Figuś 21 136 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dodałbym jeszcze śledzenie postępu przy trofeach, co jest na Xboxie, ale nie przy każdej grze z tego co zauważyłem, chyba jest to też zależne od developera Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jak to dziala, te sledzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, MEVEK napisał: Jak to dziala, te sledzenie? Jesli np. masz achievementa zabić 10 wrogów, a zabiles 8 to przy achivku będziesz mieć stan 80% Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Fajne! Szkoda ze to nie dzialalo jak zaczynalem swoja przygode z . Drugiej setki juz na pewno nie bedzie. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Pytanko. Chciałem przejść jedynaczkę uncharted ( kolekcja na PS4) no i wywala mi błąd ce-34878-0. Ściągnąłem grę jeszcze raz, nowy zapis i to samo. Google mówi, że trzeba zainicjować PS4, co mi się nie bardzo widzi znowu wszystko ściągać. Czy ktoś się spotkał z tym błędem i zaradził jakoś bez inicjacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Spróbuj odpalić grę będąc offline albo całkowicie wyłącz połączenie z siecią. Jak pierwszy raz przechodziłem kolekcję po zakupie to wszystko było git, a później właśnie po ponownym ściągnięciu zaczęły się pojawiać takie kwiatki w UDF. W U2/3 było wszystko ok, ale jak przechodziłem ostatnio jakoś rok temu to w dwójce też zaczęło wywalać ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zmieniał ktoś już swój nick? Z tego co czytalem moga być problemy z trofeami w niektorych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jest nawet lista gier kompatybilnych ze zmianą nicka oraz tych, w których mogą pojawić się błędy w postaci utraty dostępu do savów lub utracone osiągnięcia. https://www.playstation.com/en-us/network/onlineid/games-list-home/issues-identified/ Choć z drugiej strony jak ktoś chce zmienić nicka na badziew w stylu zZZaggro420ZZz to sam jest sobie winien i wcale mi go nie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Trzeba było być trzeźwym jak się zakładało konto na PSN to wtedy nie byłoby problemu z nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Kupić dopasioną wersję. A tak serio to jest to aż taki problem. W dodatki zagrasz raz może dwa razy. W sumie 6 kliknięć na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 6 godzin temu, LukeSpidey napisał: Trzeba było być trzeźwym jak się zakładało konto na PSN to wtedy nie byłoby problemu z nickiem. Kumpel ma zurawinowka, bo żeśmy pili lubelską żurawinówkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 7 godzin temu, MLeKSk napisał: Mam takie pytanko odnośnie gier i dodatków zakupionych cyfrowo. Dodałem ostatnio te darmowe dodatki do "God of War" i pojawiły mi się one w zakładce "Biblioteka" jako "God of War Edycja cyfrowa Deluxe". Kupiłem też season pass do "Spider-Mana" i te dodatki nie dodały mi się do Biblioteki. Żeby móc je ściągnąć muszę wejść w sklepik i każdy dodatek pobierać osobno. Zrobiłem coś źle? Jak dodać te dodatki do Biblioteki, żeby nie latać po sklepie tylko mieć wszystko w jednym miejscu? Czasami nawet jesli ma sie wersje deluxe/gold etc to I tak trzeba "kupic" te dodatki a sklepie. Z ta różnica że beda Free. Mialem tak z dark souls III. Chociaż kupiłem wersję deluxe to i tak musiałem kupić oba dodatki, oczywiście free Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 5 minut temu, MLeKSk napisał: Wszystkie darmowe dodatki, płatne, gry, zawartość z kodów, wszystko to dodaje mi się do Biblioteki. Tylko dodatki z Pająka nie. Jak rozumiem patrzysz na zakładkę zakupionych rzeczy? Sprawdzę dzisiaj u siebie jak to wygląda, bo z tego co pamiętam to było tam widać dodatki do SM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Sprawdziłem wczoraj i rzeczywiście, nie znajduje mi tego dodatku w Bibliotece. Nie mam zainstalowanej gry, więc nie wiem czy to nie dlatego, ale wygląda to dziwnie. Jako, że i tak planuje ponowne ogranie SM to sprawdzę jeszcze po instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Trzeba ręcznie wejść w Bibliotece w zakupiony tytuł i wybrać zakładkę dodatki, z której można sobie pobrać kontent. Elegancko imo - schowane, nie robią syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgadzam się. Już przecież było na tapecie kilka lat temu, że w zakładce Biblioteka są pobrane dema gier, które już wyszły i widnieją dwa takie same kafelki - demo i pełna wersja. Sony umożliwiło ukrycie tych pierwszych i teraz jest schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
artekdozartek 0 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam, Od pewnego czasu borykam się z uciążliwym problemem.. otóż.. kot upodobał sobie moje "mruczące" ps4 slim w półce pod telewizorem i coraz częściej spotykam go właśnie tam.. stąd moje obawy, zarówno o samego kota jak i o konsole.. wpadł mi do głowy pomysł aby powiesić ją na ścianie.. czy macie jakieś sprawdzone sposoby? Kilka opcji jest dostępnych w sieci.. pytanie.. jak to zadziała.. https://allegro.pl/oferta/uchwyt-scienny-do-playstation-4-slim-8720781583 https://allegro.pl/oferta/zestaw-uchwytow-sciennych-4mount-ps4-slim-czarny-8896107707 https://allegro.pl/oferta/uchwyt-do-powieszenia-konsoli-pada-ps4-slim-pro-8493541328 Będę wdzięczny za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartek2000335 0 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Cześć mam problem. Kupiel taki zestaw https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-pro-1tb-fortnite-neo-versa-bundle-need-for-speed-heat.bhtml I chodzi mi o to że nie wiem gdzie znajduje się need for speed heat. Nie mogę go nigdzie znaleźć a w ps store trzeba kupić. Jeśli temat nie tu to proszę o przeniesienie. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jeżeli nie ma karteczki z kodem czy pudełka z grą w kartonie to skontaktuj się ze sklepem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartek2000335 0 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nie ma ani kodu ani pudełka z grą. Jest tylko kod ale to do dodatku do fortnite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plądrownik 0 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Czy Wasze konsole PS4 PRO w grze Call of Duty: Modern Warfare chodzą taką głośno, że grać się nie da ? W innych grach jest w miarę OK - da się grać, ale w COD:MW jest hałas taki, że się boję, że zaraz będzie po konsoli i ją wyłączam po 2minutach grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Pasta i termopady i będzie jak nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie było oficjalnej zapowiedzi, więc nie wiem skąd masz dzisiejszą datę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 26 minut temu, MLeKSk napisał: Kiedy ma być to PlayStation Experience? Wcześniej było mówione, że dzisiaj 12 lutego. Nigdzie nie było powiedziane oficjalnie że coś takiego ma się odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi