orion50 632 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 11 godzin temu, standby napisał: Siema mam problem. Czy też nie pobiera się wam apka HBO max na PS4? Kurwa 3 raz proboje ją ściągnąć i zatrzymuje się na 298,4 mb. Czy tylko ja tak mam? Ktoś może spróbować pobrać na swojej PS4? U mnie również staje pobieranie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 U mnie się w końcu pobrało. Ale musiałem skasować dwie duże gry xd może dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
edek90 0 Opublikowano 21 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2023 Witam Obecnie posiadam PS4, ale pod koniec roku lub na początku przyszłego planuje się przesiąść na PS5 i mam pytanie odnośnie kolekcji "PlayStation Plus Collection" Czy nie posiadając obecnie fizycznie konsoli PS5 mogę pobrać / przypisać do biblioteki gry z tej kolekcji? Bo ma to być aktywne do 9 maja. Logowałem się na konto przez przeglądarkę i część gier można było przypisać, a część nie i nie wiem od czego to zależy... Mam aktywny pakiet PS Plus Premium Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi https://www.gamespot.com/articles/playstation-plus-collection-cant-be-claimed-after-may-9/1100-6511074/ Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2023 No niestety musisz się zalogować na ps5. Idź do kolegi, zaloguj się i zaklep sobie gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
edek90 0 Opublikowano 21 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2023 46 minut temu, creatinfreak napisał: No niestety musisz się zalogować na ps5. Idź do kolegi, zaloguj się i zaklep sobie gierki. Ok, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andeee867 0 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 hej mam pytanie moze ktoś się orientuje kupiłem używane ps4 właśćiciel zostawił mi jego kąto jest tam pare gier w które mogę grac (zapisane na konsoli) i paregdzie jest kłudka i pisze (nie można użyć tej zawartości aby użyćtej zawartośći kup ją w ps store) właściciel jest wylogowany moje pytania 1 dlaczego mogę grać w niektore tytuły a w inne nie 2 czy te w które mogę grać zostaną już na stałe na konsoli ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 te kłódką to są wersje z abonamentu PS Plus. Na PS3 klikało się właściwości gry i tam pisało ile dni zostało do końca i kto jest właścicielem gry. Raczej naciesz się tymi grami, co działają - tamte z kłódką nie zadziałają. No i na końcu zrób ustawienia fabryczne, załóż sam sobie konto na PlayStation Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andeee867 0 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 Wow dzieki za sybką odpowiedż a po co miałbym robić ustawienia fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 Stracisz wtedy wszystko i będziesz miał konsole jak wyjęta z pudełka. Ja bym tak zrobił, bo po co mi dane kogos Cytuj Odnośnik do komentarza
Andeee867 0 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 no tak ale te gry na konsoli a jest ich 5 w tym tekken 7 w które mogę grać też strace? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 23 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2023 Wszystko pójdzie sie jebac. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Właśnie odkryłem ze w opcjach można przenosić sejwy na pena (chyba kiedyś niektóre były blokowane). No i zamierzam pozbyć się czwórki i te sejwy miec na piątce. Powinno zadziałać bez problemu to całe importowanie sejwow? PS zostawiam tylko sejwy gier płytowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Tak, do chmury też możesz i sobie je pobrać. Ale z pena też pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Ciesz się, bo zapisów z gier w wersji PS5 już nie skopiujesz na pena. Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 Gdy zmienię kraj/region na konsoli to zmieni mi się język w przeglądarce psn oraz w realizacji metody płatności ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 25 minut temu, User2424 napisał: Gdy zmienię kraj/region na konsoli to zmieni mi się język w przeglądarce psn oraz w realizacji metody płatności ? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 (edytowane) Co muszę zrobić żeby zmienić jezyk w przeglądarce i przy metodzie płatności ? Edytowane 6 maja 2023 przez User2424 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 4 minuty temu, User2424 napisał: Co muszę zrobić żeby zmienić jezyk w przeglądarce i przy metodzie płatności ? na PSS nie kupisz gier zmieniając region tak jak na xboxie, możesz sobie tylko poprzeglądać PSS jak chcesz kupować gry w innych regionach to musisz mieć konto na ten region założone Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 Nie da się zmienić regionu sklepu w celu zakupu, jedynie do wyświetlania. Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 Chodzi o to ze ogarnalem konto założone na Niemcy i chce zmienić wszędzie jezyk i nie mogę tego zrobić i w ostateczności mam pomieszane słowa polskie z niemieckimi szczególnie na przeglądarce psn i aplikacji mobilnej Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 No to najprościej zmienić i sprawdzić. Daj angielski i powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 Tylko właśnie nie mam pojęcia gdzie to zmienić. I w kontekście tego pytam o ta zmianę kraju/regionu na konsoli, czy to może wpłynąć na to bo wszędzie indziej zmieniałem i No nie działa to tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 6 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 W PS App wchodzisz do sklepu, klikasz opcje i będzie do wyboru region i język sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 No tak tylko gdy zamknę aplikacje i włączę to znowu mam inny jezyk Tak wyglada jakby czasy czas było ustawione na Niemcy i nie wiem co z tym zrobić To konto zostało stworzone w Niemczech i teraz chce wszystko zmienić na polski ale już nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Skoro konto jest w Niemczech to imo pokazuje ci sklep niemiecki. Pewnie co może pokazuje po polsku, ale tam generalnie jest wszystko po niemiecku. Jak się tym ostatnio interesowałem (dawno, ale nie słyszałem żeby coś się zmieniło) to nie można zmienić kraju konta PSN. Jedyny sposób to nowe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi