CoATI 1 051 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 nie ma jeszcze takich informacji. ceny sugerowanej prawdopodobnie tez jeszcze długo nie poznamy. premiera w pl jest dopiero w fazie planowania Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Jestem ciekaw kiedy oficjalnie zapowiedzą budlepacki ? brak takich zastawów jeszcze powstrzymuje mnie od zamówienie swojej konsoli Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Aktualne mocno się zdziwiłem, bo tu gdzie teraz przebywam (Barcelona) można konsolę sobie zamówić na lajcie za... 378e. Nie trzeba być geniuszem, żeby wyliczyć, że wychodzi to dość mocno niżej niż w przeliczeniu na PLNy. Ciekawe czy wszędzie na zachodzie walną taką cenę, wówczas imporcik np. z Niemiec jest mocno opłacalny. Jeśli ktoś jeszcze o tym nie pomyślał - zachęcam. Edytowane 5 września 2013 przez Gość Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Hiszpanie maja czesto konsole sprowadzane z azji lub usa. wiec moga sovie sami przelicznik ustalic a nie trzymac sie sztywno 399€ Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Aem w tej chwili w niemczech za gola ps4 musisz 399€ zaplacic. niemiecki amazon ma dwa zeszaty w ofercie, za ten z driveclub musisz 439€ zaplacic( mi udalo sie go wyrwac za 419€, bo mieli jedno dniowa promocje), a za zestaw z killzone, kamerka i dodatkowym padem 499€(w tym momencie wyprzedany). Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 W PL Media Markcie są jakieś preordery, zapisy itd. czy można się na lajcie ustawić kilka godzin przed otwarciem sklepu 29.10 i sobie swój egzemplarz zakupić? Jakieś info? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Sa preordery za 100zl ktore gwarantuja otrzymanie konsoli na premiere. Ale jak przyjdziesz 29 do sklepu to i tak pewnie dostaniesz bez preordera. Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Dzięki, trzeba będzie dla pewności klepnąć. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Dzięki, trzeba będzie dla pewności klepnąć. Ale zauważ że w MM nie masz podanej ceny , za jaką będę sprzedawać. Cytuj
MEVEK 3 548 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) wydaje mi sie to mało powiedziane. teraz jestem na 100% pewny, ze nasze egzemplarze dostaniemy na czas o czym świadczy opóźniona premiera w Japonii. do tego konsole, sa wciąż produkowane w kilku miejscach, a milion juz przekroczony - jest dobrze Edytowane 10 września 2013 przez MEVEK Cytuj
Biały 55 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 W którym z tych oficjalnych dystrybutorów w PL planujecie zamówić konsolę? Zastanawiam się nad Ultimą lub Komputronikiem - interesuje mnie tylko i wyłącznie dostawa do domu, na czas premiery. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 A ja mam pytanie nadal z drugiej strony: gdzie najlepiej z sieciówek zamówić, aby dostać o 6.00 29.10 konsolę do rąk? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Aem nie chce cie martwic ale czekamy troszkę dluzej - 29.11 chyba ze pisales z przyszłości :> osobiście mam preordery x3 zrobione dawno temu - Saturn, muve i shopto.net, mysle ze przynajmniej jeden wypali, zależy mi żeby mieć to sprzęcicho day 1 - pierwszy raz będę brał Plejstejszą na premiere i mam spore ciśnienie na premierową zabawę , bylbym ekstremalnie smutny gdybym miał poczekać na jakies kolejne dostawy, no ale wierze w wydajne fabryki Sony najbezpieczniej wygląda teraz preorder w EuroRTV bo maja gwarancje ceny, ale dostepnosc w PL to będzie niewiadoma az do końca ale jestem dobrej myśli mimo ze na poprzednich launchach było różnie Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Nono blad, wiadomka, ogladalem konfe 3 razy i nie wiem co mi sie wkrecilo z tym 10. nie 11. A po premierze dalej kontynuujemy wiec wspolna zabawe w Sieci! Ja mam nadzieje ze jak sie ustawie tego 29.11 rano pod jakims MM, to bedzie troche ludzi czekac i bedzie ten klimacik mityczny choc w 10% wyczuwalny i bede hepi targajac konsole pod pache przez miasto i widzac te zazdrosne spojrzenia Edytowane 13 września 2013 przez Gość Cytuj
MEVEK 3 548 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) tez podkręcę nieco atmosferę i w dniu premiery, jak tylko dorwę swoja czarnulkę pójdę z buta do domu trzymając sie głównej drogi , zamiast szybko auto-mobilem. w końcu to tylko 2.5 km.. niech widza, niech plotkują PS4 będę sie chwalił na prawo i lewo i nikt mi nie zabroni. Edytowane 13 września 2013 przez MEVEK Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 żeby Ci nikt jej nie zaj,ebal po drodze 3 Cytuj
grykom 283 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ja zrobiłem preorder w Euro rtv agd. Kiedyś miałem tam zwykły pre-order, ale otrzymałem maila, że ten zwykły preorder nie daje żadnej gwarancji na sprzęt i trzeba kupić preorder za 100zł. Kupiłem go, dostałem oficjalną "kartkę" Sony preorderową, a kilka dni po zakupie w panelu euro.com.pl mam już numer zamówienia na konsolę. Cena do dopłaty 1690zł, gwarantowany odbiór 29.11. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 tez podkręcę nieco atmosferę i w dniu premiery, jak tylko dorwę swoja czarnulkę pójdę z buta do domu trzymając sie głównej drogi , zamiast szybko auto-mobilem. w końcu to tylko 2.5 km.. niech widza, niech plotkują PS4 będę sie chwalił na prawo i lewo i nikt mi nie zabroni. Slabo. U mnie w miescie pewnie nie bedzie, wiec mam przed soba wycieczke 40km z buta do Wrocka. To dopiero cos. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ja zrobiłem preorder w Euro rtv agd. Kiedyś miałem tam zwykły pre-order, ale otrzymałem maila, że ten zwykły preorder nie daje żadnej gwarancji na sprzęt i trzeba kupić preorder za 100zł. Kupiłem go, dostałem oficjalną "kartkę" Sony preorderową, a kilka dni po zakupie w panelu euro.com.pl mam już numer zamówienia na konsolę. Cena do dopłaty 1690zł, gwarantowany odbiór 29.11. Ja nic nie wykupowałem i nadal mam to "zwykłe" zamówienie z ceną 1699 zł Cytuj
grykom 283 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ja otrzymałem takiego maila: 14 sierpnia Szanowny Kliencie,serdecznie dziękujemy za złożenie zamówienia/rezerwacji nr XXXX/2013 na konsolę Playstation 4. Od producenta (Sony) otrzymaliśmy informację, że dostępność konsoli w dniu premiery będzie ograniczona, w związku z czym producent zdecydował się na przedsprzedaż w postaci preorderów o wartości 100zł. Dlatego sugerujemy naszym Klientom zakup preordera – na dzień dzisiejszy jest to jedyny sposób aby mieć gwarancję dostawy konsoli. W przypadku nie skorzystania z możliwości zakupu preordera złożone zamówienia/rezerwacje będą realizowane w miarę dostępności konsoli. Zapraszamy do złożenia zamówienia/rezerwacji w przedsprzedaży. Regulamin oraz warunki są dostępne pod poniższym linkiem: http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-przedsprzedaz.bhtml Po złożeniu nowego zamówienia/rezerwacji na preorder uprzejmie prosimy o anulowanie „starego”. Aby to zrobić, prosimy o zalogowanie się do konta Klienta w sklepie internetowym www.euro.com.pl Następnie prosimy kliknąć: Twoje zamówienia/rezerwacje à Zamówienia/rezerwacje bieżące. Po wybraniu właściwego zamówienia prosimy skorzystać z przycisku Anuluj. Tylko zakup preordera gwarantuje dostępność konsoli w dniu premiery. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 No ja też takie coś dostałem Ale to olałem po prostu Cytuj
MEVEK 3 548 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) tak sobie myślę, ze PS4 mogłoby mieć/dostać jakaś taka Mobilna aplikacje przypisana do konta np. jak jesteśmy zalogowani do PSN to wiadomości sms z tel. kom. przechadza nam na PS4, także nie musimy sie martwic i zerkać na tel. kiedy gramy - pełna kontrola a moze juz bylo ? Edytowane 13 września 2013 przez MEVEK Cytuj
Karas 433 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Uo@ zęby to działało musieli by się dogadać z każdym (przynajmniej większym) operatorem sieci komórkowej.....pytanie czy im by się to opłacało ? szczerze wątpię. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 jak ktoś chce zamawiać konsole, to polecam sklep xgamecenter 1700 zł konsole można odebrać 2 dni przed premierą, Dąbrowa Górnicza, lub Jaworzno, do wyboru. Ja tam właśnie zamówiłem. Cytuj
MEVEK 3 548 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 nie koniecznie - zdjęcia wyświetlane w smart fonach można oglądać na TV przez Wi-Fi. podobny bajer można wykorzystać i tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi