kazetwu 63 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Nie wiem, czy to dobry temat, ale zapytam. Ostatnio zauważyłem, że w ps storze w kategorii "Zawiera" mam napisy po rosyjsku. Np. teraz wyświetla mi się reklama nowego Dooma i dookoła oceny z ruskich serwisów itd. Miał ktoś tak? Konta raczej mi nikt nie ukradł, bo mam logowanie dwuetapowe z kodem sms. Cytuj
Fatboy01 0 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Widzialem takie jedno ogloszenie i w opisie widnieje takie cos Konto będzie działać online przez 7 dni od aktywacji. By grać dalej bez limitu należy przed końcem włączyć tryb offline w konsoli! Glownie chodzi mi o to granie bez limitu i wlaczeniu trybu offline. Na jakiej zasadzie to polega ze mija czas plusa a w gre mozna grac do oporu Cytuj
Kozubiusz 0 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Witam. Aktualnie mieszkam w irlandii i tutaj zakupilem ps4 i załozylem konto . Czy sa jakies ustawienia żeby pobierane gry byly w jezyku polskim a nie po angielsku ? Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 Jeżeli gra z irlandzkiego PSN nie ma języka polskiego "wbudowanego" przez wydawcę (powinno to być zaznaczone w opisie gry w sklepiku), to wg mnie jedynym sposobem jest założenie polskiego konta i ściąganie polskich wersji. Później można w nie grać również na koncie irlandzkim, jeśli by Ci na tym zależało. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 4 godziny temu, Kozubiusz napisał: Witam. Aktualnie mieszkam w irlandii i tutaj zakupilem ps4 i załozylem konto . Czy sa jakies ustawienia żeby pobierane gry byly w jezyku polskim a nie po angielsku ? To nie zalezy od gry tylko wydawcy. Czasem pochodza z roznych zrudel i to jest tutaj problemem (bo tak jest taniej). Jednakze zyjemy w Europie, wiec zazwyczaj wszyskie gry ktore posiadaja lokalicaje sa dostepne na rynku Irlandzkim. Mowie o wydaniach w pudelku. Cyfrowe gry jezeli posiadaja lokalizacje to nawet ta z japonskiego sklepu PSN bedzie ja posiadac. Kluczem do sukcesu jest ustawienie PL jezyka w menu konsoli. Cytuj
WujekDodidiel 0 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Witam mam pytanie czy można zgrać kogoś grę z dysku zewnętrznego na PS4 Chciałbym kupić i pobrać Rainbow Six Siege ale jako iż mam ograniczony internet to tak średnio I się pytam czy mogę zgrać grę od kogoś jeśli mam kupioną? Z góry dziękuję Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 48 minut temu, WujekDodidiel napisał: czy można zgrać kogoś grę z dysku zewnętrznego na PS4 Nie można. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 (edytowane) Cholera mam dylemat. Zbieram pudełkowo po 10 gier na każdą platformę - brakuje mi trzech tytułów. Może ktoś doradzi? To mam: Waham się by dodać: - Days Gone (kusi kupić w cyfrze i zawalić dysk:/) - Last of US 2 (na bank dodam) - ... brak mi tytułu. Death Stranding chyba mi się nie spodoba ten ogrom gry Co warto mieć w pudełku jako posiadacz PS4? Edytowane 3 czerwca 2020 przez grzybiarz Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Moim zdaniem Bloodborne i Nier:Automata brakuje Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 21 minut temu, grzybiarz napisał: Co warto mieć w pudełku jako posiadacz PS4? Nic. 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 23 minuty temu, grzybiarz napisał: Co warto mieć w pudełku jako posiadacz PS4? Persona 5? Cytuj
candle93 11 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 32 minuty temu, grzybiarz napisał: Co warto mieć w pudełku jako posiadacz PS4? Nie ma złej odpowiedzi, ale to co przedmówcy + The Last Guardian. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Last Guardian niestety było katorgą - miałem już w pudełku i pogoniłem. Kupiłem w ciemno jako ex na PS4, który miał jeszcze wyjść na PS3, ale te sterowanie i kamera... Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 W takim razie Kolosy. Kultowa gra i wzorowy przykład jak robić rimejki. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 (edytowane) oczywiscie Titanfall 2 xD no ale tak na serio to chyba WIedzmina wypadaloby miec (moze jeszcze CTR?) Edytowane 3 czerwca 2020 przez Szymek 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 Knack i Killzone Shadow Fall 1 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 3 czerwca 2020 Opublikowano 3 czerwca 2020 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Co warto mieć w pudełku jako posiadacz PS4? Najlepiej coś, w co będziesz chciał grać. Bloodborne, Yakuza Remastered, NieR Automata, WipEout Omega Collection, Detroit... Cytuj
siniak GT 12 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 16 godzin temu, Szymek napisał: ale tak na serio to chyba WIedzmina wypadaloby miec Też miałem o trzecim Wieśku wspomnieć. To wszak jedna z najlepszych gier tej generacji, wg niektórych nawet najlepsza Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Jeśli chodzi o exlusivy to lista została prawie wyczerpana, zostało parę rodzynków jak bloodborne czy świętej pamięci driveclub. Cytuj
tsukuyo 3 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Jest sens kupować PS4 jeśli mam tragicznie kiepskie łącze 6mbs i chociażby trylogia Jak and Daxter na PS3 o wadze 12gb pobierała mi się 8 godzin? Zależy mi w sumie tylko na graniu singlowym i zastanawiam się, czy te updaty które trzeba dociągnąć po włożeniu płyty są koniecznie do grania? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Konieczne nie, bo da się korzystac z gier bez patchy, ale czy warto, skoro często są pełne błędów? I chyba nie da się w ogóle wejść do PSN, gdy wychodzi update samej konsoli do czasu jego pobrania i zainstalowania. Cos mi tak świta. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Nie wszystkie aktualizacje FW są wymagane aby być online, a nawet jeżeli to one zajmują jakoś 400 MB. Najważniejsze pytanie to czy masz na oku gry, które chcesz ograć, jak tak to warto. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 8 czerwca 2020 Opublikowano 8 czerwca 2020 Pewnie, że warto. W ostateczności możesz zostawić konsolę w trybie czuwania na noc, żeby dociągnęła sobie potrzebne rzeczy. Jeśli nie plaujesz grać w multiplayerówki to gry możesz odpalać z włączonym pobieraniem patchy, więc tym bardziej luz. Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2020 Opublikowano 9 czerwca 2020 Czy jeśli mam już konto PSN połączone z kontem EA, mogę połączyć to konto PSN z innym kontem EA, "zastępując" to pierwsze? Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 9 czerwca 2020 Opublikowano 9 czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 20:48, tsukuyo napisał: Jest sens kupować PS4 jeśli mam tragicznie kiepskie łącze 6mbs i chociażby trylogia Jak and Daxter na PS3 o wadze 12gb pobierała mi się 8 godzin? Zależy mi w sumie tylko na graniu singlowym i zastanawiam się, czy te updaty które trzeba dociągnąć po włożeniu płyty są koniecznie do grania? Jak kupiłem PS4 to miałem bodajże 20 megabitów, niezbyt stabilne, a na PSN to w ogóle działało jak chciało. Jak trzeba było, to zostawiałem konsolę i patche się ściągały godzinami, jakoś żyłem, więc Ty też se dasz radę. Na pewno nie jest to powód, żeby rezygnować w ogóle z tak fajnego sprzętu. Zresztą, jak już Bzduras napisał, konsola ma opcję ściągania danych w trybie stand by, więc nie ma przeszkód, żeby zostawiać np. na noc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi