Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Niektórzy to są łatwowierni. Pad od nx był sto razy lepiej zrobiony a okazał się małym brzydkim klamstewkiem. Ps pakowany jest po bokach w steropian a nie w jakąś (pipi)owa tekture xd
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Niektórzy to są łatwowierni. Pad od nx był sto razy lepiej zrobiony a okazał się małym brzydkim klamstewkiem. Ps pakowany jest po bokach w steropian a nie w jakąś (pipi)owa tekture xd wlasnie w taka tekture.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Podobno premiera slimki 14.09. Ciekawe jaka cena. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez YETI
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l byl chlebak, jest waga, az strach sie bac jaki kolejny sprzet kuchennolazienkowy bedzie stanowil inspiracje do neo jakies propozycje?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Piekarnik ewentualnie Prodiż czy jak to tam się zwało Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Figuś
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Przecież wygląda identycznie jak zwykła PS4, boki tak samo ścięte, jest tylko mniejsza. No i kąty są zaokrąglone, a nie ścięte, poza tym zero różnic jeżeli chodzi o wygląd. No ale bez wątpienia fat ładniejszy.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Naprawdę, to aż tak duże znaczenie ma, jak konsola wygląda? Jakby to była prawdziwa slimka i miała lepszą kulturę pracy niż zwykły model, to brałbym z miejsca. Ale niestety, tak pewnie nie będzie.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Skoro nawet poprawione wersje ps4 potrafiły suszyć, więc nie wiem co tu będzie się działo, oczywiście jeżeli okaże się to prawda. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Pewnie proces technologiczny APU zmiejszyli do 14nm, jak w Xboxie S ale to i tak niewiele da. Będzie grzać i strzelać z tego plastiku.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l witam macie problem z graniem online? cały czas wyskakuje mi ze nie mogę połączyć się z serwerem,jak testuje połączenie sieciowe to niby wszystko jest ok,nie wiem czy to coś u sony czy może konsola
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Jakim serwerem nie mozesz sia polaczyc z psn? Czy grasz w jakas fife 12 gdzie serwerry dawno wylaczyli? Jaki dostjesz komunikat bledu?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l no własnie nic nie ma o błędzie ,obojętnie czy odpalam rocket league czy the last of us czy coś innego wyskakuje komunikat że nie mogę połączyć się z serwerem a z połączeniem internetowym wszystko gra
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Przecież wygląda identycznie jak zwykła PS4, boki tak samo ścięte, jest tylko mniejsza. No i kąty są zaokrąglone, a nie ścięte, poza tym zero różnic jeżeli chodzi o wygląd. No ale bez wątpienia fat ładniejszy. Sam sobie przeczysz Yeti. Sorras, miał być minus!
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Ekipa Digital Founrdry potwierdza - to co wyciekło to faktycznie PS4 Slim, który rzeczywiście działa, a nie wydrukowany model 3D (Rysiek z DF poszedł zwyczajnie do domu kolesia, który kupił to PS4 Slim z aukcji i sprawdził): https://www.youtube.com/watch?v=H2cIwkg7OVQ Sam myślałem, że to fejk, ale niestety nie. No cóż, szykuje się chyba najbrzydszy slim w wykonaniu Sony do tej pory (moim zdaniem to jest brzydsze nawet od PS3 Super Slim).
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l PS4 i tak jest male. Po co te kombinacje? Plastik i tak juz jak z hinskiego bazarku a to jest juz kpina. Jeszcze brak optyka :f
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l PS4 i tak jest male. Po co te kombinacje? Plastik i tak juz jak z hinskiego bazarku a to jest juz kpina. Jeszcze brak optyka :f Ja mam taką teorię, że Neo nie wyjdzie jeszcze w tym roku (ktoś tam na Gafie nawet pisał, że według jakiegoś przecieku premiera ma być dopiero w marcu), a okres świąteczny przed nami, gdzie Sony wypuszczając Slim chce zarobić sprzedając "nowość" i zapchać rynek czymś co może walczyć z Xboxem One S. W przypadku XO S na zachodzie według tego co podają media growe rozchodzi się on jak ciepłe bułeczki zarówno u nowych nabywców jak i starych (którzy wymieniają fata na S), a teraz nie ma nawet sezonu świątecznego, więc można wywnioskować, że w grudniu będzie jeszcze lepiej. Sony natomiast nie ma nic, a gdyby Neo faktycznie wyszło w następnym roku to trzeba tak jak już pisałem czymś zapchać rynek póki co, jednak błąd Sony moim zdaniem polega na tym, że zamiast wypuścić wersji premium poprzedniego sprzętu (jak w przypadku XO S, które ma dodatkowe bajery w stosunku do fata, np. HDR i filmy 4K) wypuszcza wersję okrojoną robioną z niskiej jakości materiałów. Dla mnie bez sensu, ale czy się opłaci zobaczymy po raportach sprzedaży w grudniu.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Dla mnie ta Slimka teraz też oznacza, że NEO szybko nie zobaczymy. Szkoda, bo myślałem że Sony uderzy już teraz z nową generacją, a tu du.pa. Brzydki slim teraz, NEO w nowym roku i cześć
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym. Kupią Ci którzy chcą zagrać w uncharted, until dawn, bloodborne i resztę exow które są lub dopiero wyjdą. Znajdą się pewnie też Ci którzy będą chcieli sprawdzić vr. Faktem jest, że Slim od sony jest paskudny w porównaniu do Xboxa, ale są rzeczy ważniejsze niż ładny design. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez simonldz
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l A według mnie to jest właśnie dobra strategia. Tylko zapaleńców obchodzą hdr i inne. Sprzęt lepszy czyli neo nadejdzie niedługo. To teraz czas na wersję tańszą w produkcji i tańszą dla klienta. Jak dowalą dobrą cenę, to Xbox zostanie jeszcze dalej w tyle. Tylko żeby to miało sens to ta konsola musiałaby kosztować koło 1000 zł, kiedy lepiej wykonany XO S z dodatkowymi opcjami (plus większą mocą od standardowego XO) i Fifą można już kupić za 1399 zł, w co szczerze wątpię. Dla Sony oczywiście wypuszczenie takiego potworka jest na plus, bo więcej zaoszczędzą na produkcji, ale kto o zdrowych zmysłach kupi coś takiego mają do wyboru XO S lub standardową PS4? Przecież sklepy nie pozbędą się całego zapasu standardowych PS4 w pół roku, a właśnie tyle według przecieków zostało do premiery Neo. Jeśli ta konsola będzie kosztować koło 1000 zł bez gier to faktycznie może być hit, ale inaczej słabo to widzę w tym okresie świątecznym. Kupią Ci którzy chcą zagrać w uncharted, until dawn, bloodborne i resztę exow które są lub dopiero wyjdą. Znajdą się pewnie też Ci którzy będą chcieli sprawdzić vr. Faktem jest, że Slim od sony jest paskudny w porównaniu do Xboxa, ale są rzeczy ważniejsze niż ładny design. No ale to samo możesz dostać na lepszym facie (o czym wyraźnie napisałem w poście), więc po co kupować gorszego slima? Jeden z użytkowników Neo-Gaf donosi, że slim nie różni się w ogóle możliwościami od klasycznego PS4 (ba, wręcz ma ich mniej, np. brak wyjścia optycznego), więc nie widzę sensu aby ktoś mając te dwa do wyboru w sklepie wybrał slima. Tutaj jedynie może pomóc cena i marketing. Slim będzie sens kupić dopiero jak sprzeda się nakład standardowego PS4 i nie będzie innego wyboru co nastąpi najwcześniej za kilka miesięcy, więc teraz jedynie marketing może tutaj ogłupić na tyle ludzi, żeby na ten moment to kupowali. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez Władca Marionetek
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l No marketingowo Sony przecież dobrze sobie radzi, chyba że już czują kasę i wyjdą czasy ceny ps3