Opublikowano 19 lutego 20205 l To co... bierzemy udzial? https://www.eurogamer.pl/articles/2020-02-18-sony-rusza-z-wyzwaniem-dla-posiadaczy-ps4-do-wygrania-prawdziwe-platynowe-trofeum Gram codziennie, ale zazwyczaj w Tekkena, a tam mam juz wszystko zaliczone. Moze Dreams wystarczy, by dolozyc cegielke do wyzwania. Ktos jeszcze zainteresowany?
Opublikowano 19 lutego 20205 l Zapisałem się, Jakieś trofea powinny tam wpaść do łącznej puli, jeżeli tylko odpalę któryś z oczekujących tytułów.
Opublikowano 23 lutego 20205 l Ja sobie wgrywam powoli gierki na twardego ktore zamierzam odpalic, tuz po rozpoczeciu sie wyzwania. Mysle ze z 10 na pewno wpadnie. Na koniec zostawiam sobie gierki z platynami. Nie wiem, czy sa dodatkowo liczone, ale platyna to platyna. Ogolnie wyzwanie powinno szybko peknac, przy 100M bazie uzytkownikow, przyjmujac ze wszyscy bierzemy udzial. Edytowane 23 lutego 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 23 lutego 20205 l Też się zapisałem i nawet kupiłem Majonez aby szybko wbić trofiki xD do tego kilka gier mam zamiar ograć w tym czasie.
Opublikowano 24 lutego 20205 l Wam też po odświeżeniu tej strony pokazuje, że można się ponownie zarejestrować?
Opublikowano 24 lutego 20205 l Rayman zaliczony: w 1gdzine wbilem 4 trofki. Czas na Uncharted, potem Crash, TLoUR i Dreams Edytowane 24 lutego 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 24 lutego 20205 l Jak się drugi raz zapiszecie to jest wiadomość, że od następnego etapu będziesz brał udział. Brawo Sony.
Opublikowano 24 lutego 20205 l Tak samo było przy pierwszym razie Obstawiam, że po prostu strona nie jest aktualizowana na żywo. @MEVEK tam jest chyba limit 6 trofików na dzień, więc nie musisz się spieszyć, no i trzeba grać minimum godzinę.
Opublikowano 24 lutego 20205 l Wie ktoś co się stało z aktualizacją nowych tapet na PSN w dziale "dodatki"? (tam gdzie avatary) Gdzieś od miesiąca kompletnie nic się nie dzieje, a ja lubiłem sobie wchodzić i szperać w nowych
Opublikowano 24 lutego 20205 l Niczego nie dostalem. Zadnego powiadomienia. Jade w ciemno. Sam sobie statystyki zapisuje Zobaczymy pod koniec dnia, czy zaktualizuja. P.S Ile ma trwac 1 etap?
Opublikowano 25 lutego 20205 l Statustyki ruszyly: 66% gier ogranych do 10% trofikow zdobytych o ile to sa prawdziwe dane. Mniej wiecej tydzien conajmniej potrzebujemy do zaliczenia etapu Jednym slowem - nie damy rady Edytowane 25 lutego 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 25 lutego 20205 l Spokojnie Mevek, zobaczymy jak to będzie pod koniec tygodnia, a nie po poniedziałku. Ktoś dostał jakieś potwierdzenie rejestracji?
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ja nie, nawet nie wiem czy biorę w tym udział, zero zwrotnego maila, a i tak się zarejestrowałem dwa razy. Póki co grałem tylko w Death Stranding coś koło 5+ godzin, powinno chyba coś naliczyć.
Opublikowano 25 lutego 20205 l 4 minuty temu, Faka napisał: powinno chyba coś naliczyć. +1 Ode mnie powinno być +3 i zero trofików. Może dzisiaj coś w tej drugiej kategorii dorzucę.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ode mnie trzy trofiki bicia kolorowych trolii. Jedyne potwierdzenie jakie dostałem to to na stronie, na której sie rejestrowalem.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ja wczoraj zaliczylem 3 sesje po 1:15min kazda. Raymana Legend, Unczarted 2 i Hellblade, oraz zdobylem 5 trofeum z czego 2och sie nie spodziewale. W sumie +8 Dzisiaj jade dalej Raymana i Hellblade. Mysle ze wpadna 3 oraz jedna . Jezeli chodzi o gry to mam spory backlog z plusa, gdzie jest masa brazowych, latwych trofek. Wystarczy sobie rozplanowac, ktore w jakie dni, powbijac i mamy spokojnie ponad norme. Niestety trofea wiecznie nie beda czekac i jezeli wyzwanie potrwa zbyt dlugo to trzeba bedzie szukac innej alternatywy. Zobaczymy jak to wyjdzie po pierwszym etapie. Im krocej, tym lepiej.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Wczoraj 3 trofiki w dywizji, grane ponad godzinę, i chyba z 3h w Apex. Dziś platyna w Mayo naprawdę żałuje, że to zrobiłem, aż mnie palec boli, no i 3 h w Apex.
Opublikowano 25 lutego 20205 l 5 godzin temu, MEVEK napisał: Dzisiaj jade dalej Raymana i Hellblade. Mysle ze wpadna 3 oraz jedna . Tak, jak pisałem. 3 sesje, po godzince z hakiem w Raymana, Hellblade i TLoU:LB + 3 i 1. Wkurzę sie, jak wyjdą szopki z tego ewentu. Rejestrowałem sie ze 3 razy. Raz na pl stronie i 2 razy na zagranicznej.
Opublikowano 26 lutego 20205 l Na PL stronie jeszcze nie zaktualizowało danych. Obstawiam, że nawet jakby trzeci cel nie został osiągnięty to i tak wrzucą nagrody.
Opublikowano 26 lutego 20205 l sony robi zamieszanie by podbić sobie statystyki w online ludziach na raz grających. Swoją drogą pewnie chcą też wyprzedać konsole, bo nowa generacją tuż za rogiem, a wiadomo, że jak w pracy gada się o gierkach to jakis casual podłapie i pójdzie po swoją konsolką również. Edytowane 26 lutego 20205 l przez oFi