Kaczi 820 Opublikowano 21 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2019 czy powstał jakiś program na zwykłe PS4 za pomocą którego odtworzymy muzykę z płyty CD? Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 W dniu 21.06.2019 o 19:18, Kaczi napisał: czy powstał jakiś program na zwykłe PS4 za pomocą którego odtworzymy muzykę z płyty CD? Konsola w ogóle nie ma czytnika CD ani DVD, więc fizycznie nie ma opcji odtworzyć. Przynajmniej z tego, co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 437 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 5 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Konsola w ogóle nie ma czytnika CD ani DVD, więc fizycznie nie ma opcji odtworzyć. Przynajmniej z tego, co wiem. Dvd działa https://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/videos/videodisc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Potwierdzam, oglądałem niedawno wściekłe pieści węża. Ech, pamietam to wkurzenie, kiedy kupiłem pro z bodajże 1800, wkładam cd audio w celu skopiowania, a tu zonk. Mogli chociaż w pro dać obsługę audio, jak tak bardzo chciel zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 wychodzi na to że zielona konsola lepsza Tam chyba można audio odtwarzać, chociaż nie jestem pewien bo nigdy nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Można audio po pobraniu apki, a na X One S nawet i filmy na bluray 4k. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 437 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Ja rozumiem, że laser powinien czytać w sumie wszystkie formaty, ale serio CD? Jak jest się jakimś tam koneserem to ma się ten odtwarzacz czy tam inną wieże i odpala ze wzmaka z amplitunerem i fajnym subuferem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 No, jak masz miejsce, to możesz dokupić: Mnie to wkur.wia, czekam może Ps5 będzie obsługiwało płyty CD-Audio. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 437 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 58 minut temu, grzybiarz napisał: No, jak masz miejsce, to możesz dokupić: Mnie to wkur.wia, czekam może Ps5 będzie obsługiwało płyty CD-Audio. Nie zdziwiłbym się jakby w PS5 zabrakło CD a nawet DVD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 6 godzin temu, grzybiarz napisał: Potwierdzam, oglądałem niedawno wściekłe pieści węża. Na DVD? Skąd masz to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 https://allegro.pl/oferta/bartosz-walaszek-wsciekle-piesci-weza-sarnie-zniwo-5230461713 2 kultowe filmy + bajki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 w Polsce mam sprzęt do słuchania winyli( do którego mógłbym kupić odtwarzacz CD) ale boje się tego transportować to raz a dwa nie miałbym gdzie tego upchać. Posiadam zestaw 30 letni Duala plus 2.0 głośniki od KEF. No i tu gdzie mieszkam TV, konsola i soundbar ale konsoli pod ten wzmacniacz nie podepnę jak i soundbara również nie ta technologia.... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciej27luis 0 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 Witam, otóż od dzisiaj posiadam nową pracę i postanowiłem sobie w końcu zakupić Ps4 na raty, niestety wszędzie gdzie pytam to wymagany jest dochód conajmniej miesiąc, zna ktoś sklepy gdzie dają sprzęt na raty za dowód? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 13:11, maciej27luis napisał: Witam, otóż od dzisiaj posiadam nową pracę i postanowiłem sobie w końcu zakupić Ps4 na raty, niestety wszędzie gdzie pytam to wymagany jest dochód conajmniej miesiąc, zna ktoś sklepy gdzie dają sprzęt na raty za dowód? Ja dwa lata temu brałem lapka w rtveuroagd i nie potrzebowali dochodu a tym bardziej u nich kupisz na raty 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ichigo16 0 Opublikowano 21 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2019 Witam Otóż ja oraz kolega obydwaj sporo gramy w celu zaoszczędzenia kapitału obydwoje udostępniamy sobie nawzajem gry zakupione na naszych kontach. Teraz tak wiem że można odpalać gry z cudzego konta oraz że multi też można odpalić w ten sposób.Kumpel kupił przez pomyłkę Dragon Age Inkwizycja Edycja Specjalna czy jak ja kupię teraz na swoim koncie dodatki to zaskoczy czy kolega musi je kupić na swoim koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
GtaFan12 0 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 mam pewiwn problem w 3 lata temu kupiłem gre disney infinity 3.0 przed chwilą chciałem ją zainstalować ale nie znalazłem jej w bibliotece ani w ps store gre kupiłem cyfrowo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Up. z tego co kojarzę to gra została uśmiercona Wiadomo coś więcej na temat EA ACCESS na PS4, oprócz tego że pojutrze ma się na nim pojawić, głównie chodzi mi o gry jakie będą na starcie bo raczej abonament będzie w tej samej cenie co na XO Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) Dlaczego PS Store jest tak zyebany, że po ściągnięciu triala gry nie mogę potem zakupić pełnej wersji bo wyskakuje, że jestem już w jej posiadaniu? Albo w przypadku gier z Ea Access nie mam możliwości skorzystania ze zniżki i kupienia takiego Battlefronta czy Battlefielda? Istnieje jedynie opcja pobrania, a chciałbym (jeśli któryś z tych tytułów mi się podoba) mieć go na własność. Chyba że czegoś nie widzę to prosiłbym o pomoc. Edytowane 29 lipca 2019 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Można kupić grę, którą masz w trialu i nie trzeba nawet ściągać bo już ją masz. Przynajmniej teoretycznie, może to się tyczy tylko gier tzw. C00 (czyli takich gdzie trial jest pełną wersją, tyle że zablokowaną)? Nic co "kupujesz" na PSS mieć na własność nie będziesz. Własne są tylko płyty bo ty kontrolujesz co z nimi się stanie i kiedy ich użyjesz. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 (edytowane) 100 mln sprzedanych konsol. Moze sony cos Nam sprezentuje z tej okazji !? Edytowane 30 lipca 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Padną serwery na miesiąc i znowu będzie "Welcome Back" z grami do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Czy ktoś z EA Access może sprawdzić, czy ma dostęp do bf4 premium? Mi jedynie pokazuje zniżkę a według opisu usługi premium powinno być za free. Próbowałem chyba wszystkich metod i dalej nic. Miałem kiedyś bf4 premium na innym koncie i nie wiem czy z tego powodu się coś gryzie. Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 41 minut temu, czak92 napisał: Próbowałem chyba wszystkich metod i dalej nic. Próbowałeś ściągać każdy dodatek osobno?? Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 13 minut temu, Szymek napisał: Próbowałeś ściągać każdy dodatek osobno?? Tak ale każdy z nich jest do kupna za 56 zł. Nalicza jedynie 10% zniżki z ea access Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 8 minut temu, czak92 napisał: Tak ale każdy z nich jest do kupna za 56 zł. Nalicza jedynie 10% zniżki z ea access Ewentualnie ściągnąć BF4 i w menu konsoli sprawdzić jakie możesz zainstalować dodatki. Ogólnie dziwne to że pisze o wersji premium a nie ma jak tego ściągnąć. Nie sprawdzę Ci bo dodatki mam dodane do biblioteki jak były udostepniane za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi