Gość Rozi Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 A działa ci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jak najbardziej i ma polskie napisy, trudno dostać pudełkowego bloodborna goty, ale żeby nie było, zamówiłem ze sklepu grymel, nie wiem o co kaman z tym /EXP... Na folii jest jeszcze nalepka Bloodborne - Game of The Year (PS4) Middle Eastern Version Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Hmm… Może EXP od Expendable? Czyli odrzut jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Pewno jak umierasz to zamiast do Snu tropiciela idziesz do raju Allaha z 72 dziewicami Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) @Rudiok Na próbę umarłem kilka razy i nic podobnego się nie stało @krzyhu923 Nie mam pojęcia, ale giera jest na 100% nowa. Tak to wygląda https://www.amazon.co.uk/Bloodborne-Game-Middle-Eastern-Version/dp/B01MS1GOAX Edytowane 15 Lutego 2019 przez Joos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) 20 minut temu, Joos napisał: Middle Eastern Version To akurat nic innego jak region świata, dla jakiego został wyprodukowany ten egzemplarz. Może się to przekładać na języki dostępne w grze, czy blokady regionalne (możliwość uruchomienia gry na konsoli z danego regionu). Edytowane 15 Lutego 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mam wersję GOTY, sprawdzę i skrobnę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 A skąd masz to info, że ma być darmowy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Pewnie kwestia nomenklatury, związana z wersją regionalną. Skoro chodzi to po co zakładać nowy temat i robić śmietnik na dziale PS4? Nie wszystkie wersje mają numer "CUSA" (choć akurat mam The Order 1886 przeznaczone na Middle East & Africa i takowy jest). Np azjatyckie Shadow of the Beast ma "PCAS" i ciąg cyferek, więc jest z tym różnie i nie widzę potrzeby zakładania bzdurnych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Orientujecie się może jaka musi być prędkość neta na konsoli, żeby dało się transmitować rozgrywkę w dobrej jakości? Po kablu mam 60mb/s downloadu i 5mb/s uploadu, a i tak jest straszny kibel i pikseloza. Jeżeli ktoś się w to bawi, to poproszę o jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ten dzisiejszy stream był po kablu? Teoretycznie powinno działać, do 720p/30 jest niby potrzebne 5-6 Mb/s. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Po kablu, a sam widziałeś jak to wyglądało. Wcześniej streamowałem rozgrywkę z dema DMC5 i było wprawdzie ciut lepiej, ale i tak daleko od normalności. Skończyły mi się pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dobra, mam prękość uploadu 9mb/s, ustawione 1080p podczas transmisji, a i tak jest pikseloza. Żeby było ciekawiej - tylko kiedy dzieje się coś na ekranie, natomiast jeżeli obraz jest statyczny (i nie mam na myśli pauzy, tylko np. kiedy postać stoi nieruchomo albo dzieje się bardzo niewiele), to wtedy jest żyleta. Ch*j jeden wie o co chodzi, może coś zakłóca stream. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Bitrate jutuba. Na konsoli nic nie zrobisz. Musisz przepuszczać przez avermedie czy coś. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 12 minut temu, Josh napisał: Dobra, mam prękość uploadu 9mb/s, ustawione 1080p podczas transmisji, a i tak jest pikseloza Ustaw 720p/30 i zobacz jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Sprawdzałem wszystkie opcje, od najgorszej jakości do najlepszej. Im wyżej tym było lepiej, ale i tak na każdej straszyły piksele podczas ruchu. Dodam jeszcze, że pół roku temu też bawiłem się w transmitowanie rozgrywki na ZNACZNIE wolniejszym necie i to w dodatku wifi, a obraz był czyściutki. Teraz mam szybki internet, po kablu, sprawiłem sobie ps4 pro i dupa. Nie wiem, może mam coś pokiełbaszone w ustawieniach konsoli co kłóci się z YT. Twitch to już w ogóle mi się nie odpala, dostaję tylko info że usługa jest tymczasowo niedostępna (tymczasowo w sensie: cały czas) xD zrobię formata konsoli, chociaż nie sądzę, żeby to pomogło, najwyżej trzeba będzie ogarnąć tę Averdmedię. Nie powiem, denerwuje mnie to, bo nawet nie wiem co sprawia, że obraz podczas streamingu jest tak kiepski, raczej nie chodzi o neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Herdzik 0 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Witam. Kilka dni temu mój syn zakupił grę Sebastien Loeb Rally Evo na PS4 . Niestety gra nie działa. Załącza się, po zatwierdzeniu zespołu itp. i pytaniu o konto w PLAYSTATION NETWORK (obojętne czy się połączy lub ominie) gra ładuje się bez końca. Może mi ktoś jakoś pomóc, bo syn mi dziurę w brzuchu wierci :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Posiadam wersję pudełkową gry Nioh CUSA-07123, okładka polska, czy jeśli kupię Season Pass zawierające wszystkie trzy DLC w Playstation Store, to będą one działać z moją wersją gry? I jak wygląda procedura kupna, aktywacji i pobierania? Mam limitowany internet, czy będę mógł pobierać dodatki pojedynczo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
waza1980 0 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 witam jestem tu nowy i mam problem z ps4 a raczej z podłączeniem do monitora kupił sobie mój syn monitor z wejscie hdmi podłączyłem pleya i mam problem wszystko działa , ale nie mogę połączyć się z netem sprawdzam stan połączenia i wyskakuje mi wpis do sieci playstation Network - Niepowodzenie myslałem że coś z ps4 jest nie tak , ale odłączyłem od monitora , ponownie podłączyłem pod telewizor i tam było wszystko ok wróciłem na monitor i znowu to samo co zrobić nalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Witam. Może zapomniałeś wpiąć kabla sieciowego do konsoli albo monitor jest w stodole i wifi nie ma tam zasięgu. Może to też być rasijskiej pradukcyji manitar i zakłóca onże wszelakie fale i sygnaly, czego w czasach dziesiejszych wykluczyć nie można. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
waza1980 0 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 witam co do monitora to samsung , nowszy model co do podłączenia to podłączyłem tylko pleya do monitora kablem usb a kabel sieciowy jest potrzebny? i po problemie przeniosłem ruter do młodego pokoju i wszystko smiga jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 PS4 dostanie jeszcze jednego, dużego exa od zewnątrznego developera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Z jakimi 2nd party ma Sony najlepsze układy? Na chwilę obecną stawiam że może być to albo Ready at Dawn albo Bluepoint. Czyżby miały okazać się prawdą plotki o remake'u Demon's Souls od tych ostatnich? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Czyżby miały okazać się prawdą plotki o remake'u Demon's Souls od tych ostatnich? To juz zostało potwierdzone na resecie przez sprawdzonego insajdera, Demons Souls to pewniak, tylko nie potwierdził czy robi to Bluepoint. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Myślałem kupić PS3 aby ograć tylko tą jedną gierkę jednak się jeszcze wstrzymam bo może plotki okażą się prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi