Figuś 21 141 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Ciekawe jaka promka wleci na GoT i MM, bo mam to na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza
nenesior 2 Opublikowano 21 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2021 cześć, jaka cena jest teraz w miarę przystępna za uzywana ps4 pro z padem? kolo 900-1000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 21 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2021 Ja w poprzednim tygodniu sprzedałem za 850 zł z gierką w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2021 15 minut temu, Ukukuki napisał: za 850 zł z gierką w zestawie. to taniutko. tak z tysiaka czy jak jest z kartonem to nawet i za 1200 można wołać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 21 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2021 No nie wiem wisiało na OLX za 900 zł z 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 21 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2021 Ja mam edycję Death Stranding i szkoda mi puszczać za mniej niż 1200 (na razie nie mam takiego zamiaru, ale rozważam taką możliwość) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 Panowie szybkie pytania laika. Noszę się z zamiarem sprzedaży mojego prosiaka destiny2 white ed. Czy wszystko czyli gry dlc zakupione, po usunięciu konta będzie dostępne na koncie kolejnego właściciela? Tak/nie?Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 Czyli to wszystko jest przypisane do konta a nie konsoli jak dobrze rozumiem. No to lipa w ch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 5 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2021 No chyba nie lipa, bo po sprzedaży nie miałbyś do tego dostępu jakby było przypisane do konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilosok683 0 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 witam, nie mogę nigdzie znaleźć artykułu, do zmiany hasła systemowego, w przypadku zapomnienia go. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 7 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2021 11 godzin temu, kamilosok683 napisał: witam, nie mogę nigdzie znaleźć artykułu, do zmiany hasła systemowego, w przypadku zapomnienia go. Proszę o pomoc https://www.playstation.com/pl-pl/support/account/password-reset-psn/#reset Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilosok683 0 Opublikowano 7 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2021 podałeś mi artykuł do resetowania hasła do psn, a ja potrzebuje resetu hasła systemowego, do ograniczeń systemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Chodzi o kontrolę rodzicielską? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Najlepiej zadzwonić do supportu. Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 3 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Witam mam małe pytanko. Otóż wczoraj zakupiłem grę little big planet 3 za pośrednictwem ps Store. Problem w tym, że zakupu dokonałem na konsoli PS3, z tego co widzę, gra jest również na PS4. Czy aby zagrać na tej nowszej konsoli potrzeba zapłacić za grę jeszcze raz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Obstawiam, że tak, trzeba będzie kupić jeszcze raz wersję na PS4. Chyba, że masz dostęp do PS4/PS5 to sprawdź Bibliotekę gier - może się okazać, że jednak zmienili coś i będziesz mógł ściągnąć wersję na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 W dniu 24.11.2021 o 10:21, lysyolec napisał: Witam mam małe pytanko. Otóż wczoraj zakupiłem grę little big planet 3 za pośrednictwem ps Store. Problem w tym, że zakupu dokonałem na konsoli PS3, z tego co widzę, gra jest również na PS4. Czy aby zagrać na tej nowszej konsoli potrzeba zapłacić za grę jeszcze raz ? Pozdrawiam No i pamiętaj, że w razie czego masz 14 dni na zwrot przez PS Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Jak pobrał grę na konsolę to już nie ma prawa zwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Witam, Jako że gry jak i konsole PS4 obchodziłem ogromnym łukiem to prawda powiedziawszy nie jestem w temacie gier jakie na nie wyszły. Chciałem zakupić kilka tytułów na ten nowy rok lecz nie potrafię znaleźć rankingu gier z grami które nie są tylko następna wersja gier z PS3. Wszędzie tylko GTA,wiedźmin,GT,horrizon... Możecie mnie nakierować ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 48 minut temu, wirusek napisał: Witam, Jako że gry jak i konsole PS4 obchodziłem ogromnym łukiem to prawda powiedziawszy nie jestem w temacie gier jakie na nie wyszły. Chciałem zakupić kilka tytułów na ten nowy rok lecz nie potrafię znaleźć rankingu gier z grami które nie są tylko następna wersja gier z PS3. Wszędzie tylko GTA,wiedźmin,GT,horrizon... Możecie mnie nakierować ? https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4/filtered i scrollujesz w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
edek90 0 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 Witam Serdecznie Od niedawna jestem posiadaczem konsoli PS4 Slim (dostałem w spadku od kumpla, który wyrwał PS5) Wcześniej miałem PS1 i PS2, nie miałem PS3, więc jest sporo tytułów które chciałbym nadrobić (na razie jestem w posiadaniu tylko Ratchet & Clank) Dlatego prosiłbym o kilka porad: 1. Jakie gry najlepiej kupować (w sensie co się najbardziej opłaca) - gry na płytach, czy są czasem jakieś fajne promocje na gry cyfrowe? 2. Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko? Z góry dziękuję za pomoc i jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 23 minuty temu, edek90 napisał: Witam Serdecznie Od niedawna jestem posiadaczem konsoli PS4 Slim (dostałem w spadku od kumpla, który wyrwał PS5) Wcześniej miałem PS1 i PS2, nie miałem PS3, więc jest sporo tytułów które chciałbym nadrobić (na razie jestem w posiadaniu tylko Ratchet & Clank) Dlatego prosiłbym o kilka porad: 1. Jakie gry najlepiej kupować (w sensie co się najbardziej opłaca) - gry na płytach, czy są czasem jakieś fajne promocje na gry cyfrowe? 2. Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko? Z góry dziękuję za pomoc i jakieś sugestie. Z Uncharted najlepiej po kolei, pózniej takie tytuły jak Bloodborne, God of War, The Last of Us Remaster i Part II, Trylogia Mass Effect(edycja Legendarna) obowiązkowa jeżeli cię ominęła generacja PS360, Wiedźmin 3, Hehe na odmulenie po większych grach dobrze Wejdzie taki The Order 1886 Ogólnie sporo z tych gir było w PS Plus, zapytaj kumpla czy dzieli już z kimś konto, jeżeli nie a opłacał subskrypcję to pogadaj czy ci nie udostępni konta, to będziesz miał mase gier do nadrobienia za free czy tam przysłowiową flachę Co do punktu pierwszego to wiele tytułów na przecenie cyfrowo kupisz za paczkę fajek, przy płytach moze trochę drożej ale będziesz mógł dalej odsprzedać po ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 40 minut temu, edek90 napisał: Na początek chciałbym się zapoznać z całą serią Uncharted, ale nie wiem czy bardziej opłaca się zagrać we wszystkie 3 pierwsze części w wersjach Remastered, bo wiem że takie powstały czy kupić Kolekcja Nathana Drake'a? Nie wiem jak bardzo duża różnica jest w tych wersjach i czy opłaca się inwestować w 3 gry osobno czy kolekcja (3w1) też będzie spoko? Wszystko zależy od ceny bo to jedno i to samo, więc sprawdź, co jest bardziej opłacalne i albo kupuj osobno, albo bierz pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi