99 funtów (~1874 złotych) - Game.co.uk http://www.pssite.com/news/47746/poznalismy-cene-zestawu-ps4-z-uncharted-4-kres-zlodzieja.html U nas spodziewał bym się podobnej ceny Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Ludki spece, dostalem wczoraj Saoundbara JBL, powiedzcie mi jak go podlaczyc by automatycznie "widzial: audio z tv? Mam dekoder podlaczony HDMI1, PS4 HDMI2 i soundbara na HDMI ARC, jak wejde w aktywne HDMI na TV to pokazuje mi sie logo JBL feel the truth, moge zglasniac itp ale nie dziala na kanalach z dekodera. Jak to uaktywnic ? Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Edycja limitowana konsoli w Euro za 1849 zł. Mi się akurat podoba i chyba pomyślę nad sprzedażą mojej czarnej PS4 ( w której już mi gwarancja minęła i dysk ciągle za mały ) i dołożeniu . Szkoda tylko , że w zestawie zwykła edycja gry . Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Ludki spece, dostalem wczoraj Saoundbara JBL, powiedzcie mi jak go podlaczyc by automatycznie "widzial: audio z tv? Mam dekoder podlaczony HDMI1, PS4 HDMI2 i soundbara na HDMI ARC, jak wejde w aktywne HDMI na TV to pokazuje mi sie logo JBL feel the truth, moge zglasniac itp ale nie dziala na kanalach z dekodera. Jak to uaktywnic ? nie prosciej podpiac soundbara kablem optycznym z tv?? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Już sobie poradzilem. Wina hdmi. Musi być minimum w ver. 1.4 a ja wtedy miałem 1.3. Kupiłem wczoraj 2.0, pokombinowałam i działa. Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Ktos z was rowniez zapisal sie do beta testow "nowego oprogramowania" na ps4? czy chodzi o jakas usluge o ktorej jeszcze nie wiadomo czy o co kaman? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Chodzi zapewne o nowe FW, więc nic specjalnego. 2 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Pobrałem w piątek betę the division, pograłem trochę. Dziś wróciłem do domu a gry po prostu nie ma na dysku? Mieliście tak by konsola sama wywalała gry? Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) ...od jakiegoś czasu strasznie mi ucina filmiki które chcę zapisać/wysłać. ustawione mam jak zawsze na 15min a rejestruje mi ok 6min? też tak macie? wqrwia mnie to strasznie, bo czasem dobrze mi pójdzie w codzie, chce sobie zapisać meczyk, klikam share, a tu wałek... nie zapisano całego meczu. kiedyś czasem też mi się tak zdarzyło, ale bardzo rzadko. teraz praktycznie za każdym razem? Edytowane 21 lutego 2016 przez JaZzXBF Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Nie miałem tak nigdy, a sporo filmików już zapisywałem. Może spróbuj zmienić na inna długość i ponownie na kwadrans. O miejsce na dysku nie pytam, a możesz zrobić na bezpieczeństwa odbudowę bazy danych. Ja zmieniłem nagrywanie na 10 minut. W opcjach mogli by dać do wyboru jeszcze ustawienia jakości, bo niekiedy jest słabo pod tym względem. 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Modły wielu zostały wysłuchane. Ubisoft celem uniknięcia przejęcia przez Vivendi szuka przyjaciół w Kanadzie. Wystarczyło poszukać u graczy . Więc chyba faktycznie te ich "szlagiery" idą słabo. Na koniec zabawne słowa Pana Prezesa : „Naszą najlepszą opcją obrony jest pozostanie przy tym, na czym znamy się najlepiej, czyli na dostarczaniu oryginalnych i zapadających w pamięć wrażeń dla graczy.” Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) Nie widzę nic śmiesznego w tym komunikacie. Dla przypomnienia Vivendi to były właściciel Activision-Blizzard, który wciągał kapitał z firmy(mówimy o miliardach $) jak polak kiełbasę, absolutnie nic dobrego nie wynikało z tego, szczególnie dla graczy. Activision widząc co robi firma-matka postanowiło się wykupić.Doskonale rozumiem prezesa Ubi, firma została założona przez rodzinę i zaczynała z małego pułapu, dziś to korporacja zatrudniająca wiele tysięcy pracowników, ważna dla elektronicznej rozrywki, a Vivendi, wykorzystując francuskie akty prawne chce urządzić tzw. hostile takeover i zostać głównym udziałowcem - co pewnie będzie oznaczało duże zwolnienia i przepływ kapitału do Vivendi (tak jak przy okazji Activision). Edytowane 27 lutego 2016 przez Hendrix Cytuj
da$io 110 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Doskonale nie rozumiem rozdźwięku w wypowiedzi prezesa od stanu faktycznego. Jeśli działali by prężnie Vivendi mogłoby ich cmoknąć. Jak kondycja słabnie to i wierzyciele sprzedają akcje bo przyszłość niepewna. Tam nie ma sentymentów. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Chce żonie kupić jakiegoś singstara wraz z mikrofonem. Widziałem na allegro jakiś singstar mistrzowska impreza i mikro po 15 zeta. Da to rade czy jakiś inny zestaw? Ten by mnie wyszedł 22 zł płyta i 15 majk Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 (edytowane) Doskonale nie rozumiem rozdźwięku w wypowiedzi prezesa od stanu faktycznego. Jeśli działali by prężnie Vivendi mogłoby ich cmoknąć. Jak kondycja słabnie to i wierzyciele sprzedają akcje bo przyszłość niepewna. Tam nie ma sentymentów. No właśnie widzę, że problem ze zrozumieniem. Ubisoft działa prężnie - kondycja nie słabnie, cena akcji jest rekordowo wysoka (dla porównania 2010 - 8.57, 2016 - w okolicach 27). To Vivendi lubi się zadłużać. I nie, nie mogli by ich cmoknąć, Vivendi było udziałowcem już wcześniej, mając ok 7 % akcji, ostatni rok to jednak najazd na Gameloft (mają już 30% - co powoduje proces wrogiego przejęcia - prawo francuskie wymaga tego), czyli kolejną firmę braci Guillemot, Nad Ubisoftem krążą od kilku miesięcy, szybko zwiększając udziały ( niejako powodując też inflację cen akcji) i wszystko wskazuje na wrogie przejęcie. Vivendi chce podobnej sytuacji do Activision-Blizzard, gdzie będąc właścicielami kontrolowali wszystkie finanse firmy, co powodowało transferowanie zysków AB prosto do Vivendi (jako najwięksi akcjonariusze kontrolowali dywidendy). W tym czasie Kotick i spółka w zasadzie spłacali ogromne długi Francuzów - dlatego firma sama się wykupiła. Edytowane 28 lutego 2016 przez Hendrix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi