Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić PS4 i tutaj moje pytanie: wersja Slim czy 1216? Która konsola wydziela więcej ciepła?

Opublikowano (edytowane)

Dzis otrzymałem zwrot kasy za konsole ktora poszła na gwarancje i mam pytanko. Uważacie ze lepiej teraz poczekać na pro czy brać slima? Obecnie mam tv fullhd 32" wiec za duzo pewnej konsola nie zmieni ale pewnie w przyszłości kupie lepszy telewizor i zastanawiam sie czy dobrze bedzie teraz zainwestować w nowszy sprzęt. No i zastanawia mnie jedno. Konsole oddałem i nie przywracalnym jej do ustawień fabrycznych itp. Tak wiec moje konto cały czas na niej było, jedyne co zrobiłem to zablokowałem je hasłem. Moge mieć problem pozniej z ustawieniem mojego konta jako podstawowe w nowej plejce?

Przemyślałem sprawę i chyba wezmę z drugiej ręki jeszcze z gwarancja zeby zmieścić sie tak w tysiączku najlepiej najnowsza wersje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano

Konsola tylko dla ludzi bez PS4 przy tv. Wiec nie ma sie co dziwić ze nikt nie kupuje bo po co zmieniac najpiekniejszego fata na paskudnego slima.

Tak jak mówisz, jeszcze jak.

PlayStation-4-Slim-7.jpg

:reggie:

Opublikowano (edytowane)

Dodatkowo za 40dni PS4 Prosto, wiec nic dziwnego że zainteresowanie Slim małe.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

A ja dzis nabyłem najświeższa wersje Ps4 z ta matowa obudowa i 1Tb dysku:d kasy zostało z zwrotu gwarancji a konsola jak nowa ;d no i mam nadzieje ze ta nie bedzie buczeć bo moja wcześniejsza była chyba z pierwszego wypustu i czasem prezentowała startowanie samolotu ^^

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No wypluc konsole bez optyka w dodatku tak paskudna gdzie miliony ma w domu normalne to gdzie logika?

Logika jest w tym, że to nie jest konsola dla tych co już mają PS4.

• Plusik 2
Opublikowano

Ponoc slim jest równie glośny jak fat. I jak odpali wiatraki to nie ma przebacz i przebija się przez słuchawki. Cudownie.

Opublikowano

koledzy jak najszybciej przenieść screeny z PS4 na PC bez użycia telefonu/pena/itp. ?

hmmm... ciekawe czy dałoby radę podłączyć PS4 do Xbox;a One i przez niego robić screeny, a następnie przez apkę Xbox na PC sciągnąć je na komputer? :D to by było najszybsze rozwiązanie bez używania pamięci usb ;)

Opublikowano (edytowane)

Ponoc slim jest równie glośny jak fat. I jak odpali wiatraki to nie ma przebacz i przebija się przez słuchawki. Cudownie.

Tutaj jest ogromna różnica.

https://youtu.be/y1ac1zwZm3o

Dużo zależy oczywiście od wersji fata, ale hałas ze slima wydaje się spokojnie akceptowalny.

Edytowane przez Moldar