Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Faty już nie będą produkowane bo już teraz nie ma dostaw więc nie będzie wyboru Slim/fat. Zapasy się wyprzedadza i koniec z "grubasami". Oni już czują kasę i cena plusa idzie w górę, a w zamian jeden indyk więcej na miesiąc? Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez simonldz
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Bez żadnej złośliwości słabo wygląda ta slimka, szczególnie wobec wyjątkowo udanego designu pierwszej wersji.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Filmik został usunięty z kanału Eurogamera. Myślicie, że to sprawka Sony, które teraz stara się usuwać wszystko na ten temat przed 7 września czy jednak DF po dokładnym zbadaniu odkryło, że to jednak świetnie wykonany fake? EDIT: Jednak Sony, na stronie Eurogamera napisano, że usunęli filmik z powodów prawnych. Czyli w takim razie to ostatecznie potwierdza, że jest to oryginał. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Władca Marionetek
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Każda slimka wyglądała gorzej ale w sumie i tak lepiej niż retro x slim.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Tną koszty gdzie tylko sie da. Swojego fata zatrzymuje. Nawet jeśli zdecyduje sie na zakup NEO.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Z Neo muszą zaprezentować coś lepszego od fata, więc wszystko będzie się kręciło wokół niego. Slim wyszedł po to właśnie żeby zmniejszyć koszty produkcji.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kabel optyczny będzie deal breakerem. Chcesz normalnie podłączyć kino domowe do PS4? Kup Neo, jeśli chcesz się cieszyć tylko dźwiękiem z telewizora, bierz Slima.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l ja mam sluchawki 5.1 bezprzewodowe i do bazy mozna podpinac tylko przez optyczne lub chinche i co terasss? Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l I nadal tylko dwa gniazda usb jakby sie nie dalo dac czterech, przy tylu akcesoriach do chargowania jak pady, headset i podpinka do niego, i wkrotce jak sie okaze sukcesem vr. Przepinac wszystko non stop jak zwierze Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez Zetta
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kabel optyczny będzie deal breakerem. Chcesz normalnie podłączyć kino domowe do PS4? Kup Neo, jeśli chcesz się cieszyć tylko dźwiękiem z telewizora, bierz Slima.A to usb-podobne gniazdo z tyłu? Też do dźwięku przecie. Nie ma w slimce tego? Czy może to takie podłączenie, które mało gdzie użyjesz?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l I nadal tylko dwa gniazda usb jakby sie nie dalo dac czterech, przy tylu akcesoriach do chargowania jak pady, headset i podpinka do niego, i wkrotce jak sie okaze sukcesem vr oszczednosci, oni centrymetr kwadratowy listwy potrafia zmienic na taka z gorszego materialu by miec konsole o 0 centow tansza w produkcji, a ty jeszcze gniazd usb wymagasz chcesz wiecej to kup usb hub - tak by ci oficjele w sony odpowiedzili
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kabel optyczny będzie deal breakerem. Chcesz normalnie podłączyć kino domowe do PS4? Kup Neo, jeśli chcesz się cieszyć tylko dźwiękiem z telewizora, bierz Slima.A to usb-podobne gniazdo z tyłu? Też do dźwięku przecie. Nie ma w slimce tego? Czy może to takie podłączenie, które mało gdzie użyjesz? to jest do kamerki
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kabel optyczny będzie deal breakerem. Chcesz normalnie podłączyć kino domowe do PS4? Kup Neo, jeśli chcesz się cieszyć tylko dźwiękiem z telewizora, bierz Slima.A to usb-podobne gniazdo z tyłu? Też do dźwięku przecie. Nie ma w slimce tego? Czy może to takie podłączenie, które mało gdzie użyjesz? To gniazdo AUX - do podłączenia kamery do PS4.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l ja mam sluchawki 5.1 bezprzewodowe i do bazy mozna podpinac tylko przez optyczne lub chinche i co terasss? a gdzie ja pisze o słuchawkach?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l a gdzie ja pisze o kinie domowym? pisalem w kontekscie wyyebania optyka, a nie jako riposta na twoj post
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l na poprzedniej generacji zakupu slima tez nie planowalem, a jednak kupilem tak samo jak 95% posiadaczy grubasow ps3 z poczatkowego okresu
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Trzeba sie modlić do Boga, żeby gruba konsolka wytrzymała, póty nie wypuszcza Noe. Nie wyobrażam sobie akcji, ze pada mi konsola, a ja wchodzac do sklepu nie mam wyboru i musze brać slimke, bo wszystkie faty wykupili tak może być ! Edytowane 23 sierpnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Kurde, aby ludzie tylko takie problemy mieli:) Mój taki największy growy to zbyt mało czasu na giercowanie.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Faty dobrze się trzymają ale jak patrze na zdjęcia slima to się zastanawiam jak tam z chłodzeniem i przestaje wierzyć w mniejszą awaryjność.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l To zależy czy uspawnili proca i czy będą go robić w mniejszym procesie technologicznym. Jeżeli tak, to konsola może się mniej grzać. Jeżeli nie to z chłodzeniem muszą coś poprawić przy tej jeszcze cieńszej kanapce.