Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Na 32 calach żeby coś zobaczyć na tv fhd, muszę siadać jakiś metr przed telewizorem. Z większej odległości jest lipa i irytuje mnie, że np nie wiedzę dobrze elementów interfejsu czy jakichś detali w grafice. Na HD Ready powinieneś mieć wszystko jak pod lupą ze względu na mniejszą rozdzielczość. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Cosmos różnica jest niewielka i na tak małym TV nawet jej nie zauważysz generalnie im większy masz tv i im bliżej siedzisz tym więcej widać a na 32" to na tyle mały ekran, że spokojnie jakość obrazu da radę a FullHD niem masz co kupować. Lepiej trochę odłóż i zainwestuj w 4k bo na dzień dzisiejszy wyrzucisz tylko kasę kupując FullHD. Akurat ja się niedawno przesiadłem z HD 32" na Sony Bravię 50" i różnica jest kosmiczna. Lepiej niech bierze jakiegoś fullHaDeka a nie będzie grał na 32-calowym hd ready. Od piątku coś mi szwankuje net w PS4. Co chwilę wyskakuje błąd połączenia z PSNem. Gdzie na innych urządzeniach internet mi śmiga aż miło. Macie podobne problemy? Nawet jak chciałem zagrać w Bloodborna online to co chwila wyrzuca mnie na ekran startowy bo pojawia się błąd w połączeniu z serwerami. WTF? Z tego co widziałem to jutro startuje beta aktualizacji 4.00. Ciekawe kiedy wypuszczą patcha. Edytowane 15 sierpnia 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy, ale 32 hdready jest upośledzone zarówno do gry jak i filmów. Jak masz okazję to polecam wymienić ten tivik.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Panowie. Czy jak kupie sobie film w UHD to odpale go na ps4? Nawet nie śmieszny trolling
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Jak na razie to tylko dwa odtwarzacze uhd (Samsung i chyba Panasonic) albo xbox one s w europie odpalają te filmy uhd.
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Aż dziwne, że tego nikt jeszcze nie wkleił. Sony oficjalnie wspiera myszkę i klawiaturę do PS4 i PS3 https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/tac-pro-for-playstation-4/ Edytowane 20 sierpnia 20168 l przez Malibu
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l O w mordę, ciekawe jaka cena za to cacko będzie. Na bank kupię, zawsze to już dużo łatwiej w fpsy będzie można pograć, teraz tylko czekać aż dadzą na Polskę
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l O w mordę, ciekawe jaka cena za to cacko będzie. Na bank kupię, zawsze to już dużo łatwiej w fpsy będzie można pograć, teraz tylko czekać aż dadzą na Polskę FPS na myszce możesz grać na PC
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Procent graczy którzy uzw używają takich myszek, to pewnie jest strasznie znikomy. Z pewnością to działa na zasadzie emulacji, czyli nigdu nir będzie działać jak prawdziwa myszka,przy dzisiejszych grach konsolowych z tym autoaimem i zasadzie kto pierwszy zobaczy ten wygrywa, to nie wiem po co komu taki syf. Sent from my C6903 using Tapatalk
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Myślicie, że to fake? Dla mnie prawie na 100% to fake, ale wrzucam jako ciekawostkę: https://www.gumtree.com/p/ps4/sony-ps4-slim-line-new-not-even-in-stores-yet-/1184039852 przejrzyjcie sobie tweety tego gościa: https://twitter.com/shortmaneighty2/with_replies EDIT: A jednak to nie było tylko fejkowe wydrukowane pudełko i w środku faktycznie znajdowała się konsola: Teraz pytanie czy jest to model 3D wydrukowany czy faktycznie slim. Realności nadają mu prawdziwe wejścia, np. HDMI - już sam nie wiem co o tym myśleć. EDIT 2: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1267071 - stąd biorę zdjęcia. EDIT 3: PS4 vs PS4 Slim: Jeśli to fake z użyciem drukarki 3D to jeden z lepszych jakie widziałem. Podobno jeśli konsola to nie fake to prawdopodobnie została skradziona z magazynu sklepu, przynajmniej tak twierdzą na neo-gafie (ktoś napisał posta, że tak samo było z PS3 Slim - też wyciekł prze premierą i okazało się, że rzeczywiście ktoś go zwyczajnie ukradł ze sklepu). Edytowane 21 sierpnia 20168 l przez Władca Marionetek
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Fake, czy nie w zyciu tego nie kupie. Czekam na Neo z nadzieja na lepszy design, albo podobny do starej 4ki.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Jakie to jest brzydkie, oby to był fake. Zwykły PS4 już ładniej wygląda.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Slimke od razu dumyskwalifkuje jedna rzecz - brak wyjscia optycznego...
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Kultura pracy tej konsoli z takimi gabarytami to pewnie jeszcze większy żart niż obecnych PS4.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l To musi być fake bo kto by sobie pozwolił na stworzenie takiej szkarady. Ps4 na prawdę trzyma poziom i mam nadzieję, że to kłamstwo bo w porównaniu do x slima wygląda biednie, a w fatach ps4 wyprzedzilo o lata świetlne Xboxa. Warto też zwrócić uwagę że sony wspieralo możliwość wymiany dysku i tu raczej nie ma takiej opcji. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez simonldz
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Paskudne to fhuj, oby moja kupa dobrze się trzymała bo nie mam zamiaru wymieniać na tego brzydala.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Slimy w porównaniu do Fatek zawsze były paściarsko brzydkie. Taka tradycja Sony.