simonldz 21 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Niektórzy to są łatwowierni. Pad od nx był sto razy lepiej zrobiony a okazał się małym brzydkim klamstewkiem. Ps pakowany jest po bokach w steropian a nie w jakąś (pipi)owa tekture xd Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 I tak chyba nic nie przebije Super Slima PS3 w brzydocie. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Niektórzy to są łatwowierni. Pad od nx był sto razy lepiej zrobiony a okazał się małym brzydkim klamstewkiem. Ps pakowany jest po bokach w steropian a nie w jakąś (pipi)owa tekture xd wlasnie w taka tekture. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Podobno premiera slimki 14.09. Ciekawe jaka cena. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez YETI Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 byl chlebak, jest waga, az strach sie bac jaki kolejny sprzet kuchennolazienkowy bedzie stanowil inspiracje do neo jakies propozycje? Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Piekarnik ewentualnie Prodiż czy jak to tam się zwało Edytowane 22 sierpnia 2016 przez Figuś Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Przecież wygląda identycznie jak zwykła PS4, boki tak samo ścięte, jest tylko mniejsza. No i kąty są zaokrąglone, a nie ścięte, poza tym zero różnic jeżeli chodzi o wygląd. No ale bez wątpienia fat ładniejszy. 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Naprawdę, to aż tak duże znaczenie ma, jak konsola wygląda? Jakby to była prawdziwa slimka i miała lepszą kulturę pracy niż zwykły model, to brałbym z miejsca. Ale niestety, tak pewnie nie będzie. Cytuj
czeskimaster 3 343 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Skoro nawet poprawione wersje ps4 potrafiły suszyć, więc nie wiem co tu będzie się działo, oczywiście jeżeli okaże się to prawda. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez czeskimaster Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Pewnie proces technologiczny APU zmiejszyli do 14nm, jak w Xboxie S ale to i tak niewiele da. Będzie grzać i strzelać z tego plastiku. Cytuj
badzejo 380 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 witam macie problem z graniem online? cały czas wyskakuje mi ze nie mogę połączyć się z serwerem,jak testuje połączenie sieciowe to niby wszystko jest ok,nie wiem czy to coś u sony czy może konsola Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Jakim serwerem nie mozesz sia polaczyc z psn? Czy grasz w jakas fife 12 gdzie serwerry dawno wylaczyli? Jaki dostjesz komunikat bledu? Cytuj
badzejo 380 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 no własnie nic nie ma o błędzie ,obojętnie czy odpalam rocket league czy the last of us czy coś innego wyskakuje komunikat że nie mogę połączyć się z serwerem a z połączeniem internetowym wszystko gra Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Przecież wygląda identycznie jak zwykła PS4, boki tak samo ścięte, jest tylko mniejsza. No i kąty są zaokrąglone, a nie ścięte, poza tym zero różnic jeżeli chodzi o wygląd. No ale bez wątpienia fat ładniejszy. Sam sobie przeczysz Yeti. Sorras, miał być minus! Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ekipa Digital Founrdry potwierdza - to co wyciekło to faktycznie PS4 Slim, który rzeczywiście działa, a nie wydrukowany model 3D (Rysiek z DF poszedł zwyczajnie do domu kolesia, który kupił to PS4 Slim z aukcji i sprawdził): https://www.youtube.com/watch?v=H2cIwkg7OVQ Sam myślałem, że to fejk, ale niestety nie. No cóż, szykuje się chyba najbrzydszy slim w wykonaniu Sony do tej pory (moim zdaniem to jest brzydsze nawet od PS3 Super Slim). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 PS4 i tak jest male. Po co te kombinacje? Plastik i tak juz jak z hinskiego bazarku a to jest juz kpina. Jeszcze brak optyka :f Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 PS4 i tak jest male. Po co te kombinacje? Plastik i tak juz jak z hinskiego bazarku a to jest juz kpina. Jeszcze brak optyka :f Ja mam taką teorię, że Neo nie wyjdzie jeszcze w tym roku (ktoś tam na Gafie nawet pisał, że według jakiegoś przecieku premiera ma być dopiero w marcu), a okres świąteczny przed nami, gdzie Sony wypuszczając Slim chce zarobić sprzedając "nowość" i zapchać rynek czymś co może walczyć z Xboxem One S. W przypadku XO S na zachodzie według tego co podają media growe rozchodzi się on jak ciepłe bułeczki zarówno u nowych nabywców jak i starych (którzy wymieniają fata na S), a teraz nie ma nawet sezonu świątecznego, więc można wywnioskować, że w grudniu będzie jeszcze lepiej. Sony natomiast nie ma nic, a gdyby Neo faktycznie wyszło w następnym roku to trzeba tak jak już pisałem czymś zapchać rynek póki co, jednak błąd Sony moim zdaniem polega na tym, że zamiast wypuścić wersji premium poprzedniego sprzętu (jak w przypadku XO S, które ma dodatkowe bajery w stosunku do fata, np. HDR i filmy 4K) wypuszcza wersję okrojoną robioną z niskiej jakości materiałów. Dla mnie bez sensu, ale czy się opłaci zobaczymy po raportach sprzedaży w grudniu. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Dla mnie ta Slimka teraz też oznacza, że NEO szybko nie zobaczymy. Szkoda, bo myślałem że Sony uderzy już teraz z nową generacją, a tu du.pa. Brzydki slim teraz, NEO w nowym roku i cześć Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym. Kupią Ci którzy chcą zagrać w uncharted, until dawn, bloodborne i resztę exow które są lub dopiero wyjdą. Znajdą się pewnie też Ci którzy będą chcieli sprawdzić vr. Faktem jest, że Slim od sony jest paskudny w porównaniu do Xboxa, ale są rzeczy ważniejsze niż ładny design. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez simonldz Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym. Kupią Ci którzy chcą zagrać w uncharted, until dawn, bloodborne i resztę exow które są lub dopiero wyjdą. Znajdą się pewnie też Ci którzy będą chcieli sprawdzić vr. Faktem jest, że Slim od sony jest paskudny w porównaniu do Xboxa, ale są rzeczy ważniejsze niż ładny design. No ale to samo możesz dostać na lepszym facie (o czym wyraźnie napisałem w poście), więc po co kupować gorszego slima? Jeden z użytkowników Neo-Gaf donosi, że slim nie różni się w ogóle możliwościami od klasycznego PS4 (ba, wręcz ma ich mniej, np. brak wyjścia optycznego), więc nie widzę sensu aby ktoś mając te dwa do wyboru w sklepie wybrał slima. Tutaj jedynie może pomóc cena i marketing. Slim będzie sens kupić dopiero jak sprzeda się nakład standardowego PS4 i nie będzie innego wyboru co nastąpi najwcześniej za kilka miesięcy, więc teraz jedynie marketing może tutaj ogłupić na tyle ludzi, żeby na ten moment to kupowali. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez Władca Marionetek Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 No marketingowo Sony przecież dobrze sobie radzi, chyba że już czują kasę i wyjdą czasy ceny ps3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi