Masamune 181 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam temat i jeżeli w złym to przepraszam. Wracając do tematu. Wygrałem w konkursie Heinekena konsolę PS4 z grą Uncharted 4 i bardzo ale to bardzo się z tego cieszę. Mam pytanie do tych co też wygrali w tym konkursie(jeżeli tacy tutaj oczywiście są) jak długo musieli czekać na swoją nagrodę? Jak to się odbywa?Dostaliście jakieś powiadomienie o wysyłce? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Z tego co widziałem, to trzeba jakieś formularze wypełniać, żeby potwierdzić chęć odbioru nagrody. Szczęściarz! Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Też Wam ostatnio muli ściąganie patchy? U mnie konsola zaczyna pobierać łatkę dopiero kiedy dam ją w stan uśpienia. Jeśli jest odpalona jakaś gra, lub nawet chodzi bezczynnie w dashu, to pobieranie stoi lub idzie bardzo wolno. Przykładowo podczas ściągania 5GB łatki mam podpis, że ściągnie się za około 70h przy łączu 300Mb. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Nie. Wszystko odbywa się błyskawicznie. Poważnie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 U mnie po ostatnim patchu trwa długo logowanie, to znaczy włączam konsolę jak już widzę menu to dopiero po minucie lub więcej jestem zaznaczony na online i mogę podejrzeć kto gra. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Zebrałem się w końcu i wymieniłem pastę. Po godzinie w Bloodborne jest na pewno ciszej niż przed wymianą. Niestety uszkodziłem te zaczepki przy taśmie od bd. Udało się złożyć żeby działało jednak na przyszłosć trzeba będzie wymienić. Gdzie mogę taką dostać? Bo w jedynym polskim sklepie nie mają na stanie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Zebrałem się w końcu i wymieniłem pastę. Po godzinie w Bloodborne jest na pewno ciszej niż przed wymianą. Niestety uszkodziłem te zaczepki przy taśmie od bd. Udało się złożyć żeby działało jednak na przyszłosć trzeba będzie wymienić. Gdzie mogę taką dostać? Bo w jedynym polskim sklepie nie mają na stanie. Chodzi Ci o taśmę do blu ray? Jeśli tak, to na tej stronie możesz kupić - http://www.it7.pl/tasma-transmisyjna-napedu-bluray-ps4-p-5643.html Edit Widzę, że nie mają w magazynie tej taśmy, to innego sklepu nie znam Edytowane 7 czerwca 2016 przez Faka Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Dear CodenamePL==, we are contacting you regarding your Sony Entertainment Network account and your recent online activity. On 07-06-2016, we noted that your online activity in Message was in breach of the PlayStation®Network Terms & Conditions for the following reason: . In this instance we do not believe your actions warrant a suspension, but please be advised that any further breaches of the Terms & Conditions may result in a formal warning or even a temporary or permanent suspension of your account from the PlayStation®Network. Haha no nawet tutaj dotarła komuna i polityczna poprawność Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Odpisz że nie rozumiesz i łamią Twoje prawa że Ci wysyłają wiadomości po angielsku. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Dostałem taką samą wiadomość jak zrobiłem statek w kształcie falusa w Resogunie i go udostępniłem innym do pobrania 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Zebrałem się w końcu i wymieniłem pastę. Po godzinie w Bloodborne jest na pewno ciszej niż przed wymianą. Niestety uszkodziłem te zaczepki przy taśmie od bd. Udało się złożyć żeby działało jednak na przyszłosć trzeba będzie wymienić. Gdzie mogę taką dostać? Bo w jedynym polskim sklepie nie mają na stanie. Chodzi Ci o taśmę do blu ray? Jeśli tak, to na tej stronie możesz kupić - http://www.it7.pl/tasma-transmisyjna-napedu-bluray-ps4-p-5643.html Edit Widzę, że nie mają w magazynie tej taśmy, to innego sklepu nie znam Najwcześniej za dwa miesiące będą mieli dostawę Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Chce ktoś pograć w nba 2k16? zaraz odpalamy ziomkiem, przydałyby się jeszcze ze 2 osoby psn id: JaZzXBF Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Chyba może być tu - jakieś plotki / przecieki / podejrzenia nad czym może pracować Sucker Punch? Od Infamousa mineło już 2 lata Edytowane 23 czerwca 2016 przez Fanek Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Robią grę akcji z perspektywy trzeciej osoby - wiadomo to z ogłoszeń o pracę, które zamieścili po skończeniu Second Son i First Light. Dwie gry w pudełku w 2014 wydali, więc jako 1st party spisali się. Od tamtego czasu dłubią nad nową grą, na E3 2015 Yoshida powiedział, że testował już kod u nich w siedzibie. Albo to nowe IP, albo nowe inFamous. Ogłoszenie zapewne na E3 w 2017. 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 z dniem 31 lipca w KKW zamykaja serwery online wszystkich gier marki little big planet jakie kiedykolwiek wyszly - LittleBigPlanet 1/2/3/Portable/Vita/Karting z dniem 31 lipca w EU zamykaja serwery online lbp portable (wersja z psp) a z dniem 31 sierpnia lbp karting kurcze zbliza sie koniec tej marki, ktora w erze ps3 sony tak mocno promowalo, szkoda, przyznam sie ze mam zdziwko, te gierki w singlu to 5% funu przeciez Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Trzeba, za dlc sie wziac, bo nie wiadomo, jak przyszlosc sie wymaluje jutro. Niby zapewniaja, ale ja swoje wiem. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Nie rozumiem tego ich wyłączania serwerów gier obleganych. A Buzz Quiz? Świetna gra i serwery wyłączone, ani żadnego sequela na horyzoncie. Ćośtam kiedyś czytałem że developer miał na pieńku z Sony Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) W tym wypadku to jest ex, wlasnie od sony i to jest w tym najdzíwniejsze, ze zamykaja swoja gre, ktora jest dosc popularna, a za onlajn sie placi. Edytowane 3 lipca 2016 przez iMEVEK Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Czy PS4 w trybie czuwania zjada mniej prądu niż w trybie czuwania + gra odpalona i zatrzymana? Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Dla domowego budżetu to pomijalne kwoty, excel i tak zaokragli https://m.reddit.com/r/PS4/comments/30lxbu/psa_lets_quit_the_bullsht_the_truth_about_the_the/ Cytuj
okens 541 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 w jaki sposob najlepiej zgrywac swoje zdjecia z share na komputer. Bo w systemie sa tylko trzy mozliwosci: facebook, twitter i udostepnic znajomemu. A ja chcialbym np na maila albo cos? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Można jeszcze przegrać na pendrive'a. 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 loool bez kitu? w ogole bym na to nie wpadl XD Cytuj
Jaworq 11 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Kupiłem w końcu telewizor na którym coś widać (1080p) i przymierzam się do kupna PS4. Warto teraz kupować PS4 czy lepiej zaczekać aż stanieje gdy wyjdzie PS 4.5 (czy tam ONE - nie wiem jak się będzie nazywać nowa konsolka) ? Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Jak nie masz wielkiego parcia to poczekaj do prezentacji neo i może slimki. Cena zwyklej pojdzie w dół. Też sie do tego przymierzam. Chociaż zobacze czy może warto neo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi