Square 8 605 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Tak, ale na PS4 masz dostęp tylko do sejwów z PS4. Jak masz w Chmurze dane z PS3/Vita to ich nie usuniesz z poziomu czwórki, tylko potrzebujesz odpowiedni sprzęt. Cytuj
tomz77 0 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Cześć, Jakiś czas temu kupiłem ps4, grałem głównie w Mortal Kombat XL i wszystko szło ładnie i płynnie. Aż do czasu. Ostatnio grałem z kuzynem w MK i podczas rozgrywki nastąpił crash. Po ponownym odpaleniu wyskoczył komunikat "Nie wyłączono ps4 prawidłowo". Od tego czasu za każdym razem kiedy odpalę MK po 5 minutach rozgrywki jest crash. Dodam tylko, że próbowałem już odinstalować MK i ponownie instalować i nic to nie dało. Przy innych grach nie mam tego typu problemu, mogę grać tyle, ile mi się podoba bez żadnych nieprawidłowości. Crash występuje tylko podczas grania w MK (jak już się załaduje plansza itd). Mam stały dostęp do internetu (używam Wifi, nie kabla) do tego próbowałem nawet podłączyć do osobnego gniazdka. Czy wiecie może o co chodzi? Będę wdzięczny za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam, Tomek Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Próbowałeś robić odbudowę bazy danych? Cytuj
84czarny 0 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Witam Mam takie pytanie czy jest szansa np mam dwa loginy na moim ps4 ,jedno konto jest moje drugie dziecka ,chciałbym ze jak dziecko sie loguje na swoje konto żeby nie widziało moich gier ! czy jest taka szansa Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Witam Mam takie pytanie czy jest szansa np mam dwa loginy na moim ps4 ,jedno konto jest moje drugie dziecka ,chciałbym ze jak dziecko sie loguje na swoje konto żeby nie widziało moich gier ! czy jest taka szansa https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/my-account/parental-controls/parental-controls-on-playstation-4/ Cytuj
norman4321 0 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Witam, mam pytanie: otoż jeden gracz z innego kraju zaczal spamowac wulgaryzmami, wyslal z jakeis 50 wiadomosci psn typu f.ck u. bitch itp ciekawi mnie czy na ps4 takie cos grozi banem? nie zamierzam tego zglaszac bo nie chce mi sie ale jak sprawa wyglada na ps4 z tym ? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Koledzy, jeśli ktoś z Was ma ps4 slim to zróbcie fotke kabla hdmi z łaski Waszej. Byłbym wdzięczny, nie wiem czy mam oryginał czy jakiś zamiennik Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Elo chłopaki i dziewczyny co czas spędzony przed konsolą liczą na dni, a nie godziny. Potrzebuję porady dot. zakupu konsoli Plejstejszyn cztery. Moją przygodę z konsolami zakończyłem w 2015 jako posiadacz PS3 i nie bardzo orientuję się jakie modele są na rynku, czym się różnią i w który warto zainwestować ciężko zarobione pieniądze. Warto brać cokolwiek innego niż Pro? Jakie są faktyczne różnice pomiędzy Pro a podstawową wersją? Jest dostępne coś jeszcze poza pro? Jakich modeli/serii warto unikać, a jakimi warto się zainteresować? Jaki rozmiar dysku rozsądnie wybrać? Co się w PS4 psuje najczęściej (np. w PS2 był to laser, X360 miał RODa etc.)? Coś jeszcze o czym nie pomyślałem, a powinienem? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Bierz PS4 PRO bo do wyboru masz jeszcze PS4 Slim ale bez optyka, jak byś chciał inwestować w dysk to warto wziąć 1TB bo jednak bazowe 500gb to trochę mało.Różnice między PS4 a Pro to głownie rozdziałka, w kilkunastu grach lepszy framerate oraz wykorzystanie HDR w nielicznych grach (z którego nie skorzystasz jeśli nie masz telewizora 4K z obsługą hdr) ale rożnica cenowa jest tak mała, że w ogole nie warto brać pod uwagę slimki.Możesz sobie ogladać Netlixa w 4k, gry chodzą w dużej mierze stabilniej (dostawały patche lub wykorzystuja tzw boost mode czyli opcja w konsoli, która wykorzystuje moc PRO w grach). W PS4 za bardzo nie ma jakiś szczególnych elementów, które sie psują więc nie ma co się przejmować. Edytowane 23 października 2017 przez _Be_ Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 @Bluber Zwykłe PS4 też obsługuje HDR'a. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 A tak racja weszła łatka pod to. Mój błąd. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Niektórzy pisali, że ten na Pro daje bardziej radę, ale ile w tym prawdy i czy to w ogóle możliwe to nie wiem Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Bierz Pro, skoro nie masz jeszcze żadnej plejki. Pro jest właśnie dla takich jak Ty, którzy wrócili po przerwie i mają ochotę się zabawić :) Sam kupiłem Pro, z tym że z PS3 przesiadłem się na PC, a rok temu wziąłem PRosiaka na premierę i to było to: od razu ograłem remastery z PS3, bo jednak jestem dość nostalgiczny:). Jeżeli ktoś ma zwykłe PS4, to raczej nie opłaca mu się zmiana sprzętu, ale Ty jako świerzak - bierz wersję Pro. W przyszłości wymienisz TV na 4K HDR (jak jeszcze nie masz) i znowu przeżyjesz szok graficzny. Moim zdaniem 4K to pic na wodę, ale HDR... to robi różnicę. I to większą niż 1080p/720p, czy 30/60 klatek. Cytuj
Plaut 0 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Szanowni, posiadam klasyczne PS4 i właśnie wymieniłem telewizor z FHD na 4K. Dotychczas grałem tylko w Dark Souls 3 i pojawił się problem. Gdy w grze dość szybko zmienia się tło (świat się kręci), to wokół postaci występuje... jakby aureola jakaś galareta. Jest niewielka, ale widoczna, przez chwilę, do czasu aż tło/świat się uspokoi. Zastanawia mnie, czy to wina telewizora (philips 55PUS7502), czy PS4 jest za słaba do wyświetlania 4K. Czy ktoś z Was po wymianie FHD na 4k zauważył coś podobnego? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Włącz tryb gry, powinien pomóc. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 dzięki koledzy! zobaczę co przyniesie czarny piątek, ale dzięki wam wiem, że dla osoby, która zamierza grać na 10 letnim monitorze full hd 24" to nie ma większej różnicy, którą konsolę weźmie XD Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 dzięki koledzy! zobaczę co przyniesie czarny piątek, ale dzięki wam wiem, że dla osoby, która zamierza grać na 10 letnim monitorze full hd 24" to nie ma większej różnicy, którą konsolę weźmie XD Oczywiscie ze wciaz jest różnica, zwlaszcza w plynnosci. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Mam telewizor HD i PS4 pro i czuć róznicę. Szczególnie w płynności , w szybkości sciągania itd Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 dzięki koledzy! zobaczę co przyniesie czarny piątek, ale dzięki wam wiem, że dla osoby, która zamierza grać na 10 letnim monitorze full hd 24" to nie ma większej różnicy, którą konsolę weźmie XD Oczywiscie ze wciaz jest różnica, zwlaszcza w plynnosci. Zwłaszcza na Pro xD Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Ja twardo nastawiam się na kupno Slima, bo jednak te zalety Pro aż tak mnie nie przekonują (grać będę i tak w 1080p, a kilka płynniejszych gierek nie jest dla mnie uzasadnieniem wydania paruset złotych więcej - cebulę i idę w kierunku jak największej budżetowości, bo i tak nie jaram się już tak bardzo graniem, a już na pewno nie ustawieniami graficznymi. Tyle, że o ile z miesiąc, dwa temu widziałem w chooj Slimów 500gb w okolicach ~1000 zł (stówa więcej za 1TB), tak teraz ciężko mi znaleźć cokolwiek poniżej 1150 zł lol. Co to za tendencja dziwna ? Kur.wa też bym se już pograł, nie widzi mi się czekać do czarnego piątku, zresztą w Polsce i tak nie ma co liczyć na cuda. Tymczasem w Tesco w UK parę tygodni temu : 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Ale kupsztal.. wszystko opłacone, działało, jak należny, az tu nagle nie mogę sie połączyć z koleżką. Jeszcze niedawno grałem co-opa w Rise of the TR i wszystko grało, jak ta lala. Region ten sam, wsio to samo, ale nie połączysz sie i kropka. Ręce opadają. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Kamerka ps4 do czegoś się realnie przydaje czy to bajer do gier słabiaków? Są szanse na jej sprzedaż? Na allegro chodzą od 100zł, ale nikt nie kupuje. Pytam, bo jest oferta ps4, ale z ceną zawyżoną przez kamerkę i zastanawiam się jakby to bylo z późniejszą jej sprzedażą. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Kamerka jest niezbędna do gogli vr, które sprzedawane są bez tego akcesorium. Jeśli ludzie jeszcze kupują te bajeranckie okulary to szansa na sprzedaż kamerki jest spora. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Kamerka? Bajer w until dawn - w pewnym momentach jak coś wyskoczy strasznego, to kamera nagrywa Twoje wystraszenie. W terraway, pokazują stwórcę świata i widzisz w kamerze siebie. Jest kilka gier wspierających kamerkę - do obczajenia na Wikipedii. Kupiłem z myślą o vr, ale ostatecznie vra nie kupiłem:) Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ponoć ma wyjść biała PS4 Pro bez bundli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi