qvstra 3 213 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Czyli pozostaje wyłączanie, a nie usypianie peesczwórki. Gdybym nie miał wliczonego ogrzewania w czynsz to uznałbym to za świetny ruch ze strony Sony, no ale niestety nie przyda mi się ten bajer z najnowszego dasha ;/ Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Moze poprostu wyjmij konsole z szuflady? Jezeli jest w dobrym miejscu to istnieje tez opcja ze w mieszkaniu masz za goraco dlatego sie poci. Nie raz mialem ze jak wlaczylem klimatyzacje w pokoju to wiatraki ucichly. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) U mnie tak samo było, ale ten wiatrak to chodził na niskich obrotach tylko przez krótki czas po wyłączeniu, później cisza. Pewnie musi ostygnąć. Edytowane 10 października 2016 przez Masamune Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) U mnie jest tak, że w tym trybie uśpienia jest tak jak mówisz, bo konsola się schładza po giercowaniu. Po jakiś 10min się wycisza zupełnie. A jak włączę ją i od razu uśpie to nie włącza się wentylator. Konsola jest mądrzejsza niż Ci się wydaje Edytowane 10 października 2016 przez oFi Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 U mnie tak samo było, ale ten wiatrak to chodził na niskich obrotach tylko przez krótki czas po wyłączeniu, później cisza. Dokładnie. Konsola wyśle savey na chmurę, posprawdza aktualizacje, zrobi synchro trofek i cisza. Z tym że u mnie żeby słyszeć ten wentylator na początku to muszę praktycznie uchem dotykać konsolę. Max kilka minut i przestaje. Qvstra: jak dajesz w tryb uśpienia to przed tym zamykasz app/gry? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Zdarza się, ale max kilka minut po uśpieniu u mnie jest cicho. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) Ja wiem, że PS4 się nagrzewa, ale bez przesady. Zagrałem jeden mecz w Rainbowa o 16, a wiatrak było słychać o 22 jak kładłem się spać, więc do tej godziny powinna ostygnąć. Nie stoi w szufladzie, ma miejsce na "złapanie powietrza". Problem pojawił sie po najnowszej aktualizacji. Edytowane 10 października 2016 przez Qvstra Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) A jak włączysz konsole, 2min w dash i od razu uśpienie dalej słychać wiatrak? Na pewno wiatrak a nie dysk twardy? on też taki lekki szum wydaje gdy coś sie pobiera Edytowane 10 października 2016 przez Fanek Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 1500 za slim 1t + dodatkowy pad+fifa 17 to dobra cena? Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Czyli że slimka i dwa pady? Jak jeszcze opchniesz fifke to niezła cena. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Fifa zostaje, bo i tak bym ja kupował. Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 (edytowane) Jak coś to znalazłem PS4 za 850 zł w wersji 500 giga: Od razu piszę, że nie znam tego sklepu, więc przy zakupie dokładnie przeczytałbym wszystko i zachował ostrożność. Ten sklep pojawił mi się w proponowanych postach na FB. Edytowane 24 października 2016 przez Władca Marionetek Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Chcę kupić w prezencie kamerę PlayStation. Widzę, że wyszły teraz te V2. Do grania w Just Dance wystarczy tylko kamera i gra, czy jeszcze wymagane są te kontrolery ruchowe? EDIT:Przypadkiem na jednym z gameplayów zauważyłem, że jest do wyboru dance with camera czy dance with motion sticks. To w zasadzie odpowida na moje pytanie. Edytowane 25 października 2016 przez MierzejX Cytuj
qbasmok 0 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Witam graczy, kiedyś byłem zapalonym graczem, ale przyszedł czas kiedy gry przestały mi sprawiać frajdę, więc ps4 poszło na sprzedaż jakoś rok temu. Przy premierze pro myślę, czy aby nie nabyć ponownie konsoli ; ) Co prawda nie mam odpowiedniego tv, ale jestem w 100% oddany swojemu EIZO. Pytanie do osób które są na bieżąco, bo jak pisałem, na rok wypadłem z obiegu. Czy pojawiło się coś tak fantastycznego, żeby faktycznie znów mnie pochłonęło jak kiedyś? Wiem, że na pewno na tej liście jest nowy Uncharted, wszystkie poprzednie części wciągnąłem z wypiekami. Może wróciłbym do Wiedźmina, wcześniej pograłem tylko kilka godzin. Zastanawia mnie czy nowa Mafia jest warta ogrania, czy nowy Watch Dogs w jedynkę nie grałem) robi robotę, czy warto ograć Dishonored 1 czy od razu zabrać się za "2"? Tak samo, myślałem o The Division, pamiętam jeszcze piękne gamneplaye z E3, ale coś mi się obiło, że jednak wyszedł delikatny kotlet. Chyba, że jest coś jeszcze na PS4 czego nie wymieniłem, a WARTO. Z góry dzięki bracia gracze. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Rise of TR, Bloodborne. Dishonored 1 możesz śmiało pominąć. Edytowane 5 listopada 2016 przez messer88 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Rocket League, Alienation i Ratchet and Clank, a ze starszych to DriveClub i Resogun jeżeli nie grałeś. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Jeśli ma wciągać jak kiedyś, to obecnie chyba The Last Guardian, i być może Final Fantasy XV przypomną graczom o dobrych, dawnych czasach. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Wiedźmina polecam z całego serca, jak dasz szanse tej grze to wciągniesz nosem z dwoma dodatkami. MGSV GZ oraz PP gameplayowo to jest najlepsza gra generacji, fabularnie do pierwszego aktu. U4 obowiązkowo ograć przynajmniej raz - historia w końcu nie jest infantylna The last of us Forumek Ci poleci Bloodborne - najlepsza gra souls like Cytuj
qbasmok 0 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 No właśnie w metal geara nigdy nie grałem, nie wiem czy jest sens sięgać po tytuł, który miał x poprzedników a ja zadnego nie ograłem. Chwile miałem chyba przy piątce czy czwórce jeszcze na ps3, ale ilośc i długość cut scenek mnie totalnie odrzuciła. W bloodborne grałem jak miałem wcześniej plejaka, co prawda nie skończyłem, ale nie wiem czy chce do niego wracać the last of us ograne jeszcze ma starej generacji. A czego to skrót PP? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Ground Zero i Phantom Pain czyli pełna piątka. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Długość scenek odrzuciła? No to MGSV powinien być w sam raz jest też w miarę przystępny osobom, które wcześniej nie grały. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 MGSV:PP możesz śmiało odpalać, bo cutscenek tam niestety jest bardzo mało i bardzo dużo gameplayu. Nie zawiedziesz się Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Jakie gry warto mieć w kolekcji jako świeży posiadacz ps4, który dość dużo gier ograł na PC? Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Bloodborne, Uncharted, Ratcheta i The Last of Us... później można konsole sprzedać Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Dodam, ze mam PS3. I planuję kupić kilka remasterow, ale tylko w cyfrze. Last of us odpada, bo płacić 170 zł za przygodę, którą już przeżyłem, to trochę sporo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi