MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja dobrze napisalem, co odnosi sie do pierwszego postu Zeratula. Stad moje zaciekawienie. Odpowiedzi wciaz nie uzyskalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Konto jako główne można ustawić na jednej konsoli. Piszesz tak chaotycznie, że nie wiadomo o co pytasz. Ile moze byc aktywowanych kont jednoczesnie na wielu konsolach w koncu (mowimy o tym samym), 2? Kont na wielu konsolach? Ogarnij poprawnie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Pytałeś ile może być aktywnych kont na konsoli (jednej) xD Taki był sens Twojego pierwotnego pytania. Ale już mniejsza z tym Główne konto możesz ustawić na jednej konsoli. Wtedy na takiej konsoli można grać na dowolnym profilu w gry z tego konta. Zeatul na nowej konsoli może grać w gry tylko na swoim koncie. http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/activation.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Przepraszam, ze jestem inny. Pisalem w przerwie na siku i chcialem zmiescic sie w jednym zdaniu. P.S Wiec Zeratul musie sie logowac na swoje konto, za kazdym razem, jak chce grac w cyfrowki zakupione z pss? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak ale on gra na tym koncie więc jemu tam to różnicy nie robi (z tego co zrozumiałem dał szwagrowi swoje główne konto na którym zawsze sobie gra). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dokładnie tak. A co sie dzieje w przepadku przerwy w dostawie internetu, bądź jak lezy PSN ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dzieciaczki, czy też tak macie czasami, że podczas ładowania danych z sieci, np podczas przeglądania PS Store, konsola nie ładuje elementów do wyświetlenia?? Albo znaczek ładowania wisi w nieskończoność? Zastanawiam się, czy to moja konsola, czy po prostu geniusz inżynierów sieciowych Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) U mnie tak nie ma! Ja nawet podczas lądowania sie gier wchodzę do sklepu, by popatrzyć na cyferki. Nic nie uświadczyłem nigdy, a po powrocie gra juz na mnie czeka załadowana. Konsola MGS edition Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Kyo Na cholere cytujesz pod postem??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja tak mam niestety dość często. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 po zakupie ps4 tak miałem, potem minęło na kilka miesięcy i jakiś czas temu znowu wróciło u mnie to wygląda tak ze zaraz po włączeniu wszystko buja aż miło, sklepik, co nowego itd. a po kilkunastu minutach wyżej wymienione funkcje ładują się wolno lub wcale. przegladarka, lista znajomych, sciaganie, wysyłanie wiadomości itp. działają normalnie konsola po wi-fi Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No ja Slima kupiłem niedawno i właśnie po pierwszym uruchomieniu taki kwiatek , że konsola ładuje ładuje coś z neta i ruszyć nie da rady, jedyne rozwiązanie to wyjąć wtyczkę z kontaktu. Teraz od czasu do czasu zdarza się że nie chce ładować danych z neta i pokazuje np puste strony PS Store. Nie bardzo mi się to podoba :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 https://youtu.be/SX-yEgpxpHQ Takie małe podsumowanie tego co nas czeka na PS4 w 2017 roku - dziwi tylko, że nie ma tam Crasha Bandicoota Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Późno, ale widzę, że nikt nie odpowiedział, cyfrówki przestają działać na konsoli, na której konto nie jest ustawione jako podstawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Wie ktoś co się dzieje z Everybody Golf i Constructor na PS4? Od dłuższego czasu cisza. W necie nic nie mogę znaleźć, może siedzicie na jakiś zagranicznych stronach na których naskrobano co nieco? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Musi, niech odświeży licencje. grzybiarz, tak możesz. Gdzie to sie robi? Obczaj mój post nad Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na chwilę obecną chyba nie warto. Horizon pokaże czy będą jakieś znaczące różnice i powinno być łatwiej wybrać, Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Warto kupić "Pro" jak się nie ma telewizora 4K i HDR? Zastanawiam się czy ma sens dokładać te 5-6 stówek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Sucker Punch dłubie ponoć przy zupełnie nowym IP, nie będzie to Infamous, zapowiedz na E3 - ploteczki Shinobi wpis z neogaf. Siedzą przy tym już prawie 3 lata, więc po zapowiedzi pewnie ok 1 rok max do wydania. Troche zawiało :P Sony zostało skrytykowane za wczesne zapowiedzi i jak mówili zmieniają teraz polityke na pozniejsze prezentacje. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Wiadomo już kiedy premiera PS4 w kolorze białym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 24 stycznia będzie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Czy gry kupione na angielskim Amazon, mają (podobnie jak na Xbox One) polski język do wyboru czy wyłącznie angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 to zelezy od gry - tak loteria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amigowiec 0 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Proszę się nie naśmiewać bo jestem "świeżym" użytkownikiem PS4. Czy jakbym chciał odsprzedać grę z użytym kodem np. dodatkiem DLC My Club w PES 2015, lub użytym kodem Battle of Jakku z gry Star Wars Battlefront to ten kod będzie działał u nabywcy sprzedanej przeze mnie gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie będą działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi