tomekps5 0 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) 13 minut temu, Plugawy napisał: Przypadkiem napisales w cytacie ja nic takiego nie pisalem. A na fotce kupe widac bo nie wiem czym ja robiles chyba ziemniakiem. Przepraszam, już poprawiłem i wstawiłem drugie zdjecie, nad literą P jest ta krecha. Edytowane 6 kwietnia 2022 przez tomekps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Trudno powiedziec od czego to jest. Trzeba bylo dobrze konsole przed zakupe obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, Plugawy napisał: Trudno powiedziec od czego to jest. Trzeba bylo dobrze konsole przed zakupe obejrzec. sprawdziłem wszystko, obudowa jak nowa a pod obudową jak zdjąłem tą górna część praktycznie zero kurzu. Tylko ta krecha mnie zaciekawiła, skąd mogła się wziąść, czy to po prostu osd początku tak była, znajomy mówił że nawet nie widział, nie zwrócił na to uwagi. A może ja już wydziwiam i szukam czegoś. Edytowane 6 kwietnia 2022 przez tomekps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc z padem ps4 v2 mało używam konsoli ps4 i pad jest jak nowy, cały zestaw ma tylko 8 miesięcy, nie używałem jej około 2 miesięcy i dziś zauważyłem na padzie jak biorę w dół lewą gałkę to słychać takie delikatne puknięcie, ale wszystko chodzi dobrze, pozostałe kierunki i prawa gałka tego nie ma, jest cichutko, czy tak te pady mają? czy mam oddać na gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2022 W moim nic nie puka, jak działa to działa, oddaj na gwarancje jak zacznie źle działać, albo przed jej samym końcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 W dniu 7.04.2022 o 19:19, Plugawy napisał: W moim nic nie puka, jak działa to działa, oddaj na gwarancje jak zacznie źle działać, albo przed jej samym końcem. u znajomego to samo, sprawdzane na 2 padach , więc nie mam co sie martwic. włąsnie odnawiam sobie last of us , powiem szczerze że aż takiej róznicy nie widzę jak grałem na ps5, była wyzsza rozdzielczosc może , ale dla mnie to nie problem, ważniejszy jest dla mnie prawdziwy hdr, a tv mam sony xh9005. wiec hdr jest mocny. dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 @tomekps5 Kupiłeś Slim nówkę? Wolałem używkę prawie nową Pro Raz, że mocniejsza, to więcej na dysku i dłuzej pogram. No i 950 do 1350 to mała dopłata w moim odczuciu a mam mocniejszy sprzęt. Oczywiście fajnie zainwestować w 5 gdy ma się i TV i kasę i dostępność, ale Slim to nie wiem czy pociągnie niektóre gierki bez problemów. Chyba, że planujesz zakup na co najmniej rok, a nie 2-3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Witam, znalazłem dla brata ps4 slim za 750zl , jest to wersja 1tb edycja days of play limitowana w stanie bardzo dobrym, konsola ma równo 25 miesięcy, czy za tą cenę warto kupić? Brat chce za 2-3 lata dopiero kupić ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Jesli jest z nia wszystko ok i ma pada to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Spoko cena, teraz kumpel z pracy kupił slimkę za 800zł, wiadomo, że wszystko zależy od stanu konsoli ale to przyzwoita cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 (edytowane) Ma wszystko, nawet te słuchawki nie używane, pad czy obudowa w bdb stanie. Podoba mi się wygląd taki jakby szary i ma na środku obudowy wielkie logo kwadrat,trojkat,kółko i iks. Edytowane 15 maja 2022 przez megaKONSOLA Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Za ile teraz Prosiaki chodzą? Musiałbym w końcu swojego sprzedać, bo nieużywany od półtora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 1300-1600 na allegro, na olx większy rozstrzał cenowy 1000-1800 10 minut temu, Square napisał: bo nieużywany od półtora roku. sprawdź czy działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 (edytowane) Kupiłem za 750zl , zastanawiam się tylko czy oddać do serwisu żeby w środku wyczyścili z kurzu itp? ma 25 miesiecy, używana sporadycznie, Jak uważacie? Edytowane 15 maja 2022 przez megaKONSOLA Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Olej to. Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 2 godziny temu, Snake_Plissken napisał: Olej to. Na pewno? Bo czytam forum to ludzie dbają o swoje ps4, co chwilę czyszczą, jakieś pasty wymieniają itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 15 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2022 Jak chodzi jak odkurzacz to daj na przeczyszczenie i uzupełnienie pasty, nie ma sensu dawać do serwisu jeżeli konsola normalnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 (edytowane) Testowaliśmy z bratem to ps4 slim 1tb edycja days of play szara i w last of US 2 słychać wiatrak, szum, wchodzi na wyższe obroty oraz tył górnej obudowy jest bardzo ciepły, w spoczynku prawie cisza i zimna, czy to normalne? A i zdjelismy górna pokrywę i praktycznie zero kurzu, sprzedawca trzymał ją w zamykanej szafce mówił. Edytowane 17 maja 2022 przez megaKONSOLA Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 Normalne, że PS4 działa głośno, każdy model. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 17 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2022 23 minuty temu, megaKONSOLA napisał: Testowaliśmy z bratem to ps4 slim 1tb edycja days of play szara i w last of US 2 słychać wiatrak, szum, wchodzi na wyższe obroty oraz tył górnej obudowy jest bardzo ciepły, w spoczynku prawie cisza i zimna, czy to normalne? A i zdjelismy górna pokrywę i praktycznie zero kurzu, sprzedawca trzymał ją w zamykanej szafce mówił. Przy Tlou2 to ps4 amator ma poderwanie do lotu Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 18 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2022 (edytowane) 14 godzin temu, megaKONSOLA napisał: Testowaliśmy z bratem to ps4 slim 1tb edycja days of play szara i w last of US 2 słychać wiatrak, szum, wchodzi na wyższe obroty oraz tył górnej obudowy jest bardzo ciepły, w spoczynku prawie cisza i zimna, czy to normalne? A i zdjelismy górna pokrywę i praktycznie zero kurzu, sprzedawca trzymał ją w zamykanej szafce mówił. Mnie martwi, że czasami znika obraz lub białe szumy są. Ale postawiłem na ciężarkach jako nóżki i z dala od ściany i jedynie co, to że wiatrak przy Horizon mocniej pracuje. Kiedyś oddam na czyszczenie i wymianę pasty oraz dokupię dodatkowe chłodzenie z tyłu. Co do slimki to nie wiem czy jest sens brać slimkę. Ledwo uciągnie pewne tytuły, a teraz nowe, które jeszcze będą na poprzednią generację będą bardziej pod 4 Pro i 5. 4 Slim dostanie zadyszki. Ja nawet olewałem ogłoszenia Fat i Slim na Allegro i OLX i szukałem Pro wersji 7216b. W ostateczności wersję 7116b. Bo pewnie i tak nim kupisz 5 minie z dobre półtora roku, jeśli to twoja konsola Sony od X lat i nie ograłeś sporo tytułów. A nawet jeśli miałeś 3 to i tak Slimka trochę bez sens już lepiej poczekać i dopłacić do 5. W moim przypadku myślałem o 4 Pro lub używce 5 jeśli była ok, niż jakieś "handlarze" z olx. Bo oprócz ogrania całej biblioteki Ps4/PC/Xbox to jeszcze eksy i nowości. A więc inwestycja na 2 lata, niż maks rok przy Slim. @Square Pewnie za 1500 minimum. Ja kupiłem w marcu za 1350 i to półtora roczną jeszcze sklepowa gwarancja. Kwestia jak bardzo wyeksploatowana, czyli wymęczona jest i jaki model. Wątpię czy ludzie skuszą się na 1600-1800 za Prosiaka. Pewnie nawet dopłacą i na raty wezmą 5. Do 1500 w dobrym stanie Prosiak to się opłaca. Ja bym i za 1400-1500 roczną bez gier kupił. Ale wymęczoną to i z pakietem 5 gier za 1300 bym nie brał Edytowane 18 maja 2022 przez Soyokaze Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 18 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2022 Tak jak pisałem za 750 zł wzięliśmy ps4 slim 1tb edycja days of play limited która jest piękna, ma 2 lata, mało używana a pad jak nowy. Ps5 brat kupi za 2-3 lata jak będzie slim poniżej 1800zl. Obecnie gra w last of US 2, uważam że za tą cenę to bardzo dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2022 Moja ps4 slim chodzi bardzo cicho. Wskakiwała na wyższe obroty tylko w Uncharted4 w jednym miejscu i w Doom 2016 też w jednym miejscu. O dziwo w GoW cisza. Kultura pracy lepsza niż moja ps3 SS. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 19 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2022 Zależy też jak się trafiło, moja slimka przy większości gier cichutko, ale po jakimś czasie w Uncharted czy TLOU2 lotnisko jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Inka0207 0 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 Witam chciałam zapytać czy kamera i gry z PS3 będą działać do PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi