teddy 6 881 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Nie wiem gdzie to wrzucić. PS3/PS4 capcom bundle https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ja się zastanawiam czy nie iść do sklepu i nie kupić to co teraz jest. Miałem starsze rewizje chyba ze dwie i głośno było czasami, oj głośno . Nie wiem jak ta seria 12xx teraz wygląda pod względem kultury pracy i nie wiem co będzie w slimie ale patrząc na wymiary nie wróże cichszej konsoli... 4K mi mnie nie interesuje, bo od tego mam PC, a tak właściwie najpierw bym musiał wydać 4-5k na telewizor . Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 To jak sie prezentuje ps4 fat ktora wcale fat nie jest. Jest wręcz oblednym designem. Pieknie scieta niczym zyletka. A gdy stoii pionowo to tez nie traci na uroku. Ale wiesz ostatecznie to nie wyglad decyduje. Sporo konsol fat bedzie do kupienia jakis czas po wprowadzeniu slima na promocjach i wyprzedażach wietrzeniach magazynow bo sklepy nie odesla konsol do dystrybutora tylko beda je musialy sprzedac. Wiec szykuja sie wyprzedaze Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Dokładnie jak ktoś jest teraz na kupnie to warto poczekać do tego 7 września, po ogłoszeniu wersji slim spokojnie bedzie można dorwać starą ps4, a konsola w wersji 12xx chodzi praktycznie tak cicho jak Xbox One Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 Nie sądzę żeby po ogłoszeniu slimki stare staniały. Ale poczekać na pewno warto. Sam myślę czy znow nie kupic i kusi mnie zestaw 1tb z bloodborne, uncharted4 i heavy rain, ktorego pewnie bym nie ogral ale i tak niezly bundle chyba w tej cenie co jest w sklepach. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 (edytowane) To jak sie prezentuje ps4 fat ktora wcale fat nie jest. Jest wręcz oblednym designem. Pieknie scieta niczym zyletka. A gdy stoii pionowo to tez nie traci na uroku. Ale wiesz ostatecznie to nie wyglad decyduje. Sporo konsol fat bedzie do kupienia jakis czas po wprowadzeniu slima na promocjach i wyprzedażach wietrzeniach magazynow bo sklepy nie odesla konsol do dystrybutora tylko beda je musialy sprzedac. Wiec szykuja sie wyprzedaze Nie odeśle? Zauważyłeś ostatnio, że ze sklepowych półek zniknęło wszystko, co było związane z PS3? Konsole, akcesoria, nie ma nic. Raczej się nie sprzedało, więc w teorii pierwszą generację PS4 może spotkać podobny los Ale z drugiej strony to za wcześnie, i wyprzedaże chyba są bardziej realną opcją. Edytowane 3 września 2016 przez Masamune Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Fajnie by bylo ale sadzac po cenach wersji z 500gb dyskiem ktora wcale az tak nie potaniala a w sklepach typu media itp jest w debilnie zawyzonych cenach to moze byc z tym kiepsko. Swoja droga z ciekawosci pqtrzylem wczoraj bo mysle nadal o kupnir ale czekam za info o slimach to zestawy z grami i konsola sa niewoele drozsze niz golasy Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 W hurtowniach ponoć ceny są zależne od modelu, za te najnowsze 1216AB wołają sobie najwięcej, chyba ok 1500zł za 500gb, a te starsze mają odpowiednio taniej. Ciekawe czy będzie jakaś oficjalna obniżka cen od Sony? Jak tak patrzę na tego nowego Slima, to 999pln max powinien kosztować, a z czystym sercem, bez wyrzutów to bym go za 899 kupił. Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 No ten slim jest oblesny dlatego mysle czy nie kupic tego zestawu z bloodborne u4 bo neo pewnie za rok bedzie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 (edytowane) Odnośnie slim to w dniu premiery kupiłem podstawkę Vertical Stand do Fata za 99 pln. A teraz jakbym zmieniał konsole to w dnpe można ją sobie wsadzić. Nowa podstawka do Slima będzie albo i nie Obleśne to to jest w pipi i jednak Fat ma swój urok. Nawet używaną za poniżej tysiąca można znaleźć. Edytowane 4 września 2016 przez u55r Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Warto brać ps4 1tb w zestawie z bloodborne, uncharted 4 i heavy rain/beyond ? Cenowo wydaje sie dosc spoko bo 1650zl a nie interesuje mnie czekanie na ps4 pro Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Warto brać ps4 1tb w zestawie z bloodborne, uncharted 4 i heavy rain/beyond ? Cenowo wydaje sie dosc spoko bo 1650zl a nie interesuje mnie czekanie na ps4 pro Nad takim zastawem to nie ma co się zastanawiać.I tak jest to o wiele lepszy wybór niż to nie dorobione pro. Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Warto brać ps4 1tb w zestawie z bloodborne, uncharted 4 i heavy rain/beyond ? Cenowo wydaje sie dosc spoko bo 1650zl a nie interesuje mnie czekanie na ps4 pro Nad takim zastawem to nie ma co się zastanawiać.I tak jest to o wiele lepszy wybór niż to nie dorobione pro. Sam bym taki dysk bym przygarnął bo mój pół t jest stanowczo za mały.A nie jestem żadnym fanem cyfrowej sprzedaży gier . Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Da radę grać offline bez internetu w wersje cyfrowe gier? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jest latka 4.0 z HDR zara sprawdzimy. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 HDR przypadkiem nie byl juz dostępny w half life 2? Troche nie czaje co dokładnie ma zmienić ta opcja skoro istnieje juz od 2007r ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 HDR przypadkiem nie potrzebuje portu hdmi 2.0a którego ps4 oraz ps4 pro nie posiada ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 i TV który obsługuje HDR Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) HDR przypadkiem nie potrzebuje portu hdmi 2.0a którego ps4 oraz ps4 pro nie posiada ? ??? Dobra - już wcześniej miałem poruszyć tą kwestię w CW ale tam lepiej nic nie pisać bo będzie że bronię Sony . Chodzi o to że Sony nie podało jaki rodzaj HDR zastosują - jeśli chodzi o HDR-10 tutaj nie ma wątpliwości - musi być 2.0a i koniec. Sony prawdopodobnie użyje Dolby Vision - który mimo wszystko wymaga standardu 1.4b (sam standard ma zawyżone wymagania i się spokojnie da go przepchnąć) ale też nie do końca wiadomo jaki kontroler siedzi w zwykłym PS4 (prawdopodobnie ma większą przepustowość). Więc dlatego też załatwią sprawę aktualizacją oprogramowania. Edit: żeby nie było - to tylko moje techniczne domysły a nie żadne tam fakty. Edytowane 13 września 2016 przez Kyo Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) HDR to nie jest w praktyce to samo co szeroki zakres kontrastu czyli powinno być widać różnice na TV które mają w opisie dynamic contrast i 10-bit paleta kolorów (color depth)? A HDMI 2.0 do 4K ? Edytowane 13 września 2016 przez Fanek Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Fanek - weź się mnie nie pytaj bo to tylko domysły Moim zdaniem firma która nie od dzisiaj robi TV i konsole chyba lepiej wie co mówi niż konsolomaniaki śmiejące się w CW. HDR10 wymaga HDMI 2.0a przy obrazie 4K. Zwykła PS4 nadal będzie generować obraz w max 1080p więc dużo mniej danych pewnie będzie do przekazania niż przy 4K. Więc może przecisną te dane przez złącze 1.4 ten HDR. No chyba że to tylko marketingowy bełkot - zobaczymy. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 @Kyo dlatego ta konfa to był trochę żart. Powiedzieli o HDR by janusze w CW sie ucieszyły a nikt nie wie dokońca co to będzie oznaczać. HDR ogólnie istnieje już w grach (przejawia się to też tym efektem wychodzenia z ciemnego pomieszczenia do jasnego i na odwrót - jak to było w MGSV i teraz w B1). Równie dobrze mogli by powiedzieć że konsola bedzie obsługiwać antyalising (który już jest). Zglupiałem po ten konfie jeszcze bardziej Cytuj
polo508 0 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Mam pytanko do posiadaczy aplikacji PlayStation FC UEFA Champions League . Widzicie gdzieś opcje Fantasy Football czy w tym sezonie nie ma? Bo nie mogę znaleść ... Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Rozumiem, ze nie da sie wrzucić screenshotow do pleyki? Działa to tylko w 1 stronę? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Mam nadzieje, ze w dobrym temacie zadan to pytanie. Przed sprzedaza ps4, wystarczy dezaktywowac swoje konto z podstawowego i usunac uzytkownika z konsoli? Edit: Inicjalizacje lepiej robic czy wystarczy dezaktywowac konto i przywrocic ustawienia domyslne? Edytowane 16 września 2016 przez Koleś88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi