Słupek 2 157 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Wsteczna to powinna być podstawowa/priorytetowa funkcja w Ps5. Gardzę, microsoftem w tej generacji ale to co robią ze wsteczną mega sprawa. Cytuj
Patricko 1 407 Opublikowano 27 maja 2018 Opublikowano 27 maja 2018 Jak PS5 będzie mieć wsteczną to zakup Day 1. Jednak jak coś tam wymyślą, że tylko cyfry czy coś to do pieca z nimi Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 29 maja 2018 Opublikowano 29 maja 2018 Myslicie, ze jest szansa ze bedzie jakas promka na abonament? Aktualnie jest 180 ziko co jest w miare dobra oferta i nie wiem czy zaproponuja cos lepszego Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 20 godzin temu, Rillas napisał: Myslicie, ze jest szansa ze bedzie jakas promka na abonament? Aktualnie jest 180 ziko co jest w miare dobra oferta i nie wiem czy zaproponuja cos lepszego Rocznego plusa obecnie nie kupisz taniej, to bdb cena Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 myslalem, zeby pobawic sie w strimowanie. sa jakies kompleksowe tutoriale jak sie za to zabrac? jak, jaki serwis, jak zrobic zeby w rogu ekranu sie pojawic z kamerki, jaka kamerka, mikrofon do ps4, jak robic na zywo jakies statystyki na ekranie (np. nie wiem, ile razy zdechlem w danej sesji) itd. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 9 minut temu, Ölschmitz napisał: myslalem, zeby pobawic sie w strimowanie. sa jakies kompleksowe tutoriale jak sie za to zabrac? jak, jaki serwis, jak zrobic zeby w rogu ekranu sie pojawic z kamerki, jaka kamerka, mikrofon do ps4, jak robic na zywo jakies statystyki na ekranie (np. nie wiem, ile razy zdechlem w danej sesji) itd. Zakładasz konto na twitchu, logujesz się do apki na twitchu na ps4 odpalasz grę naciskasz przycisk share i wybierasz stream rozgrywki. Zero rozkminy, proste jak je.banie Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 no ok, to kumam (juz probowalem). a reszta? Cytuj
Faka 3 998 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Wpisz Pago lub Bonkol znani strimerzy, napisali poradnik na swoich stronach jak się do tego zabrać. Cytuj
DonTutti 0 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Witam, planuję kupić kilka gier w Anglii: - Far cry 5 - Wolfenstein 2 - Horizon zero dawn - Gta V - Jakieś wyścigi (może gran turismo???). Mam pytanie co do języka, czy wyżej wymienione gry będą miały język polski??? Jaką grę wyścigową byście polecili? Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 czerwca 2018 Opublikowano 2 czerwca 2018 Tak miał wyglądać plej dwójka... jakie domniemania:) dzisiaj nikt nie robi takich renderów, raczej liczy się specyfikacja, przy kolejnych sprzętach. A gdyby tak wyglądało PS5? Siara w (pipi). Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 2 czerwca 2018 Opublikowano 2 czerwca 2018 W dniu 1.06.2018 o 16:40, DonTutti napisał: Witam, planuję kupić kilka gier w Anglii: - Far cry 5 - Wolfenstein 2 - Horizon zero dawn - Gta V - Jakieś wyścigi (może gran turismo???). Mam pytanie co do języka, czy wyżej wymienione gry będą miały język polski??? Jaką grę wyścigową byście polecili? Wszystko zależy gdzie kupisz. Jak ktoś opiera się o oficjalną dystrybucje to: - Far Cry 5 nie ma PL w UK - Wolfenstein 2 nie ma PL w UK - Horizon Zero Dawn jest PL - GTA V jest PL jeśli trafisz do jakiegoś sklepu co ściąga gry i olewa oficjalna dystrybucje, to masz szanse na Wolfa z dystrybucji greckiej gdzie okładki są po angielsku ale gra PL, tak samo jak ktoś sciąga wydanie EUR FC5, bo te u nich dystrybuowane ma tylko rosyjski i angielski. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Kompatybilność wsteczna PS4 -> PS3 ? https://www.ppe.pl/news/58670/playstation-4-moze-otrzymac-wsteczna-kompatybilnosc-z-playstation-3.html Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 niepotwierdzona plotka = nie ma tematu Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 rtv euro agd ruszyło z bardzo fajną promocją na sprzet i gry. https://www.euro.com.pl/search,d10.bhtml?keyword=mktgkpoplaystationdays 1 Cytuj
MEVEK 3 565 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Jak Sony chciało mnie wyr.uchać na 15 euro. Mianowicie, po jakiejś aktualizacji pojawiła mi sie ikonka PS Now w konsoli PS4. Postanowiłem obadać, co to jest, jak to działa i odpaliłem God of War 3. Zanim gra sie dobrze wgrała skasowałem cały ten badziew. Jak sie okazało, odpalając usługę PS Now aktywowałem subskrypcje, za ktora Sony zainkasowało sobie $$$, po upływie triala. Fakt - PP był połączony z SIE, ale tylko do kontrolowanych płatności, zabezpieczony 2-stopniowa blokada. Ogolenie to zdaje sobie sprawe, jak działa subskrypcja, problem w tym, ze ja zadnej nigdy nie miałem, nawet na PS+ nie mam. Takze nie wiem skąd się wzięła ta subskrypcja. Żadnego komunikatu nie pamietam. Dotychczas nie miałem takich szopek z usluga. Dobrze, że jest PayPal. Cytat PayPal Team: We've finished reviewing your unauthorized activity claim and you'llreceive a refund for the transaction amount. It may take up to 5 businessdays for the funds to appear in your account. Cytat This email confirms that you have cancelled your billing agreement with Sony Interactive Entertainment. No further payments will be made from your PayPal account to this merchant. If you have any further questions about the agreement, or wish to reinstate it, please contact Sony Interactive Entertainment directly.Sincerely,PayPal Wielkie dzięki paypala. Edytowane 8 czerwca 2018 przez MEVEK 1 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 W sumie nie wiem w ktorym temacie sie zapytac ale moze tu bedzie pasowalo - ktokolwiek bierze udzial w konkursie days plays? Dostaliscie jakiegos maila potwierdzajacego rejrestracje? Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Nieoficjalnie: ponad połowa inżynierów AMD pracowała nad procesorem graficznym PS5 https://www.eurogamer.pl/articles/2018-06-14-nieoficjalnie-ponad-polowa-inzynierow-amd-pracowala-nad-procesorem-graficznym-ps5 Cytuj
Gość Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 Ktoś się orientuje dlaczego nigdzie nie można kupić ps4 pro w sugerowanej cenie detalicznej? Przecież sony obniżyło ją oficjalnie ze dwa miechy temu do 1500 zł, w niektórych sklepach przez chwilę była za tyle, a teraz widzę powrót do pułapu 1700-1800zł. Za duży popyt? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 Z tego co pisali na internerach to była tylko czasowa obniżka Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 28 lipca 2018 Opublikowano 28 lipca 2018 W dniu 5.06.2018 o 20:22, lennox napisał: Kompatybilność wsteczna PS4 -> PS3 ? https://www.ppe.pl/news/58670/playstation-4-moze-otrzymac-wsteczna-kompatybilnosc-z-playstation-3.html Odświeżam, ogólnie to nius z PPE, autora Wojciecha G., więc na 99% plotka. Prędzej Sony zrobi na wirtualnym sklepiku dział PS3 i tam będą wszelkie remastery z PS3, czyli np. Last of Us, Uncharted, Journey, Flower, Dead Nation i wiele innych gier, na których już zarobili x lat temu. 1 Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Czy subskrypcje PS plus z innych krajów Unii (Niemcy, Austria) działają z polskim kontem ? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) x 1000, co za ślicznotka <3 Z chęcią się przesiąde jeśli finanse pozwolą, a konsola nie zniknie już w przedsprzedaży. No i pad dostępny do sprzedaży detalicznej. https://blog.us.playstation.com/2018/08/09/introducing-the-500-million-limited-edition-ps4-pro-commemorating-500-million-systems-sold/ Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi