Gość Kyo Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Pasują bez problemu. Nie wiem czy nie ussr z naszego forum się w to nie bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 rewelacja ! właśnie zamówiłem dwa analogi - drogie, ale rozbiórki, będą oryginały od Xbone.jak przyjdą i zrobię mod, to podrzucę fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Robilem to juz dawno temu. Chyba z rok :) xboxowe sa wyzsze o jakies 2 mm i jest to zdecydowanie wyczuwalne podczas grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Można gdzieś kupić obwoluty na steelbooka? Powinni zawsze do zestawu z grą dawać, bo dziwnie wygląda kolekcjonera bez tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 DS4 v2 jest imo lepiej rozwiązany niż v1. Plastik jest bardziej przyjazny dłoniom, ręce się mniej pocą i gra jest bardziej komfortowa. Trzeszczy na pewno mniej niż nowe pady od Xbox'a One S, jeśli chodzi o wytrzymałość, to w v1 szybko mi padł przycisk R1 od grania w DMC4, na v2 nadal się trzyma, w dodatku przeżył sporo upadków na podłogę i na razie nic mu nie dolega. Moje pierwsze wrażenia po zobaczeniu pada w necie też były negatywne, ale w praktyce wychodzi zdecydowanie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ja właśnie nie jestem przekonany co do tego błyszczącego plastiku w V2... w każdym razie chodził za mną pomysł na modyfikację DS4 z użyciem analogów od pada Elite MSu - no i zamówiłem taki zestaw, teraz czekam na dostawę. >akumulator zmieniony na 2000mAh>analogi elite>jeszcze brakuje mi górnej obudowy z V1chociaż imo bdb wypada pad w białej wersji po modzie z elite: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Podoba mi sie twoj pomysl. Chyba wsadze sobie do szaraczka takie - jeszcze lepiej sie bedzie prezentowal i chodzil, co wazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) właśnie te grzyby Elite pracują zupeeełnie inaczej od plastikowych gałek, nawet tych od xbone. aluminium swoje waży, drążek jest cięższy i zachowuje się inaczej przy np. powrocie do środka osipolecam z aliexpress taki pakiet:w sumie modyfikacja jest banalna - podobnie jak wymiana akumulatora na większy (a na allegro jest nawet opcja 2650mAh, czyli 2,5x większy niż oryginał ! )jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś tutkiem: / mam troche żal do Sony, że z tymi padami trzeba wiecznie coś grzebać - ja jestem przyzwyczajony bardziej do pada zielonych i w tej kwestii DS4 nadal obiega o lata świetlne.. jest lepiej niż przy DS3, jednak analogi do wymiany, akumulator 1000mAh - wbudowany, w wersji V2 tańszy plastik niż w V1... dlaczego Edytowane 4 Czerwca 2017 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 e tam, ja bez problemu skacze miedzy padami xone - ps4 i serio nie ma tragedii z dualshockiem, fajnie lezy w dloniach, nie za ciezki i galki sprawuja sie lux Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 zrobione....a jak to działa, Paaanie polecam, różnica jest P O T Ę Ż N A 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Problem lezy w padzie, nie analogach. I tak sie wytra ;) A tak powaznie to ile one stoja na expresie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dodałem sobie w sklepie cyfrowym, gierkę do listy życzeń. Czy wzorem Steama, jak gra będzie w promo, to Sony informuje na maila o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 niestety nie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dziś chcę pojechać po konsole ale ciągle nie mogę się zdecydować czy Pro mi tak naprawdę potrzebne. Kupuje PS4 głównie do exów i gier do piwa z kumplami jak UFC czy FIFA. Warto kupić Pro biorąc pod uwagę, że tv wymienię na 4k dopiero w przyszłym roku? Jest jakaś duża różnica w płynności pomiędzy pro a amatorem w exach? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Meh. Nie warto imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Patrząc na tytuły które nadchodzą, dodatkowo Scorpio i nowa jakość, warto brać Pro imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) jak jedziesz do sklepu to nie wydasz mniej niż 1000zł - chcesz mieć nową konsolę z pełną gwarancją, to dołóż już do proja miałem podobny problem, ale zwykle sprzęt się u mnie trzyma chwilę i biorę cos nowego jak wychodzi, dlatego obracam używkamiw moim przypadku Pro to by było ponad 1400zł, a tak kupiłem fata 1TB za.....600zł -zmysł żydaznając życie, prędzej czy później i tak będzie u mnie Proimo akurat PS4 Pro to jest dokładnie to co spełni Twoje oczekiwania, bo ta konsola w sporadycznych przypadkach odpala gry w natywnym 4K, częściej jest to rozdzielczość powiedzmy.. dwukrotnie większa od 1080p-a przy telewizorze fHD skorzystasz dobrodziejstwa supersamplingu czy dodatkowych opcji itd Edytowane 13 Czerwca 2017 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jeśli szukasz w grach jakiejś kolosalnej różnicy to możesz się srogo zawieść: developerzy zdecydowanie częściej inwestują w wyższą roździelczość, której przy braku telewizora 4K, nie odczuwam tak bardzo. Większość gier które działają w 60 klatkach działają w takim samym klatkażu na PS4amateur. Nie mówiąc o tym, że kultura pracy PROsiaka to jakieś nieporozumienie. Gdybym mógł cofnąć czas to zamiast przepłacać za PROsiaka zainwestowałbym różnicę w cenie w kilka sztosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Adi bralbym jednak Pro. Supersampling na FullHD TV i jednak boost mode robi. No chyba, że zależy ci na oszczędnościach tych kilku stówek to wtedy wiadomo, że poniżej tysiaka wziąc slima ale teraz te prosiaki latają dość nisko w różnych bundlach wiec chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dzięki panowie za posty, zdecydowałem się jednak na białą slimkę. Rozdzielczość i supersampling dla mnie osobiście nie są tak wiele warte, żałował będę tylko jeśli w nadchodzących tytułach będzie znaczna przewaga PROsiaka jeśli chodzi o płynność :) No i trochę cykałem, że dostane egzemplarz Prosiaka który wydaje dzwięki odrzutowca bo ponoć się takie zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=eirObauHR94#t=10m25s Yoshida mówi, że mają więcej gier first party i pokażą je jeszcze w tym roku, nie zdecydowali się odkrywać wszystkich kart na E3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 kultura pracy PROsiaka to jakieś nieporozumienie. No właśnie, jak to z tym jest? Wszystkie tak wyją? Przymierzam się do zakupu pro, ale trochę się obawiam głośności Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Tu kolo testował poziom hałasu PRO kupiona na premiere, zobacz date filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Swojego prosiaka mam od kwietnia i jak do tej pory cichutko cały czas, no chyba że gra z płyty sie instaluje, a katowany jest ostro Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Po przemeblowaniu pokoju siedzę ciut od telewizora i PROsiak nie daje mi się tak we znaki, ale grając w nocy wyraźnie słyszę szum wiatraków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi