Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdybym ręcznie na konsoli zmienił kraj w adresie czy by zadziałało ?

Czy jak zmienię kraj/region w adresie moim czy to powinno coś dać ?

Opublikowano

Ja kiedyś żeby pobrać kawałki do rockbanda zakładałem specjalnie konto na UK, wiec tak to wyglada na konsolach Sony. Nie da się zmienić regionu jak przy rejestracji podałeś Niemcy. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich.Mam problem taki że gdy chcę połączyć Discord z PlayStation Network to na stronie Discord pokazuje że jestem połączony z PlayStation Network a na konsoli(ps4) nie ma nigdzie ikonki "Discord"...

Czy ktoś już miał taki problem?

Opublikowano
W dniu 3.10.2023 o 20:02, paczus1981 napisał:

Czy ktoś już miał taki problem?

Na PS5 nie ma żadnej ikony, więc zapewne na PS4 też nie. Po prostu łączysz konto w aplikacji i na Discordzie widać w co grasz.

Na PS5 można jeszcze do imprezy dołączać, nie wiem czy na PS4 też.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 5.10.2023 o 20:11, Square napisał:

Na PS5 nie ma żadnej ikony, więc zapewne na PS4 też nie. Po prostu łączysz konto w aplikacji i na Discordzie widać w co grasz.

Na PS5 można jeszcze do imprezy dołączać, nie wiem czy na PS4 też.

Ale ja chce używać Discord tylko jako komunikatora podczas gry . Powinna być ikonka . W ustawieniach na konsoli wchodzę na "użytkownicy i konta" dalej w"połączone usługi" i tutaj powinna być ikonka Discord...a nie ma

Opublikowano

Szukam gier na PS4 z otwartym światem, odpowiednich dla mojego 6-latka, z dobrą grafiką. Crash Bandicoot jest dla niego zbyt szybki i trudny. Grał w jakieś cuda Lego z otwartym światem, które mu się podobają, ale ja szukam zupełnie innych gier z otwartym światem i wolniejszym tempem, jako gier z szybkością, z którymi mu się nie podoba. Dzięki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć. Mam ps4 i wszystkie gry, w które grałem nie miały nigdy żadnych lagow ale inaczej jest w kwestii fify, i w fifie 23 i w obecnej EA24 zacina mi się menu, nic więcej, gra chodzi płynnie podczas meczu lecz w menu jest to dosyć uciążliwe.. jakieś propozycje rozwiązania problemu??

Opublikowano
W dniu 14.01.2024 o 22:19, Kaczowaty napisał:

Cześć. Mam ps4 i wszystkie gry, w które grałem nie miały nigdy żadnych lagow ale inaczej jest w kwestii fify, i w fifie 23 i w obecnej EA24 zacina mi się menu, nic więcej, gra chodzi płynnie podczas meczu lecz w menu jest to dosyć uciążliwe.. jakieś propozycje rozwiązania problemu??

Może rysa na płycie jest w miejscu menu

• beka z typa 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Da sie w apce psn zobaczyc ile sie zmarnowalo godzin zycia w wiecej niz trzech ostatnich grach? Gdzies mozna to jeszcze sprawdzic moze?

Opublikowano

Nie da się, jedynie na PS5 widać wszystko, ale do niedawna nawet na tych trzech nie wyświetlało więc może dodadzą.

Na stronie Exophase możesz zobaczyć, dokładnie te same dane co na konsoli.

• Plusik 1
Opublikowano

A nie wiem, bo PS4 nie odpalałem od premiery PS5, ale nie wydaje mi się. Tak jak przesyłanie screenów działa dalej chyba tylko na PS5.

Opublikowano

Nie ma tego na ps4, ludzie nadal w 2023 pytaja na forach jak i dostaja odpowiedz ze ps5. 

Apka niestety pokazuje tylko 3 ostatnie gry ale spoko, 675h w SF5 :reggie:

• 4 tygodnie później...