Opublikowano 7 listopada 20159 l Ostatecznie, do domu wróciłem z 1216b, w zestawie z CoD + dokupione GTA V. Plastik obudowy mistrzowski
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ostatecznie, do domu wróciłem z 1216b, w zestawie z CoD + dokupione GTA V. Plastik obudowy mistrzowski No i git dysk 1TB? naprawdę cicha jest cioram w bloodborne i nic nie zmienia kultury pracy chłodzenia a konsola jest we wnęce pod TV.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ciężko mi na razie powiedzieć w kwestii głośności, bo od 3h(!) ściągają mi się aktualizacje do CoD. Nie miałem konsoli od pół roku(wcześniej wiele lat na PS3) i widzę, że w kwestii serwerów PSN niewiele się zmieniło. Bo na pewno nie jest tu winny mój net 100Mb.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Jak wyłączyć w opcjach komunikat "nagrywanie rozgrywki zostało wznowione" itd. wyskakuje mi to w niektórych grach podczas włączania cut-scenek. Dzięki z góry.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ustawienia ---> powiadomienia tam powinno dać radę odznaczyć tą opcję
Opublikowano 10 listopada 20159 l od wczorajszej aktualizacji konsoli mam problem z party. dodaje kumpla, pogadamy z 5 min po czym go wywala. to samo dzieje sie gdy on zaprosi mnie do swojej imprezy. jakis ogolny problem z psn, czy cos sie u nas zje,balo? przed update bylo gucio Edytowane 10 listopada 20159 l przez Qvstra
Opublikowano 10 listopada 20159 l Po kilku dniach od zakupu, muszę z przyjemnością stwierdzić, że żadnych, nawet najmniejszych hałasów nie odnotowałem. Owszem, sam napęd pracuje, ale tylko podczas instalacji nowej gry i w trakcie rozgrywki (pierwsze 10-15min.). Potem, już przy kolejnych uruchomieniach zainstalowanych gier, napęd pracuje na początku, 10-20 sekund, wszystko. Poza tym, flauta
Opublikowano 11 listopada 20159 l Panowie kupił może ktoś z Was "Monopoly Plus" w promo na PS+? Ja dziś zakupiłem, wiele osób chwali, 25zł to nie majątek i szukam chętnych to wspólnej gry. Ktoś reflektuje? Szukałem działu z grą i nie znalazłem żadnego, więc tutaj napisałem. Jeśli zły temat, to przepraszam z góry i proszę o usunięcie
Opublikowano 11 listopada 20159 l Panowie czy gry z PSN US mają polskie napisy jeśli konsola ma ustawiony polski dash czy nie?ktoś tam robi zakupy?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Wydaje mi się, że wersje US mają tylko angielski. Tak było na PS3 i raczej się to nie zmieniło.
Opublikowano 11 listopada 20159 l The last of us z US jest całkowicie po angielsku, wiec reszta pewnie też.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Resident Evil Revelations byl po polsku(napisy). Demo pobralem i sie zdziwilem. Pelnej niestety nigdy nie mialem.
Opublikowano 12 listopada 20159 l The last of us z US jest całkowicie po angielsku BTW, polecam polską wersję. Świetny dubbing, jak rzadko. Edytowane 12 listopada 20159 l przez Kuba M.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ostatnio takie nam wpadły informacje na sklep, że o 2016 SONY pójdzie drogą MS i do bundli będą dodawali tylko kody na gry, a nie wersje pudełkowe jak dziś.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Emulator gier z PS1 i PS2 juz niedlugo na nadkonsoli. http://m.ppe.pl/news/40098/sony-bez-wielkiego-ogloszenia-wprowadza-emulacje-klasykow-z-playstation-i-playstation-2-na-playstation-4.html
Opublikowano 19 listopada 20159 l Nie mam PS2, ani pierwszego chlebaka, który miał możliwość odpalania takowych. Gry zaś posiadam, jak choćby Tekken 4, które imo było słabe to i tak mam zamiar popykać, bo to w końcu Tekken. Większość hitów została odświeżona, jak np: Silenty, MGSy, Residenty, Hitmany, czy God of War, ale nie wszystko... Rollcage Stage 2! Nie mogę sie doczekać, kiedy to ruszy. Dojdą jeszcze trofea xD
Opublikowano 27 listopada 20159 l Jestem od dzisiaj nowym posiadaczem konsoli PS4 w tej pierwotnej wersji z piano black klapką na dysk i mam pytania. 1. Słyszałem, że konsola w tej wersji szybko się psuje i jest bardzo głośna oraz lubi się grzać. Póki co dla mnie działa bardzo cicho (niewiele głośniej od mojego Xboxa One, który jest perfekcyjnie cichy) i zastanawiam się czy mam nastawiać się na spalenie się tej konsoli, bo już wiele złego wyczytałem na temat tego modelu w internecie. Mój kolega ma dokładnie ten sam model od roku i działa mu perfekcyjnie i u mnie też sprawia takie wrażenie, ale może lepiej podłożyć jakąś podkładkę chłodzącą do laptopa skoro konsola aż tak ma się przegrzewać jak to wyczytałem w internecie? Kupiłem ją, bo była tania na promocji i chciałem jeszcze jak najwcześniej pograć sobie w Bloodborne, ale nie wiem czy w ten sposób sam nie wkopałem się jeśli konsola miałaby się zaraz zepsuć i w sumie fajnie byłoby dowiedzieć się jak temu zaradzić. Konsola stoi poziomo, bo czytałem, że pasta chłodząca jest niskiej jakości i potrafi się zlać z procka jak stoi pionowo, ale jak już pisałem myślałem nad zakupem podkładki chłodzącej jak w moim laptopie. 2. Chciałem wpisać się do PSN i muszę potwierdzić e-maila, ale na niego nie przychodzi w ogóle mail z potwierdzeniem. Ma to jakiś związek z obecnymi problemami z przeciążeniem PSN (pytanie raczej retoryczne, bo na 100% to jest powodem, ale lubię się upewniać)? 3. Do przetestowania konsoli kupiłem sobie Driveclub, bo był tani i miał być bardzo wymagający graficznie, więc chciałem sprawdzić jak konsola czyta gry i czy mocno się grzeje podczas grania w takie gry. No i się zdziwiłem, bo gra wygląda naprawdę przeciętnie. Ba, zaryzykowałbym, że wygląda gorzej od Frozy 6, która to działa w 60 fps na moim Xboxie One. Z tego co widziałem na ostatnich gameplayach na YouTube to Driveclub wygląda obłędnie, a u mnie nawet w połowie tak dobrze nie wygląda. To z powodu jakiegoś problemu z ustawieniami konsoli? Gry jeszcze nie uaktualniałem, bo nie mogę tego zrobić bez zalogowania się do PSN, a teraz mam z tym problem. Gra będzie wyglądać faktycznie obłędnie po aktualizacji? Wywnioskowałem, że może twórcy dodali później jakieś lepsze tekstury i efekty pogodowe w updatach, bo teraz gdy gram w wydanie premierowe bez spatchowania to wygląda to tak biednie, że aż się zdziwiłem. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Edytowane 27 listopada 20159 l przez Władca Marionetek