qvstra 3 213 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 zapowiadaja sie w najblizszym czasie jakies ciekawie wygladajace edycje ps4? ew dostane gdzies jeszcze biala wersje? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Białych jest całkiem sporo (na ceneo np. agito, x-com), miałem i ogólnie kolor spoko, tylko moja dość głośno szumiała. Nie wiem jak jest z tym najnowszym modelem - czy są białe ale chyba tak. Ogólnie jak brać to tylko ten najnowszy model (zmieniłem konsolę i ta najnowsza w moim przypadku jest bezgłośna). Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 wlasnie dlatego chce zmienic - moja czasami potrafi buczec niczym moj x360 puszcze ja na allegro, doplace troche i bede mial spokoj przez najblizsze dwa lata a wzialbym biala lub ta edycje z mgs, bo robi mi mocno Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 wy gracie bez dźwięku ze słyszycie jakieś buczenie? moja ps4 jest z premiery i jedynie w niektórych grach ją słyszę i to podczas loadingu jak jest cisza. nic się nie wiesza więc po co sobie szukać i kombinować? jakaś mania że jak głośno chodzi to zaraz spłonie czy co xd Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Uwierz mi - moją potrafiłem słyszeć mimo słuchawek / headsetu xD Non stop jednolity dźwięk (buczenie/szum). Odległość od konsoli/TV 2-2,5m. Qvstra - ja mam właśnie tą limitowaną z MGSV - jest mega cicha. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Białych jest całkiem sporo (na ceneo np. agito, x-com), miałem i ogólnie kolor spoko, tylko moja dość głośno szumiała. Nie wiem jak jest z tym najnowszym modelem - czy są białe ale chyba tak. Ogólnie jak brać to tylko ten najnowszy model (zmieniłem konsolę i ta najnowsza w moim przypadku jest bezgłośna). Oczywiście, że są nowe białe normalnie dostępne. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 wy gracie bez dźwięku ze słyszycie jakieś buczenie? moja ps4 jest z premiery i jedynie w niektórych grach ją słyszę i to podczas loadingu jak jest cisza. nic się nie wiesza więc po co sobie szukać i kombinować? jakaś mania że jak głośno chodzi to zaraz spłonie czy co xd Akurat masz farta i trafiłeś na lepiej poskładany egzemplarz. Uwierz mi, że jakbyś trafił na coś takiego jak ja, to za długo byś z taką konsolą nie wytrzymał Hałas można było porównać do załączonego odkurzacza i nie ma w tym żadnej przesady. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 (edytowane) Czy to normalne że PS4 się tak grzeje ? Wiem, ciężko zrozumieć co mam na myśli pod tym pojęciem, ale chodzi o zwykłe użytkowanie. Gram w grę z 45 min i nagle po dotknięciu obudowy konsola jest na prawdę gorąca. czasami załącza się wiatrak więc widocznie tragedii nie ma bo nie jest wcale włączony cały czas, ale jestem świeżym posiadaczem nowej konsoli więc zastanawiam się czy ten typ tak ma, czy trzeba będzie za kilka miesięcy reklamować jak się pasta potopi. Edytowane 4 lutego 2016 przez Nitro619 Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Też zalezy, gdzie konsola leży, czy z tyłu ma wystarczająco dużo miejsca. Niektórzy trzymają konsole w małych wnękach ,zero przewiewu i później się dziwią, że głośno chodzi czy się grzeje. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 zapowiadaja sie w najblizszym czasie jakies ciekawie wygladajace edycje ps4? ew dostane gdzies jeszcze biala wersje? Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Stac ich na wiecej, nie powala ta limitka. Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Cześć. Jestem nowy na forum. Zamierzam kupić PS4, w media-markt są raty 50 x 0 %. Czy ktoś tam kupował ? Czy jest to opłacalna wersja, wiem że będę spłacał przez 4 lata ale 30 zł nie wpłynie jako znacząco na wydatki miesięczne. Czy opłaca się nadal kupić PS 4 ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Nie nie opłaca się brać już PS4, poczekaj na PS5, które wyjdzie nie wiadomo kiedy. Napisz, na czym grałeś do tej pory i jakie typy gier Cię interesują, a ktoś doradzi czy masz czego szukać na Czwórce. 2 Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Grześ - nie bądź taki nie miły, bo jeszcze pójdzie do obozu botów xD P.S Kupuj PS4 ! Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Cześć. Jestem nowy na forum. Zamierzam kupić PS4, w media-markt są raty 50 x 0 %. Czy ktoś tam kupował ? Czy jest to opłacalna wersja, wiem że będę spłacał przez 4 lata ale 30 zł nie wpłynie jako znacząco na wydatki miesięczne. Czy opłaca się nadal kupić PS 4 ? Oczywiście że się opłaca. PS4 to świetny sprzęt do grania. W Wielu przypadkach gry multiplatformowe na PS4 działają lepiej niż u konkurencji. Trzeba tylko sobie zadać pytanie. W co ja chcę zagrać? Przewertować bibliotekę gier i może się okazać że przyciągnie ciebie Forza 6 i Rise of Tomb Raider które są na Xbox One, ale ograsz też gry takie jak Wiedźmin 3, MGS 5 czy Fallout 4 i GTA 5. Ale ominie ciebie Uncharted 4, The Witness, This War of Mine i Life is Strange. A Rise Of Tomb Raider i tak uderzy na PS4 w wersji Definitive w Grudniu. Wybór konsoli to wybór gier. Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Szczerze mówiąc bardzo czekałem na Rise of Tomb Raider po zagraniu na PC w ostatnie Tomb Raider. Jestem PC-towym graczem, jednak komp nie pozwala na grę w nowsze tytuły. Dlatego decyzja padła na PS 4. Znajomi mają PS 3 i jakoś bardzo dobrze grało mi się na padzie, przetestowałem obie konsole w media markcie, jednak mieli tylko Star Warsy które mnie nie przekonują więc zwróciłem uwagę tylko na aspekty graficzne i wygodę trzymania pada. Zamierzam wykorzystać obecną promocję 50 rat 0 %. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Ponieważ nowsza wersja konsoli jest lżejsza i przede wszystkim cichsza. Jakim numerem oznaczona jest nowsza wersja? Moim zdaniem korzystniej jest kupić samą konsolę, a gry używane które chodzą po już po 50 zł niż w bundle. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Moim zdaniem korzystniej jest kupić samą konsolę, a gry używane które chodzą po już po 50 zł niż w bundle. Zależy gdzie kupujesz, ja np. miałem taką promocyjną ofertę sklepu, iż konsola ta najnowsza 1TB sama kosztowała o złotówkę taniej niż identycznie ta sama konsola + Black Ops 3 w zestawie. Więc to zależy pewnie od sklepu, ale czasami bundle też są ok Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Cześć. Jestem nowy na forum. Zamierzam kupić PS4, w media-markt są raty 50 x 0 %. Czy ktoś tam kupował ? Czy jest to opłacalna wersja, wiem że będę spłacał przez 4 lata ale 30 zł nie wpłynie jako znacząco na wydatki miesięczne. Czy opłaca się nadal kupić PS 4 ? Oczywiście że się opłaca. PS4 to świetny sprzęt do grania. W Wielu przypadkach gry multiplatformowe na PS4 działają lepiej niż u konkurencji. Trzeba tylko sobie zadać pytanie. W co ja chcę zagrać? Przewertować bibliotekę gier i może się okazać że przyciągnie ciebie Forza 6 i Rise of Tomb Raider które są na Xbox One, ale ograsz też gry takie jak Wiedźmin 3, MGS 5 czy Fallout 4 i GTA 5. Ale ominie ciebie Uncharted 4, The Witness, This War of Mine i Life is Strange. A Rise Of Tomb Raider i tak uderzy na PS4 w wersji Definitive w Grudniu. Wybór konsoli to wybór gier. Edytowane 9 lutego 2016 przez ping 3 Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Super. A jeszcze takie pytanie: PlayStation 4 500 GB C Chassis to jest nowsza wersja, która ciszej pracuje? Jestem jakoś uczulony na dzwięk wiatraka i wkurza mnie głośna praca wiatraka w laptopie Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Szukaj wersji 1216, powinna być cicha. Jedynie może występować high pitch https://youtu.be/xKdFzLH2WAo https://youtu.be/pDqVWjYEAkU Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 A przed otwarciem pudełka jestem w stanie sprawdzić jaką wersję kupuje ? Bo wyczytałem gdzieś że ta informacja jest na konsoli.... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Tak, jest napisane na pudełku jaka wersja jest w środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi