łom 1 963 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 8 godzin temu, Square napisał: Za ciężkie? Po prostu nie chce mi się grać w gierki gdzie wykonuje jakąś czynność bez określonego celu. Portale i Quantum Conundrum miały jakąś historię, dialogi, notatki a tutaj po godzinie nic mnie nie zainteresowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 9 godzin temu, Kazub napisał: że nie dali opcji do dodania do biblioteki tylko automatyczny download Rób to przez przeglądarkę na PC. Pewnie w apce tez da radę tylko dodać. —- Thumper widzę ma w opcjach możliwość wyłączenia VR. Może niech ktoś pobierze i sprawdzi czy działa bez tego. Gierka tez wyszła na telefony - bez vr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2021 Enter the Gungeon jest niezłe, ale lepiej by mi sie w to grało na handheldzie w łóźku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Gungeon jest z tymi dlc już? One były darmowe? Bo na sklepiku jest tylko jedna wersja tej gry, a jak się spojrzy na listę trofeów to są 2 dlc bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Wszystko w formie patcha darmowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Macie jakieś problemy z połączeniem się z netem? Cały czas buforuje i nie chce złapać, gdzie inne sprzęty na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Dziś grałem kilka godzin i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale czy można gdzieś wyłączyć wyskakujące powiadomienia o zablokowanej i odblokowywanej scenie? Gram w Ratcheta i wyskakuje to przy każdym przerywniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Jest gdzieś w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 ciekawe czy po wyjęciu baterii, ustawił prawidłową datę i godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Szybkie, ogólne zapytanie z mojej strony: Czy kupując, przykładowo, abonament "EA Play" na 1 miesiąc, 2 lub na cały rok (nieważne na ile), za darmo do pobrania - po wykupieniu usługi - miałbym wszystkie tytuły z listy EA Play, na konsolę Ps5? Czy podane w ofercie gry dotyczą jedynie jakiejś promocji, czy rzeczywiście są one po prostu ,,za darmo"? Jest to ciekawe: płacę 80zł za rok usługi a miałbym wiele tytułów ,,za friko", w tym starwarsowe gry, NFSy, FiFy, i całą, całą resztę. To, jak to w końcu jest z tym abonamentem. Byłbym wdzięczny za prostą, kulturalną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 (edytowane) Jest dokładnie tak jak piszesz, przez czas trwania abonamentu masz dostęp do tych tytułów bez dodatkowych opłat, ale nie wiem czy ta usługa działa na PS5 Edytowane 14 kwietnia 2021 przez baniek Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 23 minuty temu, Kraboburger_SpongeBoba napisał: Szybkie, ogólne zapytanie z mojej strony: Czy kupując, przykładowo, abonament "EA Play" na 1 miesiąc, 2 lub na cały rok (nieważne na ile), za darmo do pobrania - po wykupieniu usługi - miałbym wszystkie tytuły z listy EA Play, na konsolę Ps5? Czy podane w ofercie gry dotyczą jedynie jakiejś promocji, czy rzeczywiście są one po prostu ,,za darmo"? Jest to ciekawe: płacę 80zł za rok usługi a miałbym wiele tytułów ,,za friko", w tym starwarsowe gry, NFSy, FiFy, i całą, całą resztę. To, jak to w końcu jest z tym abonamentem. Byłbym wdzięczny za prostą, kulturalną odpowiedź. Jak wejdziesz w apke ea play to tam jest lista gier do których masz dostęp po opłaceniu abonamentu. Do abo nie wpadają nowości na premierę ale wersje próbne dzięki czemu masz grywalne demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Ne wygląda to dobrze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 54 minuty temu, Czoperrr napisał: Ne wygląda to dobrze: Z PS5 będzie podobny problem https://www.resetera.com/threads/cmos-battery-issues-for-the-playstation-5-tested-by-doesitplay-better-than-ps4-but-with-caveats.411687/ Moja czysto subiektywna opinia na ten temat(pozwolę sobie skopiować moje słowa z innego miejsca) Zanim padnie ta bateryjka to PS jak i Xbox będa już tylko ikonami na Smart TV i lodówkach. Płakać mogą jedynie Mejmy trzymające sentymentalnie graty w domu (sorry mejm, musiałem) Poza tym z gierkami zaczynając od PS4 w 99,9% już nie powinno być problemów ze wsteczna kompatybilnością. Dobrej emulacji Cella nie będzie nawet w 2050 roku tak sony odjebało z PS3 ( tu minie jeden kolega naprostwał że emu PS3 wygląda lepiej niż X360) Tak szczerze to jak dla mnie niech remasterują czy portują tam te gierki z PS360 które nie ukazały się na PC, bo na oryginalnych konsolach przy dzisiejszych standardach to oczy krwawią. Świetną robotę MS zrobił ze wsteczną z X360 ale to też kosztowało ich w chuj zasobów dlatego pewnie zaprzestali. Rozumem entuzjastów retro, ale ja imo wole żeby klasyki były przystosowane do dzisiejszych czasów. Wystarczy że będą to porty czy remastery na wzór Yakuz od 3 do 5 i będzie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Nie odsprzedaje swoich konsol i wszystko trzymam w kolekcji, fajnie mieć działający sprzęt dlatego sprawa irytuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 No to jest tak samo "problem" obu next-genowych konsol (I mean, jest jeszcze gorzej na XSX, bo nie da się zrobić set-upu bez internetu, więc jak kiedyś serwery zostaną wyłączone, to kaput: jeśli będzie trzeba zrobić reformat albo zainstalować grę z X1) Tylko no, te problemy dotyczą raczej fanów konserwacji growej historii, niż grona zwykłych użytkowników. Takie minusy ery internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Ale jaki problem wymienić baterię na nową? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Chyba jedyny problem będzie wtedy kiedy padnie bateria, wymieniasz na nową i nie możesz połączyć się z serwerami bo zostały wyłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 4 minuty temu, mitra napisał: Ale jaki problem wymienić baterię na nową? Taki że jak wymienisz i serwery nie będa działały to chuja to da bo zegar CMOS nie będzie ustawiony poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Wszystkiego konsolę, które kupiłem trzymam i nie sprzedaje, ale obecna generacja czyli XSX i PS5 na pewno poleci na handel po przesiadce na kolejne sprzęty. Faktycznie nie ma sensu magazywac sprzętu skoro za kilka lat mogą być bezużyteczne. Jeśli zbieractwo to tylko retro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 https://blog.playstation.com/2021/04/19/playstation-store-on-ps3-and-ps-vita-will-continue-operations/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 może jeszcze wrócą promocje na peestrojkowe gry Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi