Faka 3 991 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Ktoś już wie czy można kupować te nowsze pady w sklepach, które były w zestawie slim? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Nie wiem jak bedzie pozniej tym bardziej ze narazie grałem tylko w cyfrówki ale ta najświeższa Ps4 chodzi tak ciuchutko ze wg jej nie słyszę. Miła odmiana po wersji premierowej Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Też wziąłem Slima i u mnie również jest cichutko, praktycznie niesłyszalna. Tylko ten bazarowy plastik standardowo ma przebarwienia/niedomalowania. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Ja pro bedzie tak napierdalac jak zwykle ps4 to sie grubo zastanowie nad zakupem. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Nie mowię o slimie z tego co wiem u nas oficjalna premiera w październiku. Mowię o tej matowej podstawowej wersji Dobra pierwszy test z płyta w napędzie był no i mam lekki dylemat czy wszystko gra. Po włożeniu płyty słychać jakby cos w środku lekko skrobało, to chyba najlepsze określenie. Dodatkowo jak lekko uniose konsole zeby nie stykała cała powierzchnia z podłożem to ten dziwek ucicha. Miał ktoś podobnie? Co prawda jak gra juz sie odpali i konsola zaczyna korzystać z hdd to jest cichutko Edytowane 1 października 2016 przez kacprzak1991 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Ja pro bedzie tak napierdalac jak zwykle ps4 to sie grubo zastanowie nad zakupem. Jeśli PS4 PRO bedzie tak glosna jak ta Slim to trzeba bedzie czekac na PS4 PRO Slim Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Tylko co to zmieni, skoro slim jest dalej glosny. reedycja. skomentowałem tylko jego wypowiedz, która jest dość oczywista. Edytowane 1 października 2016 przez MEVEK Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Jak to Slim jest głośny? Mam i sobie chwalę kulturę pracy, jest git. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 No bo na podstawie jednego filmu ocenia się całokształt, no nie. Przeczytałem juz kilka testów i wrażeń osób, którzy zakupili Slima. Wszyscy potwierdzają, że konsola jest cichsza niż wersja z 2013 roku i jej dalsze rewizje. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 No bo większość ludzi co pisze ze slim jest głośna uznaje zasade "nie znam się, to się wypowiem" Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Pany gdzie w PS4 jest opcja aby pobierał patche i dodatki do wszystkich gier gdy konsola jest uśpiona? Pobiera tylko do tych, w które się gra, ostatnio włączyłem Rocket league to na starcie duży patch. Szukałem ostatnio i nie mogłem tego znalezc, ktoś wie jak to się nazywa? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/autoupdate.html Nie ma chyba takiej opcji o jaką Ci chodzi. Pobiera chyba tylko do ostatnio granych. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Jakiś czas temu trafiłem na filmik "przydatne funkcje PS4" i tam gość mówił o tej opcji, której szukam. Jeśli uda mi sie znalezc ten filmik napisze gdzie to jest. Edytowane 6 października 2016 przez Fanek Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 https://www.playstation.com/en-za/get-help/help-library/store---transactions/store-content/how-to-set-up-auto-update-download-on-your-playstation-4/ http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/standbymode.html Nie kojarzę nic innego Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) To raczej nie to bo to sprawdzałem, poszukam po pracy tego filmiku, napewno napisze Edytowane 6 października 2016 przez Fanek Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Nie ma czegoś takiego, że pobiera do wszystkiego co masz na dysku. Tylko ostatnio używane. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Rok temu testowałem to na moim PS4 z telefonem SONY Z3 podczas włączonego wiedźmina i działało. Ludzie zminusowali materiał bo sądzili, że to troll (w opisie filmu było zaznaczone przez przypadek kanał satyryczny zamiast kanał naukowy). U mnie poprawiło to grafike w taki sposób jak koleś prezentował : kolory bardziej nasycone, więcej odbić świateł itp. Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Rok temu testowałem to na moim PS4 z telefonem SONY Z3 podczas włączonego wiedźmina i działało. Ludzie zminusowali materiał bo sądzili, że to troll (w opisie filmu było zaznaczone przez przypadek kanał satyryczny zamiast kanał naukowy). U mnie poprawiło to grafike w taki sposób jak koleś prezentował : kolory bardziej nasycone, więcej odbić świateł itp. LOL... nawet tego nie odpalam Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 U mnie poprawiło to grafike w taki sposób jak koleś prezentował : kolory bardziej nasycone, więcej odbić świateł itp. W telewizor se wepnij jeszcze ze dwa smartfony, to nawet jak masz HD ready, to zrobi Ci się 4k z HDRem. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Kurde nie udało mi sie znalezc dzis tego linku YT, poggoglowałem troche i to teoretycznie powinno pobierać wszystkie updejty, 4 opcja, miałem to właczone wcześniej i tak. Zaznaczyłem dziś wszystkie opcje z tego, uspałem konsole, ale nadal nie pobiera łatek do gier, a znalzłem dziś COD3 który też bez patcha wiele miesięcy. Grześ sam już nie wiem :? poszukam jeszcze tego video. edit: no ale to pewnie o tą opcje chodziło na tym video podejrzewam, bo nie ma nic więcej w ustawieniach, pewnie nie działa to po prostu tak jak powinno Application Update Files refers to games and other applications that you have installed, so if an update comes out for an application, it will automatically download while in standby/rest mode, but can only install with the console on. Edytowane 6 października 2016 przez Fanek Cytuj
Pawel_PL 1 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lf_8HCIY8js Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Slabiuto. Chcial ladnie przytrolowac ale wyswietlen lipna ilosc. Zaoralbym gimbusa. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Dlaczego w konsoli w trybie uspienia (zolty kolor diody) slychac pracujacy wiatrak i konsola jest ciepla z tylu? nic sie nie pobiera/instaluje, ot cały czas pracuje. też tak macie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi