Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto jako główne można ustawić na jednej konsoli. Piszesz tak chaotycznie, że nie wiadomo o co pytasz.

Ile moze byc aktywowanych kont jednoczesnie na wielu konsolach w koncu (mowimy o tym samym), 2?

Kont na wielu konsolach? Ogarnij poprawnie pytanie.

Opublikowano

Przepraszam, ze jestem inny. Pisalem w przerwie na siku i chcialem zmiescic sie w jednym zdaniu.

P.S

Wiec Zeratul musie sie logowac na swoje konto, za kazdym razem, jak chce grac w cyfrowki zakupione z pss?

Opublikowano

Tak ale on gra na tym koncie więc jemu tam to różnicy nie robi (z tego co zrozumiałem dał szwagrowi swoje główne konto na którym zawsze sobie gra). 

Opublikowano

Dzieciaczki, czy też tak macie czasami, że podczas ładowania danych z sieci, np podczas przeglądania PS Store, konsola nie ładuje elementów do wyświetlenia?? Albo znaczek ładowania wisi w nieskończoność?

Zastanawiam się, czy to moja konsola, czy po prostu geniusz inżynierów sieciowych Sony?

Opublikowano (edytowane)

U mnie tak nie ma! Ja nawet podczas lądowania sie gier wchodzę do sklepu, by popatrzyć na cyferki. Nic nie uświadczyłem nigdy, a po powrocie gra juz na mnie czeka załadowana. Konsola MGS edition :)

Edytowane przez Kyo
Na cholere cytujesz pod postem???
Opublikowano

po zakupie ps4 tak miałem, potem minęło na kilka miesięcy i jakiś czas temu znowu wróciło

u mnie to wygląda tak ze zaraz po włączeniu wszystko buja aż miło, sklepik, co nowego itd. a po kilkunastu minutach wyżej wymienione funkcje ładują się wolno lub wcale. przegladarka, lista znajomych, sciaganie, wysyłanie wiadomości itp. działają normalnie

konsola po wi-fi

Opublikowano

No ja Slima kupiłem niedawno i właśnie po pierwszym uruchomieniu taki kwiatek , że konsola ładuje ładuje coś z neta i ruszyć nie da rady, jedyne rozwiązanie to wyjąć wtyczkę z kontaktu. Teraz od czasu do czasu zdarza się że nie chce ładować danych z neta i pokazuje np puste strony PS Store. Nie bardzo mi się to podoba :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś co się dzieje z Everybody Golf i Constructor na PS4? Od dłuższego czasu cisza. W necie nic nie mogę znaleźć, może siedzicie na jakiś zagranicznych stronach na których naskrobano co nieco?

Opublikowano (edytowane)

Sucker Punch dłubie ponoć przy zupełnie nowym IP, nie będzie to Infamous, zapowiedz na E3 - ploteczki Shinobi wpis z neogaf.

Siedzą przy tym już prawie 3 lata, więc po zapowiedzi pewnie ok 1 rok max  do wydania.

Troche zawiało :P

_jasnowidzenie.jpg

Sony zostało skrytykowane za wczesne zapowiedzi i jak mówili zmieniają teraz polityke na pozniejsze prezentacje.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Proszę się nie naśmiewać bo jestem "świeżym" użytkownikiem PS4. Czy jakbym chciał odsprzedać grę z użytym kodem np. dodatkiem DLC My Club w PES 2015, lub użytym kodem Battle of Jakku z gry Star Wars Battlefront to ten kod będzie działał u nabywcy sprzedanej przeze mnie gry ?