Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto. Ja kupiłem, bo mnie ominęły ostatnie 3 lata poprzedniej generacji i na PS4 ogrywam remastery.

Godnych tytułów pisanych tylko pod PS4 jest jeszcze zbyt mało by się opłacało wydać te ~1500zł na moim zdaniem niedorobiony sprzęt.

Ja się zdecydowałem, bo byłem już mocno wyposzczony i chciałem wreszcie pograć:P

Opublikowano (edytowane)

Czy warto już kupować ps4? Jak ma się cena do awaryjności i ilości gier "muszę zagrać"? Myślę nad kupnem na gwiazdkę ogólnie.

Nie warto tego brac, konsola jest strasznie awaryjna. Chodzi strasznie glosno,przyciski od pada skrzypia i odlamalo sie od normalnego uzytkowania przycisk R2. Lepiej kupic pod koniec generacji bo bedzie wiecej gier. W tym momencie bieda. Mozesz tez zainwestowac w sprzet konkurencji

ostatnio zauważyłem, chyba po ostatnim firmware to sie zrobiło, że zle wskazuje liczbe osób online

w dashu u góry pisze powiedzmy 20 przy tej ikonce, wchodzimy w to i pisze Online 17  (przykładowe liczby)

też wam sie tak zdarza ostatnio?

niby pierdoła, ale wcześniej nie było tego buga

Tez tak mam.

Edytowane przez Mroku333
  • Minusik 4
Gość DonSterydo
Opublikowano

Czy warto już kupować ps4? Jak ma się cena do awaryjności i ilości gier "muszę zagrać"? Myślę nad kupnem na gwiazdkę ogólnie.

Takie pytanie samo w sobie stanowi na nie odpowiedź :P

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto. Ja kupiłem, bo mnie ominęły ostatnie 3 lata poprzedniej generacji i na PS4 ogrywam remastery.

Godnych tytułów pisanych tylko pod PS4 jest jeszcze zbyt mało by się opłacało wydać te ~1500zł na moim zdaniem niedorobiony sprzęt.

Ja się zdecydowałem, bo byłem już mocno wyposzczony i chciałem wreszcie pograć:P

Przemawia to do mnie. :) Poczekam do grudnia, zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Remastery mnie nie ruszają, liczę na gry next gen.

Opublikowano

jejku rozkminiacie to jakby PS4 kosztowało nie wiadomo ile, a to tylko 1500zł

jak chcesz w coś pograć, na czymś innym niż PC to nad czym tu sie w ogóle zastanawiać

co miesiąc pojawia sie jakiś tytuł multiplatofroma czy ex w co można zagrać

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

wstrzymaj sie do koncowki roku bo wtedy juz na bank w europie bedzie ps4 cuh1200, ktory ponoc chodzi ciszej, nie grzeje sie - ale bedzie trzeba czekac az ich wiecej wyleje sie na rynek i ktos to porzadnie przetestuje

• Plusik 2
  • Minusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Ja się zdecydowałem, bo byłem już mocno wyposzczony i chciałem wreszcie pograć :P

Przemawia to do mnie. :) Poczekam do grudnia, zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Remastery mnie nie ruszają, liczę na gry next gen.

Kup sobie bundla z U4 na wiosnę 2016 i imo będzie idealne wejście w tę generację. Dokupisz sobie Wiesia i grania na grube godziny. 

Opublikowano (edytowane)

small_1709838784.jpg

Sprzęt zadebiutuje wraz z premiera Cod'a : Black Ops 3. Kogoś to w ogóle interesuje ?

Ciekawe, jak tym razem będzie sie sprawował lag?

http://www.pssite.com/news-43151-ps4_otrzymuje_zestaw_klawiatura_mysz_gotowy_na_premiere_call_of_duty__black_ops_iii.html

I tak lepsze wykonanie i ergonomia niz pad od ps4 co nie, o wiele lepiej mi sie podoba.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Na pewno będą grali, chociażby dla lepszych statystyk :D Moi kumple tylko czkają na cos takiego. Przesiadkę z PC uwzględniają tylko w takim układzie. Mnie tylko ciekawi, jak to będzie działać, no i cieszy mnie wieść, ze w końcu pogram ze znajomymi :)

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Szybkie pytanko. Czy w sklepach typu Mediamarkt lub Saturn mozna kupic zdrapke na roczny abonament PSN na PS4? I czy bedzie on kompatybilny z francuskim kontem? Pytam, bo chce zrobic prezent chrzesniakowi z Francji wlasnie...

Opublikowano

Szybkie pytanko. Czy w sklepach typu Mediamarkt lub Saturn mozna kupic zdrapke na roczny abonament PSN na PS4? I czy bedzie on kompatybilny z francuskim kontem? Pytam, bo chce zrobic prezent chrzesniakowi z Francji wlasnie...

NA PEWNO NIE BĘDZIE KOMPATYBILNA. Kup na eBayu francuskim, kod dostaniesz w 15 minut.  

Opublikowano (edytowane)

NA PEWNO NIE BĘDZIE KOMPATYBILNA. Kup na eBayu francuskim, kod dostaniesz w 15 minut.  

Szkoda. Trudno. Spróbuję zatem na eBayu. Dzieki za odpowiedz!

EDIT: A jeszcze jedno...czy jak kupie na Amazon.fr to dojdzie? Tam jest duzo taniej jak na eBayu...

Edytowane przez Czezare
Opublikowano (edytowane)

Chodzi Tobie o model, czy sam hd cover, bo ten na pewno bedzie na sprzedaz osobno na ebayu?

Gazete moge kupic, jak bedzie u mnie.

Najlepszy motyw na pada to ten z logo FoxHound imo

Edytowane przez MEVEK