Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam 2 tygodnie temu kupiłem ps4 slim i od nowości menu lekko zamula przewijając szybciej w niektórych kartach, gry nie chodzą tak plynnie jak u znajomego który ma tę samą wersję konsoli, w fpsach celowanie analogiem nie jest tak plynne jak u niego, w grach które mają 30 fps wydaje mi się ze nie ma a u niego jest i to jest znaczna różnica w płynności, idzie coś z tym zrobić?

Opublikowano (edytowane)

No i podpielismy obydwie konsole do jednego TV i działa tak samo więc chyba to kwestia telewizora 

Jak sprawdzić ten inputlag i jaki telewizor kupić 32 cale (jakiś tańszy) żeby rozrywka była płynna, żeby to opóźnienie nie przeszkadzało?

Edytowane przez Ddaniel68
Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie ale input lag to opóźnienie. Za płynność odpowiada jednostka Hertz, co również jest ważne w sporcie, boxie. IMO 2 najważniejsze czynniki kupując tv pod gracza.

Edytowane przez MEVEK
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem fife 19 w sklepie na ps4, pewnego dnia kolega dał mi inna Gierkę w której była jego płyta z fifa 19 wsadzilem ja niechcący i teraz bez płyty nie mogę włączyć Fify, a kupowałem ja w sklepie przez neta bez płyty 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Można sprawdzić swoje statystyki za zeszły rok, tylko że u mnie nie działa na tą chwilę.

https://blog.eu.playstation.com/2020/01/14/look-back-at-your-gaming-year-on-ps4-with-the-playstation-2019-wrap-up/#sf228097564

https://www.playstation.com/pl-pl/campaigns/2019/wrap-up/

Edytowane przez Figuś
  • Plusik 3
Opublikowano

Fajne podsumowanie, ale nie wiem czy aż tak dokładne, bo pokazuje mi, że grałem niby w 33 różnych gier w 2019, czego sobie nie przypominam :dunno:

Moje TOP 3 - drugie i trzecie miejsce trochę podejrzane, bo wydawało mi się, że więcej godzin spędziłem w CTR, a samego Rocket League ograniczałem.

TWOJE NAJPOPULARNIEJSZE GRY

1. BORDERLANDS 3 507h
  2. BORDERLANDS THE HANDSOME COLLECTION 461h
  3. ROCKET LEAGUE 359h

Najdłuższa sesja to 14h, czyli jak przechodziłem The Last Guardian od początku do końca, tylko, ze to było w 2018 :notsure: to może jednak Borderlands 3.

Licznik godzin pokazuje trochę sporo czasu spędzonego na graniu, może trzeba więcej poudawać, że ma się życie.

Odbiór nagród na chwilę obecną tylko nie działa u mnie.

Opublikowano (edytowane)

IMO totalnie z czapy są te dane. Pamiętam, że w tamtym roku były już jakieś dziwne. Pragnę zauważyć, że statystyki liczy firma w której zmiana nicku powodować powikłania w niektórych grach. 

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

Właśnie skończyłem DS, gdzie zajęło mi to 69h, gra powinna być na drugim miejscu, a jej nie ma w ogóle. Tylko że sprawdzałem statystyki przed ukończeniem gry.

1. DG

2. RDR2

3. Uncharted Zaginione Dziedzictwo (multi)

Ulubiony czas na grę, poniedziałek wieczorem, 2 platynki. Ulubiona gra online, TLoU.

Większość raczej się zgadza.