Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie szybkie pytania laika. Noszę się z zamiarem sprzedaży mojego prosiaka destiny2 white ed. Czy wszystko czyli gry dlc zakupione, po usunięciu konta będzie dostępne na koncie kolejnego właściciela? Tak/nie?

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam małe pytanko. Otóż wczoraj zakupiłem grę little big planet 3 za pośrednictwem ps Store.

Problem w tym, że zakupu dokonałem na konsoli PS3, z tego co widzę, gra jest również na PS4. 

Czy aby zagrać na tej nowszej konsoli potrzeba zapłacić za grę jeszcze raz ?

Pozdrawiam

Opublikowano

W dniu 24.11.2021 o 10:21, lysyolec napisał:

Witam mam małe pytanko. Otóż wczoraj zakupiłem grę little big planet 3 za pośrednictwem ps Store.

Problem w tym, że zakupu dokonałem na konsoli PS3, z tego co widzę, gra jest również na PS4. 

Czy aby zagrać na tej nowszej konsoli potrzeba zapłacić za grę jeszcze raz ?

Pozdrawiam

No i pamiętaj, że w razie czego masz 14 dni na zwrot przez PS Store.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Jako że gry jak i konsole PS4 obchodziłem ogromnym łukiem to prawda powiedziawszy nie jestem w temacie gier jakie na nie wyszły. Chciałem zakupić kilka tytułów na ten nowy rok lecz nie potrafię znaleźć rankingu gier z grami które nie są tylko następna wersja gier z PS3. Wszędzie tylko GTA,wiedźmin,GT,horrizon... Możecie mnie nakierować ?

Opublikowano
48 minut temu, wirusek napisał:

Witam,

Jako że gry jak i konsole PS4 obchodziłem ogromnym łukiem to prawda powiedziawszy nie jestem w temacie gier jakie na nie wyszły. Chciałem zakupić kilka tytułów na ten nowy rok lecz nie potrafię znaleźć rankingu gier z grami które nie są tylko następna wersja gier z PS3. Wszędzie tylko GTA,wiedźmin,GT,horrizon... Możecie mnie nakierować ?

https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered

i scrollujesz w dół

Opublikowano

Witam Serdecznie

Od niedawna jestem posiadaczem konsoli PS4 Slim (dostałem w spadku od kumpla, który wyrwał PS5)

Wcześniej miałem PS1 i PS2, nie miałem PS3, więc jest sporo tytułów które chciałbym nadrobić (na razie jestem w posiadaniu tylko Ratchet & Clank)

Dlatego prosiłbym o kilka porad:
1. Jakie gry najlepiej kupować (w sensie co się najbardziej opłaca) - gry na płytach, czy są czasem jakieś fajne promocje na gry cyfrowe?

2. Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko?

Z góry dziękuję za pomoc i jakieś sugestie.

Opublikowano
23 minuty temu, edek90 napisał:

Witam Serdecznie

Od niedawna jestem posiadaczem konsoli PS4 Slim (dostałem w spadku od kumpla, który wyrwał PS5)

Wcześniej miałem PS1 i PS2, nie miałem PS3, więc jest sporo tytułów które chciałbym nadrobić (na razie jestem w posiadaniu tylko Ratchet & Clank)

Dlatego prosiłbym o kilka porad:
1. Jakie gry najlepiej kupować (w sensie co się najbardziej opłaca) - gry na płytach, czy są czasem jakieś fajne promocje na gry cyfrowe?

2. Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko?

Z góry dziękuję za pomoc i jakieś sugestie.

Z Uncharted najlepiej po kolei, pózniej takie tytuły jak Bloodborne, God of War, The Last of Us Remaster i Part II, Trylogia Mass Effect(edycja Legendarna) obowiązkowa jeżeli cię ominęła generacja PS360, Wiedźmin 3, Hehe na odmulenie po większych grach dobrze Wejdzie taki The Order 1886 ;) Ogólnie sporo z tych gir było w PS Plus, zapytaj kumpla czy dzieli już z kimś konto, jeżeli nie a opłacał subskrypcję to pogadaj czy ci nie udostępni konta, to będziesz miał mase gier do nadrobienia za free czy tam przysłowiową flachę :)

Co do punktu pierwszego to wiele tytułów na przecenie cyfrowo kupisz za paczkę fajek, przy płytach moze trochę drożej ale będziesz mógł dalej odsprzedać po ukończeniu

Opublikowano
40 minut temu, edek90 napisał:

Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko?

Wszystko zależy od ceny bo to jedno i to samo, więc sprawdź, co jest bardziej opłacalne i albo kupuj osobno, albo bierz pakiet.