Opublikowano 25 listopada 20168 l Handsome Collection, jak nie ogrywałeś Borderlands wcześniej to must have, a jak grałeś na PS3 to też, bo różnica jest olbrzymia. Jest teraz w promocji za 71 PLN. Rocket League jeżeli nie masz wersji z Plusa. Wszystko od Housemarque.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Ja mam Ps4 od ponad 2 lat i wiele gier sie przewinęło, ale to co zostało jak do tej pory w kolekcji to Tlou, gta5, uncharted 4, wiedźmin 3 plus oba pudełkowe dodatki i ogrywany obecnie Bloodborne ale jestem prawie pewny ze nie pójdzie na sprzedaż
Opublikowano 25 listopada 20168 l Witam! Kilka dni temu kupiłem PS4 Pro i pojawił się problem ze ściąganiem gier z PSN. Po włączeniu ściągania idzie z pełną prędkością, po jakimś czasie strasznie spada i z powiedzmy 40 minut robią się 4 godziny. Pomaga jedynie pauza i wznowienie, ale to żadne rozwiązanie, bo nawet nie mogę zostawić konsoli w trybie czuwania tylko muszę koczować i patrzeć czy przypadkiem ściąganie nie stanęło. Mieliście/macie podobny problem? Co może być przyczyną? Zmieniałem DNS na google, grzebałem w ustawieniach routera, ale niestety nie pomogło. Na Wii U nie mam tego problemu. Co ciekawe jakiś czas temu ściągałem Child of Light na PS3 i problem też występował.
Opublikowano 26 listopada 20168 l W trybie czuwania powinno iść pelna para ;-) zawsze tak pobieram i nie miałem nigdy problemów ;-)
Opublikowano 26 listopada 20168 l Jak pobierasz coś i jesteś na konsoli zwalnia gdy uzywasz czat na imprezie lub grasz online.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Niestety, ale problem występuje również w trybie czuwania. Dzisiaj zostawiłem konsole z włączonym ściąganiem inFamous:SS, po powrocie włączyłem konsole i pokazywało 6 godzin, po pauzie i wznowieniu jest 80 minut...
Opublikowano 26 listopada 20168 l Połaczenie kabel? jaki dostawca netu? ustawienia DNS googla a reszta AUTOMAT? jaki router? ile urzadzen podpietych do routera? sprawdz jeszcze raz wszystkie ustawienia i te w trybie uśpienia, może coś pominąłeś. to na poczatek ja na Pro mam minimalnie lepsze predkości niż na PS4, bardziej wysysa max z łącza. Edytowane 26 listopada 20168 l przez Fanek
Opublikowano 26 listopada 20168 l Wifi, neostrada, router Funbox (syf, już od dłuższego czasu planuje wymienić na coś lepszego). Podpięte dwa telefony i lapek. Tak, wklepałem tylko DNS, wszystko inne ustawione na auto. Randomowo zwalnia, raz po ściągnięciu 2gb, raz po 5, a kolejnym razem po 2 minutach. Wiem, że PSN nie jest idealny i są z nim często problemy, ale skoro u Was jest wszystko w porządku to coś musi być nie tak u mnie. Pytanie tylko co, bo Wii U, 3DS, telefony pobierają wszystko elegancko Na PS3 ostatnio też to miałem. Lipa z tym wznawianiem i liczeniem, że w końcu trafi się na jakiś porządny serwer i pociągnie.
Opublikowano 26 listopada 20168 l U mnie długi czas gościł ten funbox ale podczas trybu czuwania wszystko śmigało jak trzeba.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Wifi, neostrada, router Funbox (syf, już od dłuższego czasu planuje wymienić na coś lepszego). Podpięte dwa telefony i lapek. Tak, wklepałem tylko DNS, wszystko inne ustawione na auto. Randomowo zwalnia, raz po ściągnięciu 2gb, raz po 5, a kolejnym razem po 2 minutach. Wiem, że PSN nie jest idealny i są z nim często problemy, ale skoro u Was jest wszystko w porządku to coś musi być nie tak u mnie. Pytanie tylko co, bo Wii U, 3DS, telefony pobierają wszystko elegancko Na PS3 ostatnio też to miałem. Lipa z tym wznawianiem i liczeniem, że w końcu trafi się na jakiś porządny serwer i pociągnie.Upatrywalbym winny w ruterze...tez na neostradzie miewalem problemy z siecia cale szczescie nie dostaną juz moich pieniazkow. Zdarzało sie ze zrywalo sciaganie w tle natomiast jak zassysalo to z normalna predkoscia Od kiedy jestem w netii problem zniknal. Niezbyt to moze pomocne ale możesz wziac ten ruter pod uwage ;-) Edytowane 27 listopada 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 7 grudnia 20168 l https://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/74673958 Jeśli to nie jest taki fejk, gdzie 3 gry okazały się prawdą, a dziś mamy czwartą grę Skyrim. Rise of the Tomb RaiderFallout 4Dishonored IIThe Elder Scrolls V: Skyrim Special EditionBattlefield 1Uncharted 4Titanfall 2Call of Duty: Infinite WarfareFIFA 17Grand Theft Auto VWatch Dogs 2Final Fantasy XV To możemy się spodziewać FF, Titanfall, BF1 po kosztach. Edytowane 7 grudnia 20168 l przez Faka
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Witam mam prośbę o rade żona chce kupić konsole ps4/ps3/xbox chodzi jej o konsole do gier głownie( choć wykorzystam ja do własnych celów)w dwójkę ona kompletny laik ja hardcore pc lata temu ps która konsolę polecacie jeżeli chodzi o zasób gier na 2 jakieś monopoly crash czy inne gry na 2 czy ps4 takie oferuje jeżeli chodzi o indyki itp czy lepiej kupić ps3 i jakie tytuły polecacie
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Witam mam prośbę o rade żona chce kupić konsole ps4/ps3/xbox chodzi jej o konsole do gier głownie( choć wykorzystam ja do własnych celów)w dwójkę ona kompletny laik ja hardcore pc lata temu ps która konsolę polecacie jeżeli chodzi o zasób gier na 2 jakieś monopoly crash czy inne gry na 2 czy ps4 takie oferuje jeżeli chodzi o indyki itp czy lepiej kupić ps3 i jakie tytuły polecacie kupuj PS3 oraz Buzz z padami. Buzz z czterema padami kosztuje ponad 300zł ale warto. Singstar również jak najbardziej podłączacie sobie smartphony przez apke lub kupujecie dedykowane mikrofony do PS3 i też jest fun.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Siemka, sorry jeżeli był poruszony ten temat już tutaj ale niestety nic nie znalazłem.. mam 2 mikrofony z adapterem od singstara z PS2 i chce kupić singstara na PS4 - tylko pytanie czy te mikrofony pójdą mi na PS4..? Będę wdzięczny za pomoc! 3majcie się
Opublikowano 17 grudnia 20168 l A ja też mam pytanko. Mam kamerkę do VR, ale nie mam VR - czy mogę ją wykorzystać do transmisji? Ostatnio był u mnie kolega z klasy, widziałem że online był drugi nasz kolega, my piliśmy, on w sumie też i śmiesznie by było transmitować i piwkować przez odległość
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Sprzedałem szwagrowi swoje stare PS4 jako, że kupiłem PS4 Pro... ustawiłem na PS4 konto jako domowe żeby chłopak miał dostęp do gier które kupiłem plus mojego PSPlus i powiedziałem mu, żeby założył swoje własne konto i na nim grał bo i tak dostęp do gier i PSPlus będzie miał przez moje konto. On mi mówi, że nie działa. Powinno działać?
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Tzn. Co nie działa? Konto domowe na starej PS4? Trzeba odświeżyć licencje i będzie hulać.PS. Spóźniłem się Edytowane 28 grudnia 20168 l przez da$io
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Ale gry może ściągać tylko z twojego konta grać może na swoim. Jeśli nie dałeś mu dostępu do konta to nici z dzielenia gier z plusa.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Wiedziałem, że w ch.a leci będę musiał się przejechać i zrobić porządek... człowiek z dobrym sercem a temu się nawet nie chciało pewnie nowego PSN założyć. Edytowane 28 grudnia 20168 l przez Zeratul
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Ile moze byc aktywowanych kont jednoczesnie na wielu konsolach w koncu (mowimy o tym samym), 2? Edytowane 28 grudnia 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Nie wiem czy aktywowanych ale podejrzewam że tak - więc na jednej PS4 można mieć 16 profili (w tym 4 online - np. do multi). W którymś FAQ wiedziałem to info jakiś czas temu.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Nie wiem czy aktywowanych ale podejrzewam że tak - więc na jednej PS4 można mieć 16 profili (w tym 4 online - np. do multi). W którymś FAQ wiedziałem to info jakiś czas temu.Nie wiem, ale sie wypowiem xD Jak inaczej wytlumaczyc pobieranie gier na 2 rozne sprzety z tego samego konta jednoczesnie?? Edytowane 28 grudnia 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 28 grudnia 20168 l No ale czego niby nie wiem ale się wypowiem? Napisałem wyraźnie że nie wiem czy 16. Super że staram się pomóc a dostaję "xD" Osobiście miałem aktywowanych 5 (Podstawowe, USA, żony, siostrzeńca i kolegi). Tak jak wspomniałem: nie wiem czy 16 da radę aktywować bo nie kupuję kont na allegro. Poza tym fajnie że edytowałeś (teraz zauważyłem) i zmieniło to kompletnie kontekst Twojego pierwotnego pytania... No ale pisanie ze zrozumieniem tak trudne przecież... Edytowane 28 grudnia 20168 l przez Kyo