Opublikowano 14 stycznia 20205 l U mnie zgadza się. Więc nie mam zastrzeżeń. Ale mam silne postanowienie noworoczne aby 2020 był jeszcze intensywniejszy.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Podsumowanie PLAYSTATION za 2019 rok jest dostępne wyłącznie w wybranych lokalizacjach. Użytkownik musi mieć ukończone 18 lat i zaliczyć ponad 10 godzin rozgrywki w 2019 roku przed 10 grudnia. a mi nie działa miałem wyłączone jakieś zbieranie danych dodatkowych, rok temu pamiętam że mi działały te statsy a nic nie grzebałem w opcjach Edytowane 14 stycznia 20205 l przez messer88
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: IMO totalnie z czapy są te dane. Pamiętam, że w tamtym roku były już jakieś dziwne. Pragnę zauważyć, że statystyki liczy firma w której zmiana nicku powodować powikłania w niektórych grach. To raczej wyparcie i niedowierzanie że tyle czasu spędzasz na plejstejszyn xD Dawaj statsy Chyba że potem nie będziesz mógł się pokazać w CW
Opublikowano 14 stycznia 20205 l U mnie na 100% się nie zgadza bo na 3 miejscu mam metal gear rising i 15h A nie mam residenta 2 Ani rdr2 przy których spędziłem miliard godzin
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Nie jest źle biorąc pod uwagę to ,że od wakacji nie włączyłem konsoli ;d No nie będzie ze mnie fana marki, do PS3 też podchodziłem jak pies do jeża i mało co grałem. Na pewno w obecnym roku ogram jeszcze The Last of Us Part II i tyle. Ograłem wszystkie eksy jakie chciałem, Bloodborne król Piątek wieczór xD no nie powiem mój ulubiony wieczór do grania gdzie relaksuję się po całym tygodniu.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l A mi playstation próbuje wmówić, że w 2019 zostalem jeszcze na poprzedniej generacji
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 1. miejsce Fallout 4: 110 h. Jestem w stanie w to uwierzyć, choć wynik trochę mnie zaskoczył. To i tak postęp, bo przy F4 przynajmniej dobrze się bawiłem, a rok temu w tym miejscu była zje.bana Andromeda xd. Odbiór "nagrody" też mi nie działa.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 4 godziny temu, Kyo napisał: To raczej wyparcie i niedowierzanie że tyle czasu spędzasz na plejstejszyn xD Dawaj statsy Chyba że potem nie będziesz mógł się pokazać w CW ależ proszę 57 gier 946 godzin czas gry 188 dni najdłuższa sesja trwała 8h, a w online spędziłem sumarycznie 9 (Destiny 2 wyleczyło mnie skutecznie z online na PS) gralem głównie w sobotę wieczór top 3 gier: 1. Horizon ZD 69h 2. Yakuza Kiwami 35h 3. Persona 5 30h
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ależ proszę 57 gier 946 godzin czas gry 188 dni najdłuższa sesja trwała 8h, a w online spędziłem sumarycznie 9 (Destiny 2 wyleczyło mnie skutecznie z online na PS) gralem głównie w sobotę wieczór top 3 gier: 1. Horizon ZD 69h 2. Yakuza Kiwami 35h 3. Persona 5 30h Przykładny klap
Opublikowano 14 stycznia 20205 l U mnie wszystko się zgadza, dobrze wiedzieć ile grałem w to sztosiwo Ace Combat Nie żałuje ani minuty przy tej trójcy, ogólny czas gry 575 godzin.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Czyli Crasha przeszedłem fabułę + ograłem online w 5 godzin? No nie wydaje mi się. AAAAA to chyba zlicza CTR z PSXa granego na PS3. W 30 godzin grania na PS4 w ciągu roku, zdobyłem 251 trofików, dość sporo. Tylko serio 30 godzin grałem? To na (pipi) mi konsola? Ulubiony czas na grę - niedziela wieczór i humor popsuty Edytowane 15 stycznia 20205 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Dostałem e-maila od Sony z informacją o tej akcji i dzisiaj już mogłem odebrać te gratisy które przygotowali, był normalnie kod do wklepania w sklepie.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Ja też nie mogę, ale miałem wyłączone przekazywanie tych danych o których tam piszą w blogu.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l 2 godziny temu, Figuś napisał: Ja też nie mogę, ale miałem wyłączone przekazywanie tych danych o których tam piszą w blogu. W tamtym roku normalnie mi zrobiło statystyki, nic nie zmieniałem na profilu od tamtego czasu a wyskakuje info o lokalizacji i nie przegraniu10 h xD
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Gadałem z nimi na Twitterze. "Wiedzą o problemie i próbują go naprawić." Nagrody są do 14 lutego i do tego czasu naprawią [emoji1787]Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 stycznia 20205 l W dniu 14.01.2020 o 18:04, oFi napisał: A mi playstation próbuje wmówić, że w 2019 zostalem jeszcze na poprzedniej generacji Widzę drugi Mejm na forumku - tylko Duke Nukem Forever brakuje U mnie staty też raczej z d#py, ale i tak fajny bajer:
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Te statystyki to (pipi)nia. Na steam jest dobrze pokazana ilość godzin, a tu niby 30h zrobiłem w 365 dni?:/ Moze na ps5 zrobią pożądny licznik czasu.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l 20 godzin temu, grzybiarz napisał: Te statystyki to (pipi)nia. Na steam jest dobrze pokazana ilość godzin, a tu niby 30h zrobiłem w 365 dni?:/ Moze na ps5 zrobią pożądny licznik czasu. Takie statystyki juz dawno powinny być wprowadzone w konsoli. Cos jak np: ile czasu spędziłeś przy konsoli, ile online, ile razy konsola była uruchomiana. Nie jestem programista, ale takie rzeczy nie powinny byc trudne w napisaniu. A jak nic z tego nie wyjdzie to sam sobie będę mierzył stoperem. Bedze ciężko, ale chociaż spróbuje.