Donatello1991 1 408 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Pożyczyłem koledzie PS4, gra offline na moim koncie i dzisiaj przy włączaniu Wiedźmina 3 wyskoczyło my " Nie można używać serwera DSN ". Ktoś wie o co kaman?\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 371 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Nie, ale jak ustawisz jezcze raz łączenie z netem, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 22 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 Jakiś czas temu ściągnąłem za friko pierwszy odcinek Life is Strange 2, i teraz chciałbym wziąć cały sezon, i tutaj jest problem, bo pojawia mnie się komunikat: "Posiadasz już poniższe produkty powodujące konflikt z produktem, który próbujesz kupić." Próbowałem odnowy licencji i nie pomogło, a zgaduje, że nie mógłbym skopiować sejwa na pendrive'a i zagrać na innym koncie, bo pewnie są jakieś zabezpieczenia trofikowo-pirackie. Pytanie następujące, idzie ten problem jakoś obejść inaczej niż kupując zamiast całego sezonu odcinki 2-5?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Mam problem ze ściąganiem gier na konsoli Sony, Zakupiłem sobie PS4 pro aby ograć kilka exclusiwow. Ściągnąłem The last of us i następne w kolejce było Days Gone i TLOU part 2. Gdy zacząłem grac w Lasta to te dwie gry przestały się ściągać, jak wyłączyłem grę to pobieranie się wznowiło... czy to wina ustawień, czy po prostu grając na konsoli nie ma możliwości ściągania plików? I jest jeszcze jedna dziwna sprawa, gdy ściągałem TLOU, było pobrane 23Gb i wyłączyłem konsole, następnego dnia uruchomiłem konsole i zamiast 23GB bylo 15Gb... nie wiem w czym problem. Od zawsze mialem Xboxa i nigdy takich „przygód” nie mialem. Mogłem grac i pobierać i nie znikały mi pobrane GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rast259er 0 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Witam, potrzebuję porady w ww temacie. Zakupiłem pudełkową wersję gry Days Gone w języku ang, teraz postanowiłem nabyć wersję cyfrową w języku polskim. Usunąłem wersję pudełkową z dysku, zainstalowałem cyfrową, mam wszystkie trofea i nadal w menu pokazuje mi się stan 46 procent gry czyli tyle ile przeszedłem ale po odpaleniu wersji cyfrowej nie mogę skorzystać z mojego save. Czy jest możliwość żeby w jakiś sposób go odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 5 minut temu, Rast259er napisał: Czy jest możliwość żeby w jakiś sposób go odpalić? Jeżeli wersja fizyczna była na inny region to nie da rady. Sprawdź na grzbiecie pudełka czy się zgadza z cyfrową CUSA09176. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rast259er 0 Opublikowano 25 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2020 Czyli lipa bo wersja pudełkowa jest z innego regionu. Szkoda. Dzięki wielkie za szybkie info, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 https://www.dobreprogramy.pl/amp/Produkcja-PlayStation-4-dobiega-konca-Kolejne-modele-wycofywane,News,112591.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 No ten tytuł newsa to ewidentnie żerowanie na kilkach. PS4 będzie spokojnie produkowane jeszcze kilka lat, pewnie nawet doczeka się kolejnej rewizji, aby maksymalnie zjechać z ceny. Tak komfortowej sytuacji nie mieli od czasów PS1 i PS2 aby ciągnąć sprzedaż latami. Sprzęt mega tani w produkcji i świetną biblioteką gier. Obstawiam ,że sprzedadzą jeszcze 20mln konsol do końca produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patryk335223 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Witam, czy jesli oddam komuś konto i ta osoba zmieni e mail i hasło a karta do tego konta była podpieta to ta osoba widzi tą karte czy automatycznie się usuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Nie wiem, ale najlepiej usunąć kartę przed przekazaniem konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Wiele osób chce wiedzieć ile godzin gra w daną grę. Sony tego nie udostępnia, ale widzę, że z pomocą idzie stronka exophase: https://www.exophase.com/psn/user/grzybiarz/ 60 godzin w RDR 2, 42 w Days Gone (i dalej gram), Horizon 41, GTA V 36, Uncharted 4 32h (sporo) Ot, ciekawe statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Coś mnie tych godzin nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 moze musisz konto utworzyc 5 godzin temu, mitra napisał: Coś mnie tych godzin nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Nie trzeba tworzyć konta na exo aby zobaczyć staty. Ja u mitry normalnie je widzę. W apce PS możecie też je podejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Panowie mam pytanie ostatnio siostra zaskoczyła mnie pytaniem czy da się sprawdzić kiedy dana gra została uruchomiona na konsoli? Rzecz w tym,że wydaje się jej, że siostrzeniec zamiast się uczyć pyka sobie na konsoli i podejrzewa, że tak bo na pasku po włączeniu konsoli pojawiają się gry,w które grał dawno temu, z tego co kojarzę to układają się w kolejności od ostatniego uruchomienia, ale czy da się to jakoś faktycznie sprawdzić, że na przykład ta i ta gra była włączona dziś o np 13:45? Czy tylko można się sugerować kaflami po włączeniu konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 W aplikacji PS jest chyba to info, na PS5 też jest, a na PS4 najprościej sprawdzić po sejwach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Faktycznie o sejwach nie pomyślałem, że można sprawdzić kiedy zapisywał się stan danej gry. Dzięki Ci piękne za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 13 godzin temu, grzybiarz napisał: moze musisz konto utworzyc Utworzyłem, zweryfikowałem. Problem leżał gdzie indziej. Mianowicie w ustawieniach prywatności. Udostępnianie gier i innych pierdół musiało być ustawione na "dla każdego". 13 godzin temu, Square napisał: Nie trzeba tworzyć konta na exo aby zobaczyć staty. Ja u mitry normalnie je widzę. W apce PS możecie też je podejrzeć. Moja apka jest inwalidą. Po aktualizacji nie wyświetla mi w co grałem i jakie dzbany wpadły. No i do tej pory nie widziałem w niej statów aktywności, tzn. ile godzin siedziałem w danej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Z apka to ogólnie jest jakiś problem od kilku dni, też mi nie wyświetla w co ostatnio grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Mam tak samo z apką, coś z nią nie tak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 @Squarea te statsy w apce to jakie? Bo ostatnio jak działa to widziałem tylko puchary i chyba %. Ale nie wiem czy ten % to ukończonej gry czy ilości zdobytych pucharów w danej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 W dniu 15.02.2021 o 22:00, mitra napisał: Utworzyłem, zweryfikowałem. Problem leżał gdzie indziej. Mianowicie w ustawieniach prywatności. Udostępnianie gier i innych pierdół musiało być ustawione na "dla każdego". Moja apka jest inwalidą. Po aktualizacji nie wyświetla mi w co grałem i jakie dzbany wpadły. No i do tej pory nie widziałem w niej statów aktywności, tzn. ile godzin siedziałem w danej grze. Mi tez coś od wczoraj apka zeswirowala Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 U mnie od niedawna apka w ostatnio granych wyświetla losowe gierki, których nawet nie mam w bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi