Opublikowano 28 czerwca 20177 l Czesc wszystkim. Wiecie moze czy Diablo Eternal Collection bedzie wydawane w pudelkowej wersji czy jest to tylko i wylacznie wymysl cyfrowy. Pytam poniewaz jakos nigdy nie mialem okazji ograc tej gry i uwazam, ze zbliza sie dobry moment. A w zwiazku z tym nie wiem jak to rozegrac - czy kupic Evil Edition za 100zl + cyfrowy dodatek czy moze jednak liczyc na wyjscie pudelkowej wersji podstawki + ros + nekromanciucha. Jak myslicie?
Opublikowano 28 czerwca 20177 l sam drążek powinien być chromowany, a gałka matowa, ta jak pan jezus powiedział gumowe grzyby też są w bardzo różne, warto więc wydać chociaż te $10-15 i mieć coś sensownego Myślisz, że te będą ok? https://www.banggood.com/Replace-Magnetic-Thumb-stick-Grips-Kit-For-Xbox-One-Elite-3_5mmPS4-Controller-p-1131821.html mi ciężko ocenić po samych zdjęciach więc jak możesz to zerknij czy wyglądają tak samo jak Twoje. Edytowane 28 czerwca 20177 l przez grykom
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Czesc wszystkim. Wiecie moze czy Diablo Eternal Collection bedzie wydawane w pudelkowej wersji czy jest to tylko i wylacznie wymysl cyfrowy. Pytam poniewaz jakos nigdy nie mialem okazji ograc tej gry i uwazam, ze zbliza sie dobry moment. A w zwiazku z tym nie wiem jak to rozegrac - czy kupic Evil Edition za 100zl + cyfrowy dodatek czy moze jednak liczyc na wyjscie pudelkowej wersji podstawki + ros + nekromanciucha. Jak myslicie? Myślimy, że to zły temat dla tego pytania :P
Opublikowano 28 czerwca 20177 l @grykom, link nie działa Panie w każdym razie, te podstawowe grzybki : z widoczną strukturą tych nacięć, do tego gumowy ring dookoła, niezbyt głęboki i niewidoczne ślady odlewu - to świadczy o wysokiej jakościna bokach chromelement który osłania samego analoga powinien być matowy, jak w oryginale:
Opublikowano 28 czerwca 20177 l oo Paaanie, to nie są tanie rzeeeczy naprawdę modyfikacja jest bardzo prosta, dosłownie 5 śrubek :)DS4 można rozłożyć i złożyć ponownie tak, by nie było po tym śladużadnych plomb itd - no i podstawowy mały śrubokręt wystarczydasz radę, są tutki: Edytowane 28 czerwca 20177 l przez II Noxx II
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Noxu wysle Ci pada i robisz remaster. Ile wyceniasz? :D Przyjedź to gratis Ci to zrobię jak masz dwie lewe ręce :)
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Urlop niedlugo to moze sobie ogarne. Dwie lewe nie, po prostu jestem wygodny. :p
Opublikowano 7 lipca 20177 l Też po zakupie w PSS dostajecie maila, w którym nie ma napisane co się kupiło? Jest tylko numer transakcji i kwota, a zawsze była lista pozycji w danej transakcji.
Opublikowano 7 lipca 20177 l Jak "kupiłem" gry w ramach PS+, to dostałem poprawnego maila z listą pozycji. Potem kupiłem gry w promocji i dostałem maila już bez listy zakupionych rzeczy.
Opublikowano 7 lipca 20177 l Jak "kupiłem" gry w ramach PS+, to dostałem poprawnego maila z listą pozycji. Potem kupiłem gry w promocji i dostałem maila już bez listy zakupionych rzeczy. Mam tak samo Jak przedłużyłem plusa miałem podane co "kupiłem".
Opublikowano 8 lipca 20177 l Czy te grzybki od pada z Xboxa Elite nie sa za wysoko? Da sie gdzies dorwac same te grzybki? Bo juz kupilem drugi zestaw chinskich grzybkow i kolejne juz padaja :( Edit: okej, ogarnalem ze z ali. Nie było tematu :D Edytowane 8 lipca 20177 l przez Redmitsu
Opublikowano 28 lipca 20177 l Zapowiedziano januszowe bundle z fifą 18 https://blog.eu.playstation.com/2017/07/28/announcing-the-playstation-4-fifa-18-bundle-range/
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Witam Panowie może ktoś polecić TV Sony Bravia do 3500 zł konkretny model pod Ps 4 Pro za info wielkie dzięki !!!
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Niebiescy Koledzy, jestem zielony... jeżeli chodzi o usługę psn, jak to jest, czy muszę mieć wykupioną subskrybcje żeby cokolwiek móc kupić? Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez S_600
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Nie musisz aczkolwiek posiadanie PS Plus wiąże się z rabatami, gdzie niektóre gry są tańsze dzięki tej opcji. Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Faka
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l PS+ musisz mieć tylko jak chcesz pograć online (i ewentualnie backup saveów na chmurę). Wszystko inne czyli np. chat, app etc, działa bez plusa.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Sony wysyła kody na betę nowego FW. Łącznie dostałem trzy kody, dwoma się dzielę: Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez gamerTHC