kermit 6 998 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 tylko gdzie przestawic, lezy na poleczce pod tvkiem na samym srodku, moze bardziej przy sciance bocznej w grze to nie przeszkadza bo pozniej jest cicho ale pierwsze 20 sek trzesienie ziemi fanek, gra zainstalowana wiec to nie to Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Na PS4 tak a propo nic nie jest czytane z płyty. Całość jest wrzucana na HDD i gra działa tylko z HDD. Po odpaleniu konsoli, ta sprawdza czy płyta jest w środku więc rozpędza napęd i tak jak wspomniałeś po kilkunastu sekundach cichnie (zwalania) a po kilku minutach się zatrzymuje. Jak odpalasz grę to następuje taka sama sytuacja - gra sprawdza licencję (płytkę) a potem ją zatrzymuje. Spróbuj konsolę po prostu kawałek przesunąć przód/tył - konsola ma 3 nogi i pewnie przez to łapie wibracje. U mnie pomogło lekkie przestawienie. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 U mnie bylo to samo, jak pisze Kyo, wystarczy lekko przesunac i problem znika Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Najnowszy gtx nie pozwala pograć w 4k w 60 klatkach w takiego wieska, wiec 4K na konsolach to nierealna przyszłość. Sam układ gpu grzałby się jak kiełbasa na grillu, a jak wiemy chłodzenie i odprowadzanie ciepła w układach konsolowych jest 10 lat za pctami i ich możliwościami chłodzenia. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Wibracje napędu to norma - efekt trójnoga:D. U mnie pomogło dorobienie 5 gumowych nóżek/podkładek. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Ja w sumie też mam u siebie gumowe podkładki wysokości 1.5cm drgań nie ma Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 PS4, to taki półprodukt, którego trzeba samemu dokończyć Zmienić pastę na porządną, dorobić nóżki itp., itd. Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 A więc nadszedł ten czas - po ponad 2 letniej absencji w aktualnej generacji w weekend zawita u mnie PS4 i mam teraz niezłą rozkminę co, jak i gdzie. Nie chcę nakupić nie wiadomo ilu gier i rozpraszać się na kilka pozycji. Najlepiej byłoby nadrobić jakieś zaległości, sprzedać, kupić coś innego itd. Forumku doradź. Na pierwszy ogień chyba przejdę TLOU (nie grałem na PS3). Jakieś propozycje? 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Zdecydowanie Wiedźmin 3. Ja dla Wiedzmina mam zamiar kupic neo, jezeli dadza gwarancje, ze beda stabilne fpsy. Bo z tego co ja rozumiem to ma sie to tyczyc calej PS4 biblioteki, a nie gier dopiero wydanych po premierze neo? Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Poleciłbym Uncharted 4 jednak jeśli zagrasz w nią na początku to wszystko w co zagrasz po niej graficznie wyda Ci się jak niemal z poprzedniej generacji ;-) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 http://www.ppe.pl/news/43615/francuski-dystrybutor-informuje-premiera-playstation-4-neo-jeszcze-w-tym-roku.html autor chyba nie rozróżnia roku fiskalnego od roku kalendarzowego no ale wszyscy wiemy jaki poziom merytoryczny ma ten portal Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Wdg roku fiskalnego 1 połowa to kwiecien- wrzesien, ja sie wcale nie zdziwie jesli PS4 neo zapowiedza na E3 w czerwcu i sprzedaz juz za miesiac. Po zapowiedzi spadnie sprzedaz normalnej PS4 lub calkowicie zachamuje, wiec z logicznego punktu widzenia sprzedaz powinna nastapic szybko po zapowiedzi Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Czekam na reklamę SONY jak se siedzi player przed TV i mu oczy wypala 900p w Battlefield 1, więc wyrzuca konsole na śmietnik i idzie po nowe PS4 Neo....odpala BF1 w 1080/60 i potem wchodzi 4theplayers A co do sprzętu - zobaczymy jak to będzie wyglądać. Pisałem już o tym bloga, jestem zdania że nie ma się specjalnie czego bać, no chyba że 51% klientów PS4 ruszy po NEO, to wtedy kto wie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Ps4 neo dla dzieci neo takie bym dał motto Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 dobra, dobra, nie o tym rozmawiamy Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Graczdari podaj linka bloga chętnie poczytam, jakby co nawet na PM Edytowane 13 maja 2016 przez Fanek Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Póki co, Uncharted idzie w odstawkę aż do wydania nowej konsoli PS4 NEO, bo co robi gra z tymi badziewnymi konsolami ps4 to są jawne kpiny z inżynierów sony. Zarzuca takie obroty jak boeing na starcie to się odechciewa grać... Jedyna gra, która konsole katuje na maxa, co jest niewykorzystany do końca potencjał konsoli, przez te słabe chłodzenie i wady konstrukcyjne konsoli, masakra jakaś. Nie wiem jak można tak grać przy buczeniu, podziwiam ludzi, którzy tak potrafią grać. Edytowane 13 maja 2016 przez Faka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Ja się zdziwiłem bo mojego modelu nie katuje a taki Until Down przekraczał granice dobrego smaku jesli chodzi o poziom głośności. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 (edytowane) Póki co, Uncharted idzie w odstawkę aż do wydania nowej konsoli PS4 NEO, bo co robi gra z tymi badziewnymi konsolami ps4 to są jawne kpiny z inżynierów sony. Zarzuca takie obroty jak boeing na starcie to się odechciewa grać... Jedyna gra, która konsole katuje na maxa, co jest niewykorzystany do końca potencjał konsoli, przez te słabe chłodzenie i wady konstrukcyjne konsoli, masakra jakaś. Nie wiem jak można tak grać przy buczeniu, podziwiam ludzi, którzy tak potrafią grać. w ostatnich rewizjach a zwłaszcza z 1tb nie ma takich problemów Edytowane 13 maja 2016 przez Cottage Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Ja się zdziwiłem bo mojego modelu nie katuje a taki Until Down przekraczał granice dobrego smaku jesli chodzi o poziom głośności. Nie wiem, każda konsola jest zrobiona przez widzimisie i na odpierdziel się, bo żeby trafić na dobry egzemplarz to trzeba mieć szczęście. Konsola jest po prostu niedopracowana i tyle. Póki co, Uncharted idzie w odstawkę aż do wydania nowej konsoli PS4 NEO, bo co robi gra z tymi badziewnymi konsolami ps4 to są jawne kpiny z inżynierów sony. Zarzuca takie obroty jak boeing na starcie to się odechciewa grać... Jedyna gra, która konsole katuje na maxa, co jest niewykorzystany do końca potencjał konsoli, przez te słabe chłodzenie i wady konstrukcyjne konsoli, masakra jakaś. Nie wiem jak można tak grać przy buczeniu, podziwiam ludzi, którzy tak potrafią grać. w ostatnich rewizjach a zwłaszcza z 1tb nie ma takich problemów Tak czy siak nie opłaca mi się teraz kupować konsolę z 1tb, wolę poczekać na nową neo. Szkoda mi hajsu na taki crap teraz, bo jestem uczulony na nie, że trafię na jakieś badziewie znowu Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 No to oddaj, sprzedaj co takie (pipi) w chacie będziesz miał ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi